Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı ilk defa boyatacağım yardım!!

neslim35

gül kokulu kızım...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.005
22
643
İzmir

kızlar saçımı ilk kez boyatacağım sizce hangi renk gider rengini değiştirmek istersem sorun yaşarmıyım, ve saçımın rengini değiştirip görebileceğim bildiğiniz bir program varmı???

Canim belki kizacaksin ama boya isine hic girme derim. 4 yildir boyuyorum saclarimi, o nasil bir yipranmadir oyle inanamazsin. Onceden saclarimi kremsiz acabiliyorken simdi sac kremi olmadan yikayamiyorum bile. Uclari oyle catallasti, oyle bakimsiz gorunuyor. Ve simdi sacimdaki boyadan kurtulmak istiyorum artik ve boyamamaya karar verdim. Yeterince hevesimi aldim cunku. Ustelik her bakimi yapmama ragmen yine de boyanin zararlarini engelleyemedim. Bitkiselmis, organikmis bunlara inanma derim

cnmmmmmmmmmm boyamaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaa ben ettim sen etme..8 senedir boyuyorum..her rengi denedimmm saçlarım şuan süpürge gibiiiiii...pişmanım hemde çokkk:)bak negüzel yakışıyo dogal saçlarınnn gel beni dinle boyama cnmmm..heray boyamaktan bıktım boyamadan önce iki üç tane beyazım varken şuanda sayızı beyazım var artık mecburen beyazları kapatmak için boyuyorum

bencede sakn boyama eğer beyazın yoksa. bende çok pişmanım boyadınmı dönüşün yok dipleri çıkyor mecbur tekrar tekrar boyuyorsun.

beyazların baya belirginleşmeye başladı önlerde yok ama arkalarda baya var kararsızım ne yapsam

karamel tonları boyat ozaman hem yakışır hemde beyaz çıkınca belli olmuyor. saçnı ilk defa boyatacağın için fazla yıpranmaz.hemde istediğin tonu yakalarlar.

bencede boya bela.ama biz kadınlar sürekli değişm istiyoruz.kendimizi memnun etmek için.bence çoook istiyorsan boyat.rengi çok koyu gibi geldi bana.gözlerin de renkli.biraz daha açık renk tercih edebilirsin.

ben hala boyamadım ve hala kararsızım renk tavsiyesinde bulunan varmııııı??

teşekkürler canım gölge gitmez mi bana ? ama kemik rengi..
çok hoşuma gidiyor korkuyorum boyatmaya

waovvv gerçekten süper olmuş canım boshayallersmile ve de çokk yakışmış tenine, gözlerine.. siyahtan çok çok daha güzel görünüyor.saç şeklinde yakışmış gerçekten. güle güle kullan

çoook tatlı olmuşsun renk, kesim hatta üzerindeki t-shirt =) güle güle kullan canım, süper olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…