- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece bılegıme gore soledım ama mavı dıye cıdden her renk yakısıyomuymus yaw moral oldu :)) da dıger bacagıma baktım mesela sımdı yesıl acık yesıl ama
ama bn sarısınım esmer deılım. çok acıl bugday rengımde pembemsı bnde bı garplıkmı war yada mor deıl bn ole goruorm![]()
ben sabah ısıkta bakım cok belırsz sonrada konuya bakrım ama ne olursa olsan sıyah yada kahve yapmamEger maviyle yesil arasiysa sanirim nötr oluyordu alt tonun. Maviyse soguk oluyor, o yüzden soguk renkler gidiyor. Küllü kumral, küllü sari gibi mesela.
Dogal sarisinlarin mavi olur genelde. Tenleri pembe renkli olur bu yüzden.
Ben de yeni ögrendim sayilir bu alt tonlari. Iyice arastirip, bilgilenip konu acmaliyim sanirim. Hepimiz bilgilenelim ona göre dogru sac renklerini secelim.
ben hiç böyle şeylere dikkat etmemiştim slaniam ya teşekkür ederim sayende bi yeni bilgi daha öğrendim![]()
teşekkür ederim canım bende bi kaç renk baktım mesela syoss bal kahve buldum ama o nasıl olur ki bana
slanıa avatardakı resmıme gore sızce bana hangı renk gıder yardım lutfen((
saol canımAynen su an benim de belli olmuyor. Gün isiginda bakmayi dene.
Eki Görüntüle 242473 Eki Görüntüle 242474
kızlar saçımı boyamak istiyorum daha doğrusu artık açık renkler kullanmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var hangi tonlar bana gider örneğin karamel falan olur mu bir fikir verin kk kızları
Bilekteki damarlarım mor-mavi kol damarlarımda yeşil
Bende bi tuhaflık mı var Slania acaba?
Hatta damarlarım epey belirgindir.![]()
Bilekteki damarlarım mor-mavi kol damarlarımda yeşil
Bende bi tuhaflık mı var Slania acaba?
Hatta damarlarım epey belirgindir.![]()
aynen benıme bılektekı damarlarım mavı kol bacak damarlarım acık yesıl :) acaba hangı organımıza gore dogru kı slanıacım
Bilekteki damarlara bakmayin kizlar, aralarda morlar da var.
Elinizin üzerindeki damarlara bakin, onlar tek renk.
Ben bunun cok kücükken de farkina varmistim. Insanlarin damarlari mavi-mor benimkiler niye yemyesil derdim hep.
Vaktim oldugunda bununla ilgili bilgilendirici bir konu acacagim. Tenin alt tonu sadece damarlara göre belirlenmiyor, bir kac ayrinti daha var onu belirleyen.
Bilekteki damarlara bakmayin kizlar, aralarda morlar da var.
Elinizin üzerindeki damarlara bakin, onlar tek renk.
Ben bunun cok kücükken de farkina varmistim. Insanlarin damarlari mavi-mor benimkiler niye yemyesil derdim hep.
Vaktim oldugunda bununla ilgili bilgilendirici bir konu acacagim. Tenin alt tonu sadece damarlara göre belirlenmiyor, bir kac ayrinti daha var onu belirleyen.