• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renge boyamalıyım ?

ben sadece bılegıme gore soledım ama mavı dıye cıdden her renk yakısıyomuymus yaw moral oldu :)) da dıger bacagıma baktım mesela sımdı yesıl acık yesıl ama

Eger maviyle yesil arasiysa sanirim nötr oluyordu alt tonun. Maviyse soguk oluyor, o yüzden soguk renkler gidiyor. Küllü kumral, küllü sari gibi mesela.

ama bn sarısınım esmer deılım. çok acıl bugday rengımde pembemsı bnde bı garplıkmı war yada mor deıl bn ole goruorm:55:

Dogal sarisinlarin mavi olur genelde. Tenleri pembe renkli olur bu yüzden.

Ben de yeni ögrendim sayilir bu alt tonlari. Iyice arastirip, bilgilenip konu acmaliyim sanirim. Hepimiz bilgilenelim ona göre dogru sac renklerini secelim.

Eger maviyle yesil arasiysa sanirim nötr oluyordu alt tonun. Maviyse soguk oluyor, o yüzden soguk renkler gidiyor. Küllü kumral, küllü sari gibi mesela.

Dogal sarisinlarin mavi olur genelde. Tenleri pembe renkli olur bu yüzden.

Ben de yeni ögrendim sayilir bu alt tonlari. Iyice arastirip, bilgilenip konu acmaliyim sanirim. Hepimiz bilgilenelim ona göre dogru sac renklerini secelim.
ben sabah ısıkta bakım cok belırsz sonrada konuya bakrım ama ne olursa olsan sıyah yada kahve yapmam:P

cok tesekkurler pekı benım bu sac rengımın arasına sarı golge atmak ıstıyorum olur mu kı sızce ben de beyaz tenlı kahve gozlu kaslarım da acık renkde ama cok degıl

ben hiç böyle şeylere dikkat etmemiştim slaniam ya teşekkür ederim sayende bi yeni bilgi daha öğrendim :38:

teşekkür ederim canım bende bi kaç renk baktım mesela syoss bal kahve buldum ama o nasıl olur ki bana

Rica ederim canim... :61:
Numarasini söyleyebilir misin, ben bulamadim da..

slanıa avatardakı resmıme gore sızce bana hangı renk gıder yardım lutfen :(((

Avatarindaki sac rengin cok hos bence, degistirme derim.

ya ben degısıklık ıstıyorum aslında bu sac rengımın arasına sarı golge ya da sarı ısık gıbı duruyoya ondan ıstıyorum olurmu ıste bana fıkrım yok pek :(

Eki Görüntüle 242473 Eki Görüntüle 242474

kızlar saçımı boyamak istiyorum daha doğrusu artık açık renkler kullanmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var hangi tonlar bana gider örneğin karamel falan olur mu bir fikir verin kk kızları

Bence çikolata kahvesine boya bende boyatmıştım.İlk koyu duruyor zamanla açılıyor ben çok beğeniyorum o tonu.Açık renkler sana gitmez zaten sonra pişman olursun.Benim söylediğim boyada kızıllık falan yok istediğin zaman değiştirirsin.Bende kuaförde çalışmıştım ordan biliyorum canım zamanla açarsın zaten hem gözün alışır

Bilekteki damarlarım mor-mavi kol damarlarımda yeşil :1::1:
Bende bi tuhaflık mı var Slania acaba? :1::1::1:
Hatta damarlarım epey belirgindir. :27:

Bilekteki damarlarım mor-mavi kol damarlarımda yeşil :1::1:
Bende bi tuhaflık mı var Slania acaba? :1::1::1:
Hatta damarlarım epey belirgindir. :27:

aynen benıme bılektekı damarlarım mavı kol bacak damarlarım acık yesıl :) acaba hangı organımıza gore dogru kı slanıacım

Bilekteki damarlara bakmayin kizlar, aralarda morlar da var. :1:
Elinizin üzerindeki damarlara bakin, onlar tek renk.
Ben bunun cok kücükken de farkina varmistim. Insanlarin damarlari mavi-mor benimkiler niye yemyesil derdim hep. :37:
Vaktim oldugunda bununla ilgili bilgilendirici bir konu acacagim. Tenin alt tonu sadece damarlara göre belirlenmiyor, bir kac ayrinti daha var onu belirleyen.

Ben bunun cok kücükken de farkina varmistim. Insanlarin damarlari mavi-mor benimkiler niye yemyesil derdim hep. :37:
Vaktim oldugunda bununla ilgili bilgilendirici bir konu acacagim. Tenin alt tonu sadece damarlara göre belirlenmiyor, bir kac ayrinti daha var onu belirleyen.

Benim elimdede damarlar yeşil..
Bekliyoruz konuyu canım.

hm tamam o zaman mavı ve yasıl arası benım turkuaz mavısı cnm elımın ustundekıler

cilt alt tonu kesinlikle bilekteki renkler belirler mavi mor ağırlıklıysa soğuk cilt alt tonu, yeşilse sıcal cilt alt tonu eğer mavi yeşil arası bi renkse nötr cilt alt tonudur. ayrıca gümüş yakışıyorsa soğuk, altın yakışıyorsa sıcak tonsunuz. Benim bileklerim mavi mor ve kesinlikle gümüş yakışıyor.

Back