• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renge boyamalıyım ?

Canim sac rengini degistirmek isteyen herkese sordugum klasik bir soru; damarlarina bakip rengini söyleyebilir misin? Ona göre teninin alt tonunu ögrenip sana en uygun rengi önerecegim. Ten renginin koyulugundan daha önemli bir ayrinti bu.

sanırım yeşil gibi :9::9:

sanırım yeşil gibi :9::9:

Canim o zaman teninin alt tonu benimki gibi sari yani sicak tenlisin, bu yüzden sana sicak renkler yakisir. Sicak tonlarda dore yansimali bir kahve öneririm sana. Simdi bir kac renk bakacagim sana uygun, paylasirim burada.

Canim o zaman teninin alt tonu benimki gibi sari yani sicak tenlisin, bu yüzden sana sicak renkler yakisir. Sicak tonlarda dore yansimali bir kahve öneririm sana. Simdi bir kac renk bakacagim sana uygun, paylasirim burada.

sıcak renkler içimden geçiyordu bak :9::9:
canım çok sağol ya yardım almaya ihtiyacım vardı fikirlerini bekliyorum

Canim sac rengini degistirmek isteyen herkese sordugum klasik bir soru; damarlarina bakip rengini söyleyebilir misin? Ona göre teninin alt tonunu ögrenip sana en uygun rengi önerecegim. Ten renginin koyulugundan daha önemli bir ayrinti bu.

ya dogru mu bu supermıs :)benımde acık mavı yesıl karısımı ama ben bılegımdekı damar rengıme baktım yalnıs

damar nasıl farklı renkmı herkesınkı...

sıcak renkler içimden geçiyordu bak :9::9:
canım çok sağol ya yardım almaya ihtiyacım vardı fikirlerini bekliyorum

Rica ederim canim. Paylasiyorum simdi renkleri.

ya dogru mu bu supermıs :)benımde acık mavı yesıl karısımı ama ben bılegımdekı damar rengıme baktım yalnıs

Senin nötr oluyor sanirim. Yani teninin alt tonu ne soguk ne de sicak. Senin gibilere genelde bir cok renk yakisir.

damar nasıl farklı renkmı herkesınkı...

Tabi ki de.. :40: Ten renginin alt tonuna göre degisiyor. Damarlar derinin altindan mavi görünür ama alt tonunuz sariysa sari ile mavinin karisimi olan yesil görünür. Aslinda sac rengini ten rengini koyuluguna acikligina göre belirlememek lazim, asil önemli ayrinti ten renginin alt tonu. Esmere sari yakismaz derler ama öyle esmerler var ki sari cuk oturur, sebebi tenin alt tonunun uygun olmasi.

Senin nötr oluyor sanirim. Yani teninin alt tonu ne soguk ne de sicak. Senin gibilere genelde bir cok renk yakisir.

Tabi ki de.. :40: Ten renginin alt tonuna göre degisiyor. Damarlar derinin altindan mavi görünür ama alt tonunuz sariysa sari ile mavinin karisimi olan yesil görünür. Aslinda sac rengini ten rengini koyuluguna acikligina göre belirlememek lazim, asil önemli ayrinti ten renginin alt tonu. Esmere sari yakismaz derler ama öyle esmerler var ki sari cuk oturur, sebebi tenin alt tonunun uygun olmasi.

ben hiç böyle şeylere dikkat etmemiştim slaniam ya teşekkür ederim sayende bi yeni bilgi daha öğrendim :38:

bnmkı mor sanki

ben sadece bılegıme gore soledım ama mavı dıye cıdden her renk yakısıyomuymus yaw moral oldu :)) da dıger bacagıma baktım mesela sımdı yesıl acık yesıl ama

boyama derim ben saç rengin gayet güzel ben yıllardr boyuorum denemediğim renk kalmadı nerdeyse ama inan çok pişmanım o güzelim sağlıklı saçlarım yumuşacık saçlarım yok artık.Kına yapmaya karar verdim bende

Tavsiye edecegim renkler bunlar.

images

palette_8_65.jpg

7.jpg

8.7.jpg

9.7.jpg

Bu da dore tonlarda hos bir kumral ama senin saclarin koyu renk oldugu icin fazla turuncu tutabilir.

7.73.jpg

8 numara acik kumrali 9luk oksidanla uygularsan biraz bakirlik iceren güzel bir kumral elde edebilirsin, boyadikca oturur renk ve o bakirlik azalir.

Tavsiye edecegim renkler bunlar.

images

palette_8_65.jpg

7.jpg

8.7.jpg

9.7.jpg

Bu da dore tonlarda hos bir kumral ama senin saclarin koyu renk oldugu icin fazla turuncu tutabilir.

7.73.jpg

8 numara acik kumrali 9luk oksidanla uygularsan biraz bakirlik iceren güzel bir kumral elde edebilirsin, boyadikca oturur renk ve o bakirlik azalir.

teşekkür ederim canım bende bi kaç renk baktım mesela syoss bal kahve buldum ama o nasıl olur ki bana

Back