Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renge boyamalıyım ?

canım kaşını tenini görsek daha iyi olurdu bal köpüğü olabilir mesela yada karamel kaşların çok koyu değilse

kaşlarım ve tenim çok koyu değil sadece biraz esmerim o kadar öyle abartı bir esmerlik yok kaşlarım kahve renk bile sayılır

bnmde saçlarım kahve beyaz tenliyim snn gibi açık tonlar istiyorum ama bayramdan sonra falan artık perma yaptırmıstım saçlarım çok yıprandı şimdi bakım yapıyorum iileşince sarı boyatcam yada gölge röfle işte bakııcam

aynen benim saçlarımda böyleydi.. kuaföre git bence canım bak hiç evde uğraşma." aaa istediğim reeenk" diye gidip boya alıyodum saçlarım bi garip hal almıştı. saçma sapan kızıllıklara girdi. bende bakırla karameli karıştırtıp boyattım saçlarımı ama biraz açılmasını bekle. açma yöntemlerini dene evde doğal.papatyayla beyaz sabunla filan. sonra kuaföre boyasın saçını.yoksa yanar.

bence çikolata tonlarındaki renkleri denemelisin hem saçında değişiklik yaratıp kendini iyi hissetmeni sağlar hemde çok farklı tonlar denememiş olacağından kaş ve göz rengin ile uyumsuzluğa düşmessin diye düşündüm bi an :)

hımm çikolata tonları olabilir saçı fazla yıpratmadan da o rengi elde edebilirm sanırım

saçımı sıcak çikolata rengine boyamayı düşündüm
bu rengi kullananlar bir fikir verebilir mi ?
birde kızlar doğal saç rengim resimde görüldüğü gibi rengi ilk boyamada tutar mı?

Saçların zaten koyu birde kahveye boyadığında saçında simsiyah bir renk ortaya çıkar.
Saçların doğal olduğu için 2.3 ton açık renge boyamana tavsiye ederim, çünkü açık renkte bile koyu tutucaktır.
Zamanla yıkayarak ve 2.boyamada oturur saç rengin.
Ayrıca sıcak çikolatada kızıllık vardır.
O kızıllıktanda ne yapsan kurtulamazsın.
Bunuda göz önüne al derim.
İçinde kızıllık, bakırlık içermeyen renklere bakmaya çalış.
Sonra ileride pişmna olursan ancak saçını açtırarak bakırlık ve kızıllıktan kurtulabilirsin..

peki sence hangi renklere boyasam biraz daha açılır saçım :26:

kızlar ben de pınar altugun sımdıkı sac rengıne bayılmaya basladım sankı kahve tonları ustunde sarı ısıklandırma yaptırmıs

kızlar su sıralar benım de pınar altugun yenı sac rengı dıkkatımı cekmeye basladı kahve ustune sarı ısıklandırma yaptırmıs Eki Görüntüle 313882 sice bu sac rengı bana gıdermı kı su anda saclarım sarı ve kahve karısımı yanı benı affet dızını ızlıyosanız ordakı eylulun sac rengının aynısı beyaz tenlı kahve gozluyum kaslarımın rengı de koyu degıl canlar bı yardım elı uzatın aslında platın rengını dusunuyodum ama 20 yasındayım bana agır kacar dıye vazgectım aslında ya pınarın sac rengı mı yoksa bu kendı sac rengımın arasına sarı ısıklandırma mı yaptırsam kararsızıımmmmmmmm

Canım ilk olarak hangi boya ile boyucaksın?
Ona göre yapmak lazım renk seçimini..
Buğday tenlisin, kumrallar, karameller güzel gidebilir.
Fakat göz ve kaş renginde önemli.
Bunada dikkat etmek lazım.

kaş rengim koyu kahve siyah değil canım
göz rengimde aynı şekilde koyu kahve
işte zaten renk konusunda kararsızım bi kafamda oturtamadım hangi rengin yakışacağını
bundan 3 yıl önce kızıl yapmıştım ama kızıl yapmak istemiyorum
işin aslı saç rengim biraz açılsın istiyorum

bence de kızıl yapma yasını buyuk gosrerır ve de senın kaslarının rengı koyuysa acık renklı sacalra yanasma derım cnm bu arada bence bak ben de su ara bu rengı dusunuyorum su olabılır altta da paylazmıstım pınar altugun sımdıkı sac rengı cok hos :Eki Görüntüle 313986

Canim sac rengini degistirmek isteyen herkese sordugum klasik bir soru; damarlarina bakip rengini söyleyebilir misin? Ona göre teninin alt tonunu ögrenip sana en uygun rengi önerecegim. Ten renginin koyulugundan daha önemli bir ayrinti bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…