Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renge boyamalıyım ?

sedulu

Hey seksi lady
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Haziran 2011
21.762
33.183
798

kızlar saçımı boyamak istiyorum daha doğrusu artık açık renkler kullanmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var hangi tonlar bana gider örneğin karamel falan olur mu bir fikir verin kk kızları

bu saç rengi de güzelmiş doğal saçların sanırım...göz rengin ve ten rengin ne? saçların bu arada koyu gibime geldi açık tonlar üzerine tutmayabilir..

ten rengini ve kaş rengini söylersen.

ama bu rengin üzerine birkaç boyamada ancak karamel olur.

bide buğday tenliysen karemeli önermem. dahaçok küllü tonlar kullan JLO nunki gibi yani...

bugday tenliyim kizlar cok esmer sayilmam. istr sac rengimde bi degisiklik istiyorum. hangi renk yakisir bilemedim sizden bi fikir almak istedim. bu arada kas ve goz rengim kahve renk ya bi fikir verin kizlar

püf ama ya bi fikir istiyorum gerçekten çok kararsızım boya rengi konusunda kızlar ???

karamel bence esmerlere yakışıyor. buğday tenlileri çok soluk gösteriyor.
açık kumral veya sarı denemeni tavsiye ederim=D gerçi saç rengin bayağı koyu, açık tonlara kavuşana kadar saçların bayağı yıpranacak.

Son düzenleme:
o yüzden çok fazla açık renk yapmak istemiyorum sadece bi iki ton açık renkler ama işte ne renk olur o konuda kararsız kaldım

o yüzden çok fazla açık renk yapmak istemiyorum sadece bi iki ton açık renkler ama işte ne renk olur o konuda kararsız kaldım

bnce açık kahve tonları olabilir..saçının rengi çok koyu sarı hoş durcagnı tahmn etmıorum..

Bence açık tonlardan uzak dur derim; hem doğal durmaz,hemde sürekli boya yaptırmak zorunda kalırsın diplerin çok koyu olarak geleceği için.. Kumral yada açık kahveler deneyebilirsin cnm..

kızlar mrb saçımı kahve tonunda boyamak istiyorum göndrdiğim linkteki boyayı kullanan var mı?
Tonu çok güzel görünüyor.
- -
Saçımın rengini açıp sarıya boyamıştım ama çok pişman oldum.Tekrar kahve tonlarına dönmek istiyorum
Acil önerilerinize ihtiyacım var.

kızlar mrb saçımı kahve tonunda boyamak istiyorum göndrdiğim linkteki boyayı kullanan var mı?
Tonu çok güzel görünüyor.
- -
Saçımın rengini açıp sarıya boyamıştım ama çok pişman oldum.Tekrar kahve tonlarına dönmek istiyorum
Acil önerilerinize ihtiyacım var.

Aaaaaa ,link yollamak yasak mı ki????Neden görünmüyor??....

Son düzenleme:
kumral falan nasıl durur ki ama çok açık bir kumral değil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…