• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı doğal rengime en yakın şekilde nasıl düzeltebilirim?

rainbower1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
15
0
36
İstanbul
Benim doğal saçım koyu kahve, güneşte kumral olan bi renkti. beyazlarım gitsin diye palette 8.0 a boyadım. ben hafif açar koyu kumral tonunda olur diye düşündüm ama kestane rengi oldu ve ara ara bakırlıklar var. bunu doğal rengime en yakın şekilde nasıl düzeltebilirim, bakırlıkların gitmesini çok istiyorum :(

canım bence kolestonun kahvelerine bak onlar cok güzel eski sac rengine yakın ton var dur bakayım adına yazayım sana.

koyu saçı açmak zor bilirsin sen de ama bi arkadaşım saç boyasını silen toz halinde bi şey almış cok işine yaramış sacındaki koyu rengi silmiş bi daha boyadı möuhteşemm oldu yani belki öyle bi şey de deneyebişirsin

canım o renk doğal rengime gerçekten çok yakın ama bu koyu rengin üstüne onu yaparsam siyah yapmasından korkuyorum sence böyle bir şey yaşar mıyım? çok teşekkürler bu arada :)

Back