- Konu Sahibi ozlem_anqel
-
bence de canım hiç oynama yoksa pişman olursun :)
ama bence saçlarını popona kadar uzat, o zaman daha havalı olursun.
canım ben de saçının sadece uçlarına hafif pırıltılı balyajlar attırmandan yanayım...bence çok güzel ve doğal olur, güneşten açılmış gibi bir hava verir..
bence daha hiçbirşey yaptırma...yaşının güzelliğii şekerliği yeter..yaptırdığını yaşına daha büyük gösterecek..ve bence bu tür işlemler için yaşın küçük..ama ilerde röfle güzel olur...
bence kendi saç rengin cok cok güzel.acık bir renk tonu yüzüne gitmiş zaten yüzünde cok guzel dogal güzelligin var bence hiç saçlarını boyayıp saçlarını yıpratma sonra cok pişman olursun.bende 18 yasında sarıya boyatmıştım dogal saç rengim seninki gibi findık kabugu sonra mahfoldu saçlarım 2 senede anca kendine geldi.bence hiççç bulaşma boya işine.eger cok değişiklik istiyorsan günlük boyalar var onlardan al en azından hevesini almış olursun zemuszemus
sakın boya vurma derim ben
hem kendi rengide güzel..
kızzzzzz delimisin sen elleşme güzelim saçlarına.. ben balyaj yaptırdım rofle yaptırdım batırdım güzelim saçlarımı... saçının rengi çok hoş bence ama canın sıkılıyorsa şimdi çıt çıt uçlar var rengarenk onları saçının aralarına tak çok hoş duruyor.. kaydirigubbakcemile5
evet cok guzel bir sac rengi bu rengi isteyen cok bayan vardir bencede bozma,tam benimde begendigim bir renk bende bu rengi tutturamiyorum ne renk oluyor sacinin rengi
ay paptaya suyu almanyada varmi aceba ? hic duymamistim sırnaşık şey
bencede saçlarının rengi çok güzel saçlarına kimyasal maddeleri sürmemeni tavsiye ederim ilerleyen yaşlarda mecbur boyatıcaksın
bu arkadaş saçlarını boyattı bile kızlar ve yakıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?