• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmalımıyım sizce ?? -Resimli-

ozlem_anqel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
228
0
96
İzmir
Bn 17 yşndaym. saçlarım kendi doğal saçlarım daha hiç boya cila vs.işlem görmedi ama artk bşiler ypmanın wakti geldi die dşünüorm.

Acaba uçlarına platin sarısı attırsammı sizce nası olur.. benneyaptımki :jeyyar: :dance:

İlk fotoda Sağdaki saçları sarı gibi bşi olan bnm kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $S5005934.jpg
    $S5005934.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 120
  • $SP00-1.jpg
    $SP00-1.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 143
  • $beeeen.jpg
    $beeeen.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
17 yasında ne cabuk sıkıldın şekerim :delphin:
bence saçına şimdiden kimyasal şeyler sürdürtme gayet dogal ve sade yasına da uygun hiç elleme ilerde çooookk boyatırsın zaten :delphin:

bence de bozma ya, böyle renk kolay bulunmaz... ama illa ki değişiklik istiyosan hazır yaz da gelmişken papatya suyuyla açabilirsin biraz daha. hem renk çok güzel olur, hem sen hevesini alırsın hem de saçın yıpranmaz.

tmm deniycm çok çok çok tşkr ederim hihoyyyt

bişey değil cnm ne demek. çok iyi anlıyorum ben seni, ben de saçımın rengini açmıştım 12 yaşındayken oksijenli suyla:) çok komikti çingene sarısı:) sonra papatya suyunu öğrendim, o zamandan beri her yaz yaparım. kumralım ben de, çok güzel gölgeler oluşuyo saçta, hem de yıpranmıyo, süper bişi...:sm_cool:

bişey değil cnm ne demek. çok iyi anlıyorum ben seni, ben de saçımın rengini açmıştım 12 yaşındayken oksijenli suyla:) çok komikti çingene sarısı:) sonra papatya suyunu öğrendim, o zamandan beri her yaz yaparım. kumralım ben de, çok güzel gölgeler oluşuyo saçta, hem de yıpranmıyo, süper bişi...:sm_cool:

ya annemde denedi bi kez bana ama fazla açılmadı sanırım güneşte fazla durmadım ondandr..çnkü okula gdiodm tam giderken sürdüm e okuldada kapalı alandayız tabi o yüzden yararı olmadı sanırım kaydirigubbakcemile2

tmm bu sefer sürüp baya bi güneşte duriym umarım çok açılır alkisalkisalkis:çok üzgünüm:

tkrardan çok tşkr ettm :utangac:

maşallah yavrum nası güzelsin ya. bayıldım valla. saçını boyatma bence rengine geri dönmen çooooook zor ve mükemmel saçların var. ay çok beğendim ben seniiiiiii.

saclarinin rengi cok hos.. bencede oynama..bende 17 yasindayim gecen yaz boyadim simdi pismanim..birdaha asla boya sürmem sacima..birde bunun dibboyasi var..isin yoksa durmadan boya..o da saclari yipratiyor tabii..

saclarinin rengi cok hos.. bencede oynama..bende 17 yasindayim gecen yaz boyadim simdi pismanim..birdaha asla boya sürmem sacima..birde bunun dibboyasi var..isin yoksa durmadan boya..o da saclari yipratiyor tabii..

yok cnm bliorm bnde dip boyayla hayatta uğraşmam zaten de bn tamamını diil sadece uçlarını flan boyamayı dşünüodm.. ama şu an kararsızm npcaım konsnda :1no2:

ynede önerin içn saol tatlım a.s

tatlım saç rengin süper ötesi sende çok güzelsin maşallah....bence boya yapıp doğallığını bozma saçlarının ilerde yaptırırsın...papatya sürüp tararsan saçlarını hafif gölgeler olur hem saçın yıpranmaz hemde çok doğal durur...

Back