• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmak istiyorum yardım lütfen...

evli_mutlu_cocklu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
115
0
296
İstanbul
gece gece düşünmekten uyuyamadım çok kararsızım napsam diye daha önce saçımı hiç boyatmadım arada balyaj falan oldu tamamen hiç boyamadım şuan sarı saç düşünüyorum saçlarım çok cansız zayıf ve ince telli doğumdan sonra bi farklılık değişiklik olması açısından bakım yapmak istiyorum ama saçı beyazlatıyomu dahada zayıflatıyomu eğer öyleyse hiç saçım kalmaz zararları çokmu yardımcı olun bana .....

gece gece düşünmekten uyuyamadım çok kararsızım napsam diye daha önce saçımı hiç boyatmadım arada balyaj falan oldu tamamen hiç boyamadım şuan sarı saç düşünüyorum saçlarım çok cansız zayıf ve ince telli doğumdan sonra bi farklılık değişiklik olması açısından bakım yapmak istiyorum ama saçı beyazlatıyomu dahada zayıflatıyomu eğer öyleyse hiç saçım kalmaz zararları çokmu yardımcı olun bana .....
önce saçınızı güzel bakıma alın bence gıdalarada dikkat edin tabi içten ve dıştan beslenmesi lazım en önemli şey tabiki stres saça çok zararlı hele böyle saçtı baştı uykusuz hiç kalmayın :34:şeklinde felan bir değişiklik yapın isterseniz öncelikle saçlar kendine gelsin tavsiyem tamaman boyamak yerine gene balyaj sık röfle felan yaptırın özellikle sarı saç boyaları saçı daha çok yıpratıyor koyu renklere göre birde saçınız ne renk bilmiyorum koyu renkse açma işlemide yaparlar o dahada zarar verir saçlar kendine gelince gene çok istiyorsanız saçınızın 2 - 3 ton açık olan renklerinden başlayın boyatmaya yavaş yavaş geçiş yapın sarı saçlar zor saçlar renk çabuk akıyor sık sık boyamak istiyor oda saçı zorluyor ama daha naturel renk olsa arada dip boyaylada idare edilir saç açma işşlemide görmez tabi güvendiğiniz bir kuaförünüz varsa zaten size yardımcı olacaktır yoksa herhangi bir kuaför siz isteyince fazla düşünmeden yapacaktır :16:

Back