Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmak istiyorum ama ya yakışmazsa ? (resimli)

evet ince telli öyle bebek sarısı ya da platin sarısını hiç hiç düşünmüyorum. zaten yaşımdan olgun gösteriyorum daha da olgun gözükmek istemem. belki küllü sarı olur ablamın saçları doğal ve küllü sarı hiç benzemeyiz bakın bu da ablam bu saç renginin biraz daha sarıya yakın halinii istiyorumm. :)

bence böyle bir şey iyi canım daha da açma :))

bence böyle bir şey iyi canım daha da açma :))

ama ben bu renkten bulamıyorum voila 9.0 vardı arkadaki renk değişiminin ortasındaki gibi olacaktı o saç rengini beğendim bir de kuaförde yaptırmıcam. kuaför olan komşumuz var ona yaptırcam o olmazsa arkadaşım boyayacak.

maşallah çok güzelsin o yüzden sarının doğru tonu kesnlkle yakışır bence.. ama.. yaşın çok küçük ya.. =) yani ben saçımı ilk boyattığımda üni 2.deydim ve bi daha hiç boyatmicam siyaha çok hevesleniorum diyerek boyatmıştım... mezun olalı 3 yıl oldu ben henüz saçımı kendi renginde kullanamadm saçını bir kez boyayınca hep farklı şeyler denemek istiyo insan. o yüzden nacizane tavsiyem az biraz sabret hele bakalım =) saçların sana çok yakışıyo zaten.

çok teşekkür ederim :) bikere boyayınca daha hiç devamını getirtmicem zaten yok dipboyası gelmiş yok çok kötü oldu diye hiçç uğraşmıcam saçlarım kısa ya uzadığında uçlarında gibi gözükür en azındannn :)

Doğal saçın sende çok hoş duruyor değiştirme bence de... Bi kere sarıya boyattın mı kurtulması da zor oluyor. Dip boyam geldi sarı da yakıştı diyosun hadi gidip dip boyası yaptırıyosun :)) Ama açık renge boyanılan saçlar çok çabuk dökülüyor bir de maalesef..

dip boyam gelse bile hiç umursamıcam zaten ilk ve son olur :)

çki anladım bazen çk tutmuyo o kadar açmıyo ama ynede işe yarar fazla beklet saçında hadi hayrlı olsun bu sorunuda çözdük ne zaman boyuysn

ben de ilk boyamı "sadece bi kere boyatıcam bi daha boyatmıcam hevesim kalmasın" diyerek boyatmıştım
ablanın saç rengi açık kumral ve gayet güzel ama daha güzeli insanın öz hakiki doğal kendi saç rengi
bence boyatma

aslında saçıma bakım yapıyorum. sinameki kürünü uyguluyorum,ısırganlar falan hatta el kremini bile sürüyorum kuaför demişti. düzleştirici vurmuyorum tabii önce kestirdim. fazla yıpranmaz belkii ama ya :S

canım yaa bende bu ablanın saç renginden istiyorum,nasıl boyadı kendimi kuaförmü,önceki rengi neydii,,bide rengin adı ne,açıcı kullandımı nasıl yaptı anlat bana çabuuuukkk

Son düzenleme:
Bebeksi bir yüzün var ve kaşların koyu değil. Sarı yakışır ama doğru tonu bulman önemli.
Bence çok açık sarıları değil de açık kumralları tercih et ve düz renk olmasın, güneşte açılmış gibi doğal gölgeli olsun. Düz renk sarılar insanı olduğundan yaşlı ve yapay gösteriyor. Saçların ince telli ve küllü tonlarda olduğu için sana küllü sarılar ve kumrallar yakışır.
Resmini koyduğun tipte gölgeli sarılar deneyebilirsin. Açık küllü kumral üzerine küllü sarı gölgeler çok hoş olur.

saçım küllü bi renk ya aralarına biraz sarı attırıp diğerlerini papatyayla açsam nasıl olur ?

Bu şekilde de yapabilirsin, hem daha sağlıklı. Ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Kendi saç rengim kumral, yazın açık kumral oluyor, sarı yansımaları olduğu için güneşte sarı sarı parlıyor. Bu yaz papatyayı deneyeceğim ve uçlarındaki boyalardan tamamen kurtulunca papatya ile açıp, krepe balyaj ile açık sarı gölgeler yapacağım.
Sabit başlıklarda saç açıcı tariflerim var oraya bir göz at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…