- Konu Sahibi bulutlarpembedir
ay sen ne kadar güzelsinnnn, ne yapsan yakışır. maşallah bebek yüz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni halini daha çok beğendim
canım saçların ince telliymiş. iyice karar ver çok boyama yıpranır...
renk tavsiyesi veremicem pek bilmem renkleri ama :) cokta yapay sarıya kaçma derim. yaşın küçük sanırım yaşlı görünürsünnn
ay sen ne kadar güzelsinnnn, ne yapsan yakışır. maşallah bebek yüz...
evet ince telli öyle bebek sarısı ya da platin sarısını hiç hiç düşünmüyorum. zaten yaşımdan olgun gösteriyorum daha da olgun gözükmek istemem. belki küllü sarı olur ablamın saçları doğal ve küllü sarı hiç benzemeyiz bakın bu da ablam bu saç renginin biraz daha sarıya yakın halinii istiyorumm. :)
Eki Görüntüle 404116
bence böyle bir şey iyi canım daha da açma :))
maşallah çok güzelsin o yüzden sarının doğru tonu kesnlkle yakışır bence.. ama.. yaşın çok küçük ya.. =) yani ben saçımı ilk boyattığımda üni 2.deydim ve bi daha hiç boyatmicam siyaha çok hevesleniorum diyerek boyatmıştım... mezun olalı 3 yıl oldu ben henüz saçımı kendi renginde kullanamadm saçını bir kez boyayınca hep farklı şeyler denemek istiyo insan. o yüzden nacizane tavsiyem az biraz sabret hele bakalım =) saçların sana çok yakışıyo zaten.
Doğal saçın sende çok hoş duruyor değiştirme bence de... Bi kere sarıya boyattın mı kurtulması da zor oluyor. Dip boyam geldi sarı da yakıştı diyosun hadi gidip dip boyası yaptırıyosun :)) Ama açık renge boyanılan saçlar çok çabuk dökülüyor bir de maalesef..
saçımın kırıklarını kestirdim zaten sinameki,badem yağı falan sürüyorum ayrıca saçım bayaaaa bii hava aldııı sağlıklı görünüyorr kii öyle olması gerekiyor. voila'dan 9.0 sarı rengin arkada zaten saçın nasıl bir renk alcağını veriyorlar ortadaki olur zatennn nasıll anlattıysam
çki anladım bazen çk tutmuyo o kadar açmıyo ama ynede işe yarar fazla beklet saçında hadi hayrlı olsun bu sorunuda çözdük ne zaman boyuysn
çok teşekkür ederim :) bikere boyayınca daha hiç devamını getirtmicem zaten yok dipboyası gelmiş yok çok kötü oldu diye hiçç uğraşmıcam saçlarım kısa ya uzadığında uçlarında gibi gözükür en azındannn :)
ben de ilk boyamı "sadece bi kere boyatıcam bi daha boyatmıcam hevesim kalmasın" diyerek boyatmıştım
ablanın saç rengi açık kumral ve gayet güzel ama daha güzeli insanın öz hakiki doğal kendi saç rengi
bence boyatma
haftaya boyatırım inşallahhh :) ayyy daha çok heveslendimmm
evet ince telli öyle bebek sarısı ya da platin sarısını hiç hiç düşünmüyorum. zaten yaşımdan olgun gösteriyorum daha da olgun gözükmek istemem. belki küllü sarı olur ablamın saçları doğal ve küllü sarı hiç benzemeyiz bakın bu da ablam bu saç renginin biraz daha sarıya yakın halinii istiyorumm. :)
Eki Görüntüle 404116
saçım küllü bi renk ya aralarına biraz sarı attırıp diğerlerini papatyayla açsam nasıl olur ?