• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmak istiyorum ama ya yakışmazsa ? (resimli)

nette bir sürü renkler var ama isimleri yazmıyor :( saçlarım omuz hizamda uzaymca uçları sarı olur zaten. hem bizim burada bi kızn saçları upuzun kuaför okuluna gidiyor kırıkları belli olmasın diye yarıya kdr sarıya boyattııı

Sarı çok yıpratır benim bildiği saçı daha kötü olmuştur :/

Bence bu beyaz tenine siyah (resimde öyle gözüküyor)çok uymuş. :46: Ama sarıda hevesin varsa biraz attırıp papatyayla aç dediğin gibi. :12: Çünkü boya çok yıpratır.Yani öyle diyorlar bende boya yok :44:

yok saçının cinsi güzelse boya, o kdr yıpranmıyo ama beğenmezsen bi kaç ay geçmeden tekrar boyama

saçımın kırıklarını kestirdim zaten sinameki,badem yağı falan sürüyorum ayrıca saçım bayaaaa bii hava aldııı sağlıklı görünüyorr kii öyle olması gerekiyor. voila'dan 9.0 sarı rengin arkada zaten saçın nasıl bir renk alcağını veriyorlar ortadaki olur zatennn nasıll anlattıysam :D :9:

Canım ben Tekirdağlıyım, Oradaki romanlar siyaha sarı yaptırılardı , o aklıma geldi bak.
Lütfen alınma ama....

Birde yüzün sanki Tük değilde :1:, başka uyruk gibi vs. vs duruyor,:26: gayet hoş yüzün, saç renginle oynama, hatta koyulaştır bence. :4:

Canım ben Tekirdağlıyım, Oradaki romanlar siyaha sarı yaptırılardı , o aklıma geldi bak.
Lütfen alınma ama....

Birde yüzün sanki Tük değilde :1:, başka uyruk gibi vs. vs duruyor,:26: gayet hoş yüzün, saç renginle oynama, hatta koyulaştır bence. :4:

aslında esmer değil yüzüm beyaz tenliyim sarı yakışır diye düşünüyorum ama öyle sırıtacak kadar sarıda değillll :)

merhaba kızlar daha önce hiç saçımı boyamadım ilk defa boyatıcam küllü bir renk saçım. ince telli sarı tonlarında boyatmak istiyorum sizce yakışır mı ? ayrıca sarının hangi tonunu kullanayım ? bunlarda benim resimlerim yüzüme yakışır mı ? ayrıca ilk defa boyatıcam ya yıpratır mı saçıı sonuçta ilk defa boyatcam
bu benim eski saçım yüzüme sizce yakışır mı ?
Eki Görüntüle 403673
buda benim şimdiki halim saçlarımı kestirdim omuz hizamdalar
Eki Görüntüle 403674
canim bence direkt boyatma yavas yavas basla simdilik aralara isilti attir oda cok guzel durur

Beyaz tene sarı yakışır.Ama siyah saçın daha güzel bence. :23:

zaten köküüü bende canım dip boyam gelse bile boyamıcam hiçç hevesimi almakk istiyorumm. ayrıca sevgilim saçımı beğenmese onunkinide sarıya boyatcam :D saçlarım omuz hizalarımda ya yaza kdr uzarr zaten uzayınca uçlara kadar gelir boyalar :D

yeni halini daha çok beğendim :16:

canım saçların ince telliymiş. iyice karar ver çok boyama yıpranır...

renk tavsiyesi veremicem pek bilmem renkleri ama :) cokta yapay sarıya kaçma derim. yaşın küçük sanırım yaşlı görünürsünnn

Back