Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmak istiyorum ama ya yakışmazsa ? (resimli)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar daha önce hiç saçımı boyamadım ilk defa boyatıcam küllü bir renk saçım. ince telli sarı tonlarında boyatmak istiyorum sizce yakışır mı ? ayrıca sarının hangi tonunu kullanayım ? bunlarda benim resimlerim yüzüme yakışır mı ? ayrıca ilk defa boyatıcam ya yıpratır mı saçıı sonuçta ilk defa boyatcam
bu benim eski saçım yüzüme sizce yakışır mı ?

buda benim şimdiki halim saçlarımı kestirdim omuz hizamdalar

Son düzenleme:
benim görümcemin senin gii koyuydu saçları değişiklik istedi sarı yaptırdı ama böyle değil platin yaptırmıştı.abartısız söylüyorum saçları saman gibi oldu tekrar koyulaştırdı.yakışmasına yakışır ama çokda yıpranır saçların sonuçta bol miktarda kimyasal açıcı kullanılacak

saçım küllü bi renk ya aralarına biraz sarı attırıp diğerlerini papatyayla açsam nasıl olur ?

ya olmasına olur seninde hevesin var boyat çk istiyosan ama doğl halide güzel bende uçlarını hafif sarartmıştım ama zaten kendi rengi o kadar koyu değildi doğal gibi durdu...kuaföre mi yaptırcaksın kendin mi boyucksn?

16 yaş saç boyatmak için çok erken... saçlarını bu kdr erken yaşta boyatarak yıpratma derim hem okdr küçük kızlara bence doğallık yakışıyor boyalı saç hiç yakışmıyor

platin gitmez zaten bana canım. aralarına sarı attırmak istiyrm hepsini boyamam o zaman az ypranır :S

komşumuz kuaför ona boyatıcam

tam sarı olmaz zaten yaşını çok olgun gösterir ama aralara krepe balyaj attır seyrek o zaman yakışır haliyle biraz yıpranır sonuçta açılıyor saç bakım maskeleriyle toparlanır yeter ki iyi bir kuaför bul cnm

Canım ben de kumral saçlarımı güzel bir kahverengi tonlarına boyatmak istiyorum senin gibi kararsız kaldım :)

nette bir sürü renkler var ama isimleri yazmıyor saçlarım omuz hizamda uzaymca uçları sarı olur zaten. hem bizim burada bi kızn saçları upuzun kuaför okuluna gidiyor kırıkları belli olmasın diye yarıya kdr sarıya boyattııı

netten baktım gayette çok hoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…