- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
çok güzel bi kızsın şu anki saç renginde sana çoooooooook yakışmış değiştirmene gerek yok bence
bencede boyatma doğal daha güzel...o renk fena değil ama ten rengine falan fazla uymayabilir
saçım küllü bi renk ya aralarına biraz sarı attırıp diğerlerini papatyayla açsam nasıl olur ?
benim görümcemin senin gii koyuydu saçları değişiklik istedi sarı yaptırdı ama böyle değil platin yaptırmıştı.abartısız söylüyorum saçları saman gibi oldu tekrar koyulaştırdı.yakışmasına yakışır ama çokda yıpranır saçların sonuçta bol miktarda kimyasal açıcı kullanılacak
ya olmasına olur seninde hevesin var boyat çk istiyosan ama doğl halide güzel bende uçlarını hafif sarartmıştım ama zaten kendi rengi o kadar koyu değildi doğal gibi durdu...kuaföre mi yaptırcaksın kendin mi boyucksn?
Kendi saç rengin güzel bence sana da yakışıyor ama çok istiyorsan boyat tabi aklında kalmasın :)
teşekkür ederim :) tam sarıda olmakk istemiyorum kararsız kaldım
Canım ben de kumral saçlarımı güzel bir kahverengi tonlarına boyatmak istiyorum senin gibi kararsız kaldım :)
komşumuz kuaför ona boyatıcam
tam sarı olmaz zaten yaşını çok olgun gösterir ama aralara krepe balyaj attır seyrek o zaman yakışır haliyle biraz yıpranır sonuçta açılıyor saç bakım maskeleriyle toparlanır yeter ki iyi bir kuaför bul cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?