• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatıcam ama hangi renge? (RESİMLİ)

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
30
Ben 18 yaşındayım ve saçımı bugune kadar hiç boyatmadım. Çok az gölge yaptırmışlığım var eskiden. Buğday tenliyim bana bu renkler yakısır mı sizce?
1433837_1301735899269.65res_400_439.jpg
,
demi-lovato-hair-a40a5.jpg

bu da ben

qovpyt.png
hangi renk yakisir sizce? ve boyali sacin bakimi zor mu pisman olur muyum sonra?

kendi saç rengin çok hoş ama illa değiştiricem diyorsan çok açma rengini derim... esmer ve buğday tene açık renk pek gitmiyor

Ben 18 yaşındayım ve saçımı bugune kadar hiç boyatmadım. Çok az gölge yaptırmışlığım var eskiden. Buğday tenliyim bana bu renkler yakısır mı sizce?
1433837_1301735899269.65res_400_439.jpg
,
demi-lovato-hair-a40a5.jpg

bu da ben

qovpyt.png
hangi renk yakisir sizce? ve boyali sacin bakimi zor mu pisman olur muyum sonra?

canım 16 yaşında gibi duruyosun..bu saç rengi seni oldugundan daha büyük gösterir bence yapma..boyatmak istiyorsan göz renginin birkaç ton açık rengine boyat daha masum bi yüz ifaden olur ve daha fresh görünürsün..illa aralara açık renkler atmak istiyosan şöyle bir zemin renginde denemeni öneririm

Kumral-%C4%B0lk-Bahar-Kad%C4%B1n%C4%B1.jpg

değişiklik için bu ne acele?
doğal saçların gayet güzel..
platin konusuna dönmesin de konu:1:

Yok platin sarisi falan dusunmuyorum zaten. :)) Onerileriniz icin tesekkur ederim bende kararsizim boyatsam mi boyatmasam mi karar veremiyorum :/

Back