• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyamalı mıyım? --yardım--

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Kızlarrr bir konuda yardımınıza ihtiyacım varrr:26:
Henüz 22 yaşındayım ama malesef saçlarımın üst kısımlarında çok fazla beyaz var:50:
Beyazlar sadece üst bölgede olduğu için aşırı belli oluyor ve sert oldukları için dikiliyorlar:50:
Saçımın kendi rengine boyamak istiyorum fakat boyadan sonra çok sertleşip kurur mu saçlar?
Saçlarım baya yumuşaktır, boyadan sonra aşırı kuruyup keçe gibi olmasından korkuyorum:44:
Yardımcı olursanız sevinirimmmm:105:

tvde cikan bir bayan var saclarinin beyazlarindan tamamen kurtulman icin bir ilac gelistirmisler inanmadim tabi..ablamin esinin saclari bembeyaz idi tek tuk siyah vardi...ona ondan almislar..

yurt disinda yasiyorum ben nisanda evlendiklerinde dugunlerine gitmistim..sonra eylulde tekrar tatil icin gittim aa bir baktim enistemin saclari siyahlasmis..once soramadim boyatiyormu diye sonra ya senin saclarin beyazdi ne oldu sana...iste ilaci gosterdi 3 haftadir kullaniyorum dedi..baya etkisini gostermis..resmen genclesmis..cok sasirdim bende oyle bir sorun olursa eksinlikle kullanmayi dusunuyorum...

Ayyyy inanmıyorum keşke bana da olsaaaaa:43:
Canım rica etsem ilacın adını yazabilir misin?
Burada yazman yasaksa özel mesaj atabilir misinnnn:16:

Çok teşekkür ederim tatlım çok makbule geçer valla:31:
Hiç istemiyorum saçımı boyamayı, sürekli erteliyorum şu okul bitsin de
işe başlayayım da falan diye:1:

gonderdim ayrica bu urun saclarinda yillarca beyazlik yoksa birdaha cikmamak uzere tamamen siyahlastiriyormus..cunku enistemin saclari ortalama 10 seneden fazla beyazken o kadar siyah olmussa sen daha gencsin kim bilir senin saclarin nasil olur...allah sifasini versin..

kızlar ne ki bu ilaç dediğiniz? bana da yazabilir misinz acaba bi bakıym neymiş ne değilmiş, ufaktan lazım olmaya başladı çünkü =))

arkadas bir öneride bulunmus ama eger olmazsa o bence sadece o telleri boyayarak da işini halledebilirsiniz.. eger kumralsanız alın kınayi o telleri boyayın gölge gibi dursun. yok eger koyu saçlıysanız kınaya rastık atın koyu tutsun. hem saçlarınız yıpranmaz hem de gölgeli gibi olursunuz :) kesinlikle toptan saçınızı boyamayın. sacını boyayan biriolarak sunu diyebilirim ki 10 kat daha fazla bakım istiyor saç yıpranıyor inceliyor.. hiç gerek yok.

arkadas bir öneride bulunmus ama eger olmazsa o bence sadece o telleri boyayarak da işini halledebilirsiniz.. eger kumralsanız alın kınayi o telleri boyayın gölge gibi dursun. yok eger koyu saçlıysanız kınaya rastık atın koyu tutsun. hem saçlarınız yıpranmaz hem de gölgeli gibi olursunuz :) kesinlikle toptan saçınızı boyamayın. sacını boyayan biriolarak sunu diyebilirim ki 10 kat daha fazla bakım istiyor saç yıpranıyor inceliyor.. hiç gerek yok.

Saç rengim bu tatlım
$DSC05599.JPG

Dün kuaföre sordum sadece beyaz bölgeleri boyayabilir miyiz diye, "boyarız ama
tek boyamada aynı rengi tutturamayız, en kötü ihtimal gölgeli gibi durur, kötü olmaz"
dedi. Bana da mantıklı geldi açıkçası, sanırım böyle yapıcam. Saol tatlım:16:

Arkadaşın bahsettiği ilacı araştırdım, ilacı bırakınca saç rengi eski haline geliyormuş,
boya gibi olduğunu yazmış kullananlar. :44:

Back