• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyamak istiyorum ama..

KadifeDevrim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
16
0
36
Eskişehir
Selamlar öncelikle, ben 15 yaşındayım, saçlarımda arkadan öne uzayan modelde.Saçlarımın en uzun kısmının uçlarını boyamak istiyorum saçlarımda kahverengi işte. Öncelikle ne renk boyayayım ben lacivert düşünmüştüm, birde her kuaför güzel boyayabilir mi? Ve maliyeti ne kadar olur? Yardmcı olursanız teşekkür ederim..a.s

canım kuaförler gayet iyi yapıyolar arkadaşım mavi yapmıştı gayet hoştu ..
kırmızı yada mavi hoş duruyo bence

Canım benim....Benden sana abla tavsiyesiii...Bu yaşta saçına boyatırsan ilerde çok pişman olursuuuun...Ben ve benim gibi erken yaşta saçını boyatıp çok pişman olanlar var....Aklında bulunsun derim:1rolleyes:

Alpeyaz aplacuhum, sadice uçlarundan poyataceğum içun ben pek zararu olmaz diye düşunmüştum, kestirdukçe gider diye tipten boyatmayaceğum, kenede bir zararu olir mu da? (acaba karadeniz ağzıyla konuşabilir miyim diye şeyaptım :D)

Alpeyaz aplacuhum, sadice uçlarundan poyataceğum içun ben pek zararu olmaz diye düşunmüştum, kestirdukçe gider diye tipten boyatmayaceğum, kenede bir zararu olir mu da? (acaba karadeniz ağzıyla konuşabilir miyim diye şeyaptım :D)

:bbo:tatlicadiarzu-delikafadulden diyecek söz bulamiyrum...:roflol:

a.sa.sa.sa.sa.s Olur tabi....Onun devamı gelir mutlaka.... Birkez boyatıp devamını getirmeyen yok gibidir...Saçının ucu da olsa başı da yazık olur saçına...Bence sen o güzel boya değmemiş saçlarını mahvetme...Herkes senin yaşındakilerin doğal boyanmamış haline gelmek için ne paralar döküyor...Emin ol önünde boyayacağın çok yıllar var. Şimdiden ucundan başlarsan 25'inde kafanı taşlara vurursun da ablacuğumsempatiksalakcinni

Temem o zaman boyatmıyım zemuszemus

onun yerine tekli renkli çıtçıtlar var canım onlardan kullanablirsin onlar da çok hoş duruyo kaydirigubbakcemile2

postis_cit_cit2.jpg

bunların gerçeği dışında sentetiği de var fiyatları da uygun canım tekli kullanacağın için
POSTIS-CIT-CIT-DUZ-SAC-TEK-CIT-CIT-DORT-RENK__21143032_0.jpg

15 yaşında saçını byamanı asla tavsiye etmem, sağlığın için çok ama çok zararlı, ne kadar bitkisel boya kullanayım desende zararlı,yorumları okumadım ama bence boyama

ben de 15 yasimdayken saçlarimin uçlarini daha dogrusu aralarini sari yapmistim walla bi 4 sene oyle kullandim sonra skldm kestirdim tek renk olsun die sonra bi iki sene falan da hiç boyamadim sadece ucunu boyucaksan bi sorun yok bence hem saçlarinda kisaymis o kismi nasilsa kesilecek ama su da bi gerçekki ne kadar az ve ne kadar geç boyarsan o kadar iyi benim kendi saç rengim bana hiç yakismiodu ondan sonradan deistirdim ama 19 un sonunda ilk defa butun olarak boyadim annem hala boyama su saçlarni der ama degisiklik iyi oluyor :))) hem de saçlarim çok uzun benim ben bir de uniyi kazandigim ilk sene o sarilarin ustunu koyu mor yaptirmistim guneste mor karanlikta lacivert gorunuyordu :D

Back