Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Saçımı boyadığımda 1 aylık 25 günlüktü bebeğim saç boyamamdan sonra kızım emmeyi redetti ilk başlarda dikatimi çkmedi uykusu var emmiyor sanıyodum uyutuyodum öyle içiyordu şimdi 2 aylık 6 günoldu farkkettim ki uyanıkken 2 saattegeçse içmiyor uykuda içiyor yeni uynmış durumdayken bide içiyor onun dışında ağlıyor kesinlikle istemiyor ne ypmlıyım boyadan olabilirni yada büyüme ataklarımı acıkma süresinde artış oldu 2 saattken şimdi 3 satt yada 4 satte bir acıkıyor
Boyadan olduğunu sanmıyorum.
bebekler bi dönem meme reddedebiliyor.
siz vazgeçmeyin vermeye devam edin bir süre sonra alır.
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
İnşallah her gün ağlıyorum almadığında
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hayat bi gün, o gün bugün.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Ben de saçımı boyamıştım doğumdan kısa süre sonra. Ama emmeye bi etkisi olmadı. Onunla alakalı oldugunu zannetmiyorum. Siz arkadaşın da dediği gibi devam edin denemeye. Emeceği varsa emer. Annemin sutu çokmuş ne yapmışsa emmemişim yirmi günden fazla. Biraz nasip işi yani.
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Ben de saçımı boyamıştım doğumdan kısa süre sonra. Ama emmeye bi etkisi olmadı. Onunla alakalı oldugunu zannetmiyorum. Siz arkadaşın da dediği gibi devam edin denemeye. Emeceği varsa emer. Annemin sutu çokmuş ne yapmışsa emmemişim yirmi günden fazla. Biraz nasip işi yani.
Emzik arada veriyorum sadece uyuturken onun etkisi olabilir mi çok sitrese girdim ;(
Hayat bi gün, o gün bugün.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emzik arada veriyorum sadece uyuturken onun etkisi olabilir mi çok sitrese girdim ;(
Onunla da alakası yok benimki emzik almafı ama arkadasınki aldı. Hem de annesini emmeye devam ediyordu . Sıkmayın kendinizi sizin bi suçunuz yok.