• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı bal köpüğü rengine boyadım ama renk değişmedi

arkadaşlar saç rengim koyu karamel

Eki Görüntüle 253241

bu rengi istiyorum, loreal casting bal köpüğüne boyadım hiç ama hiç renk değişimi olmadı, yardımlarınızı rica ederim, saçlarım çok koyu oldu biraz açılmasını bu renk gibi olmasını istiyorumm

açık kumral ve küllü sarıyı karıştır daha önce bi arkadaşım denemişti çok güzel olmuştu bu renge çok yakındı..

koyu boyayı boya ile zor açarsınız boyamadan önceki saç renginiz ne idi...muhtemelen açıcı ile açmanız gerekecek istediğiniz renk bayağı açık bir ton..

koyu boyayı boya ile zor açarsınız boyamadan önceki saç renginiz ne idi...muhtemelen açıcı ile açmanız gerekecek istediğiniz renk bayağı açık bir ton..

itinayla saçlarımı koyulaştırmak için uğraştım ama yüzüme gitmediğine karar verdim, eve sabırsam açıcı kullanmam gerekicek, ve daha önce hiç açmamıştım saçlarımı kendimm :2: acaba kuaföre gitmeden açabilir miyimm güzel

palette açıcı güzel açıyor ve volümü düşük yıpratmıyor tavsiye ederim..

canım kullandığın boya amonyaksız kendi saç rengin boyaya yakın tonlarda değilse değişmemesi çok normal. sana tavsiyem açıcı özelliği olan boyalar kullanman yada saçların cok koyuysa actırıp sonra boyaman :)

canım kullandığın boya amonyaksız kendi saç rengin boyaya yakın tonlarda değilse değişmemesi çok normal. sana tavsiyem açıcı özelliği olan boyalar kullanman yada saçların cok koyuysa actırıp sonra boyaman :)

cnm evet amonyaksız boyanın bende bir değişiklik yaratmayacağını denedikten sonra anladım :) saçlarıma biraz kızıllık var şimdi saççımın keni rengine dönmesini bekliyorum aha sonra palettenin açıcısını deneyeceğim inşallah, önerin için teşekkür ederimmmm :21::21:

Son düzenleme:
Back