• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçımdan nefret ettim yardımcı olun doğumdan önce böyle değildi 1 yıl geçti doğum yapalı saçlarım böyle kahkül gbi çok kötü görünüyor

Aynazkura22

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
10
3
1
28
16596483486877231569510949097006.jpg
16596483917491283487705749390316.jpg
16596483486877231569510949097006.jpg
16596483917491283487705749390316.jpg
16596483486877231569510949097006.jpg 16596483917491283487705749390316.jpg

Kötü değil benimde doğumdan sonra bebek saçı denilen saçların uzadı
Ama kötü gözükmüyor bence

Demir, b12, çinko ve d vitamini değerlerine baktirip gerekli takviyeleri al. Saçlarına da haftada bi defa Hindistan cevizi yagi sür 2 aya bak bakalim saclarin nasil güzelleşmiş 🥰

Kötü değil benimde doğumdan sonra bebek saçı denilen saçların uzadı
Ama kötü gözükmüyor bence
Cok kötü canım sağdan soldan her yerden çıktı öyle böyle değil saçımı salamıyorum sürekli bağlamak zorundayım tel tokayla tutturuyorum

Demir, b12, çinko ve d vitamini değerlerine baktirip gerekli takviyeleri al. Saçlarına da haftada bi defa Hindistan cevizi yagi sür 2 aya bak bakalim saclarin nasil güzelleşmiş 🥰
Naparsam yapayım düzelmedi kafamın yarısı kahkül olucak nerdeyse artık günden güne böyle sanki oturup kesiyorum

Argan yağı hindistan cevizi yağı ve sarımsak şampuanı denedin mi?
Saçlarına ciddi bir bakım yapman kisalari guclendirmen lazım.
Kan değerine baktır mutlaka.
Saçlarıni evin içinde toplama havalandır.
Ben kesilmiş zannettim bebek saç gibi değil sanki.
Kopma oluyor mu saçında?

Argan yağı hindistan cevizi yağı ve sarımsak şampuanı denedin mi?
Saçlarına ciddi bir bakım yapman kisalari guclendirmen lazım.
Kan değerine baktır mutlaka.
Saçlarıni evin içinde toplama havalandır.
Ben kesilmiş zannettim bebek saç gibi değil sanki.
Kopma oluyor mu saçında?
Evet sanki gerçekten oturup kesiyomusum gbi önüm komple böyle yağlarla bakım yapıyorum boy olarak uzuyo saçım sadece önü kaldı böyle günden güne artıyor bide

Kuru saçım çok yaglanmaz
Sampuanin ve kremin içine 2 şer tane aspirini kır at.
Sana en önemli tavsiyem sarımsak şampuanıni düzenli kullan
Her banyodan sonra yağları özellikle önlere sür ve saçını kapat iyice nem yapsın.
Dermaroller al saça uygun ve o kısımlara uygula,sonra yağ kullan,banyodan önce kullan banyo yap.
1 aya farkı göreceksiniz eminim 🙏

Sampuanin ve kremin içine 2 şer tane aspirini kır at.
Sana en önemli tavsiyem sarımsak şampuanıni düzenli kullan
Her banyodan sonra yağları özellikle önlere sür ve saçını kapat iyice nem yapsın.
Dermaroller al saça uygun ve o kısımlara uygula,sonra yağ kullan,banyodan önce kullan banyo yap.
1 aya farkı göreceksiniz eminim 🙏
Ay inşallah denicem asprin kırıp atmamıstim teşekkür ederim bu saçlarımı kesmeyi düşündüm artık sonra lazere giderim diyodum cnkü herşeyi denedim düzelmiyor hiç bi şekilde

Bu bebek saçları yani yeni çıkan ve uzayan saçlar bunlarda sorun yokta o arkadaki sarı saçlarınız ve birkaç renk olan saclarınız kötü duruyor. Kadınlar bu saçlara sevinir dökülen yerler çıkiyor diye

Ay inşallah denicem asprin kırıp atmamıstim teşekkür ederim bu saçlarımı kesmeyi düşündüm artık sonra lazere giderim diyodum cnkü herşeyi denedim düzelmiyor hiç bi şekilde
Şimdi kesersen daha kötü gorunur.
Lazer de hemen etki etmez ve belki onun komple açık kalabilir o görüntü daha kötü olur.
Ben derma rollerin ve sonrasında saçına uygulacagin anlattığım yöntemlerin saçlarına büyük etkisi olur diye düşünüyorum.

Bu bebek saçları yani yeni çıkan ve uzayan saçlar bunlarda sorun yokta o arkadaki sarı saçlarınız ve birkaç renk olan saclarınız kötü duruyor. Kadınlar bu saçlara sevinir dökülen yerler çıkiyor diye
Bu öndeki saçlarım 1 senedir böyle hiç bir şekilde uzamıyo bebek saçım da değiller normal saçım böyle koptu kısaldı kahkül gbi kaldı 🙄 arkadaki saçım da açıcı sürdüm 🤣 arkasına işlem yapmak istemedim biraz bekleyeyim dedim o yüzden öyle duruyo 🤣

Bu öndeki saçlarım 1 senedir böyle hiç bir şekilde uzamıyo bebek saçım da değiller normal saçım böyle koptu kısaldı kahkül gbi kaldı 🙄 arkadaki saçım da açıcı sürdüm 🤣 arkasına işlem yapmak istemedim biraz bekleyeyim dedim o yüzden öyle duruyo 🤣
Koptu derken 1 senede saç nasıl uzamayacakki bence saçlarınızı tek renk boyayıp kestirin ve keratin bakım yaptırın kuaföre daha düz durunca daha iyi durur

Saçlarınız kuru mu,yağlı saç mi?
Merhaba siz saç bakımından anlıyorsunuz diye sormak istedim. Ben hamileyken bu şekilde üst tarafta bir sürü yeni saç çıktı ama doğumdan sonra uzamaları durdu. Şimdi bu şekilde tülerik ve bakımsız duruyorlar. Ne yapsam bilemedim bir öneriniz var mı?

Eklentiler

• 20221003_100255.jpg
    20221003_100255.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba siz saç bakımından anlıyorsunuz diye sormak istedim. Ben hamileyken bu şekilde üst tarafta bir sürü yeni saç çıktı ama doğumdan sonra uzamaları durdu. Şimdi bu şekilde tülerik ve bakımsız duruyorlar. Ne yapsam bilemedim bir öneriniz var mı?
Önceden dökülen saçlar yeniden çıkmış diye düşünüyorum ben.
Normalde iyi bişey ama uzaması durunca kabarık duruyor.
Argan yağı kullanın o kabarmasıni önler yatıştırır
Birde şampuan ve saç kreminin içine birer tane aspirin ufalayın o saçları güçlendirir uzatır.
Eğer 6 aya fark gormezseniz saç uzaması,özellikle bebek saç uzaması için şampuanlar var onlardan alın

Önceden dökülen saçlar yeniden çıkmış diye düşünüyorum ben.
Normalde iyi bişey ama uzaması durunca kabarık duruyor.
Argan yağı kullanın o kabarmasıni önler yatıştırır
Birde şampuan ve saç kreminin içine birer tane aspirin ufalayın o saçları güçlendirir uzatır.
Eğer 6 aya fark gormezseniz saç uzaması,özellikle bebek saç uzaması için şampuanlar var onlardan alın
Teşekkür ederim 😊

Back