- 5 Ağustos 2022
- 10
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Aynazkura22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok kötü canım sağdan soldan her yerden çıktı öyle böyle değil saçımı salamıyorum sürekli bağlamak zorundayım tel tokayla tutturuyorumKötü değil benimde doğumdan sonra bebek saçı denilen saçların uzadı
Ama kötü gözükmüyor bence
Naparsam yapayım düzelmedi kafamın yarısı kahkül olucak nerdeyse artık günden güne böyle sanki oturup kesiyorumDemir, b12, çinko ve d vitamini değerlerine baktirip gerekli takviyeleri al. Saçlarına da haftada bi defa Hindistan cevizi yagi sür 2 aya bak bakalim saclarin nasil güzelleşmiş
Evet sanki gerçekten oturup kesiyomusum gbi önüm komple böyle yağlarla bakım yapıyorum boy olarak uzuyo saçım sadece önü kaldı böyle günden güne artıyor bideArgan yağı hindistan cevizi yağı ve sarımsak şampuanı denedin mi?
Saçlarına ciddi bir bakım yapman kisalari guclendirmen lazım.
Kan değerine baktır mutlaka.
Saçlarıni evin içinde toplama havalandır.
Ben kesilmiş zannettim bebek saç gibi değil sanki.
Kopma oluyor mu saçında?
Saçlarınız kuru mu,yağlı saç mi?Evet sanki gerçekten oturup kesiyomusum gbi önüm komple böyle yağlarla bakım yapıyorum boy olarak uzuyo saçım sadece önü kaldı böyle günden güne artıyor bide
Değerlerine baktırmadım ama son zamanlarda çok sitresliyim emziriyorum emzirmesem psikiyatriye ilaç yazdırmayı bile düşündümDoktorda baktirdin mi değerlerine? Stres de etkiliyor saçı biraz
Kuru saçım çok yaglanmazSaçlarınız kuru mu,yağlı saç mi?
Sampuanin ve kremin içine 2 şer tane aspirini kır at.Kuru saçım çok yaglanmaz
Ay inşallah denicem asprin kırıp atmamıstim teşekkür ederim bu saçlarımı kesmeyi düşündüm artık sonra lazere giderim diyodum cnkü herşeyi denedim düzelmiyor hiç bi şekildeSampuanin ve kremin içine 2 şer tane aspirini kır at.
Sana en önemli tavsiyem sarımsak şampuanıni düzenli kullan
Her banyodan sonra yağları özellikle önlere sür ve saçını kapat iyice nem yapsın.
Dermaroller al saça uygun ve o kısımlara uygula,sonra yağ kullan,banyodan önce kullan banyo yap.
1 aya farkı göreceksiniz eminim
Şimdi kesersen daha kötü gorunur.Ay inşallah denicem asprin kırıp atmamıstim teşekkür ederim bu saçlarımı kesmeyi düşündüm artık sonra lazere giderim diyodum cnkü herşeyi denedim düzelmiyor hiç bi şekilde
Bu öndeki saçlarım 1 senedir böyle hiç bir şekilde uzamıyo bebek saçım da değiller normal saçım böyle koptu kısaldı kahkül gbi kaldı arkadaki saçım da açıcı sürdüm arkasına işlem yapmak istemedim biraz bekleyeyim dedim o yüzden öyle duruyoBu bebek saçları yani yeni çıkan ve uzayan saçlar bunlarda sorun yokta o arkadaki sarı saçlarınız ve birkaç renk olan saclarınız kötü duruyor. Kadınlar bu saçlara sevinir dökülen yerler çıkiyor diye
Koptu derken 1 senede saç nasıl uzamayacakki bence saçlarınızı tek renk boyayıp kestirin ve keratin bakım yaptırın kuaföre daha düz durunca daha iyi dururBu öndeki saçlarım 1 senedir böyle hiç bir şekilde uzamıyo bebek saçım da değiller normal saçım böyle koptu kısaldı kahkül gbi kaldı arkadaki saçım da açıcı sürdüm arkasına işlem yapmak istemedim biraz bekleyeyim dedim o yüzden öyle duruyo
Merhaba siz saç bakımından anlıyorsunuz diye sormak istedim. Ben hamileyken bu şekilde üst tarafta bir sürü yeni saç çıktı ama doğumdan sonra uzamaları durdu. Şimdi bu şekilde tülerik ve bakımsız duruyorlar. Ne yapsam bilemedim bir öneriniz var mı?Saçlarınız kuru mu,yağlı saç mi?
Önceden dökülen saçlar yeniden çıkmış diye düşünüyorum ben.Merhaba siz saç bakımından anlıyorsunuz diye sormak istedim. Ben hamileyken bu şekilde üst tarafta bir sürü yeni saç çıktı ama doğumdan sonra uzamaları durdu. Şimdi bu şekilde tülerik ve bakımsız duruyorlar. Ne yapsam bilemedim bir öneriniz var mı?
Teşekkür ederimÖnceden dökülen saçlar yeniden çıkmış diye düşünüyorum ben.
Normalde iyi bişey ama uzaması durunca kabarık duruyor.
Argan yağı kullanın o kabarmasıni önler yatıştırır
Birde şampuan ve saç kreminin içine birer tane aspirin ufalayın o saçları güçlendirir uzatır.
Eğer 6 aya fark gormezseniz saç uzaması,özellikle bebek saç uzaması için şampuanlar var onlardan alın