bende hep gittiğim kuaföre dip röfle yaptırdım küllü kumral üstüne yaptı ama iğrenç oldu çingene gibi..küllü kumral kzıılmsı duruyor çok moralim bozuldu..diplerim turuncu alt tarafım sarı sonra gittim tekrar cila attı bu seferde soldu hepten kahverengi oldu sarılarım falan dip aynı kızıl..bence röfle kahve tonlarının üstüne güzel oluyor ben söyledim ama gene aynı yapmış..şimdi diplerim gölgeli gibi alt taraf sarı bir tuhaf...
hay geberesıcee kuaför değil ki baytar !! yapamayacaksan nıye yaparım diosun deliriyorum böyle kuaförlere gıt canım saçının rengını düzeltsin işi bu onun yapacak tabı ya 150 ytl az mı para kolay mı kazanılıyor
bende hep gittiğim kuaföre dip röfle yaptırdım küllü kumral üstüne yaptı ama iğrenç oldu çingene gibi..küllü kumral kzıılmsı duruyor çok moralim bozuldu..diplerim turuncu alt tarafım sarı sonra gittim tekrar cila attı bu seferde soldu hepten kahverengi oldu sarılarım falan dip aynı kızıl..bence röfle kahve tonlarının üstüne güzel oluyor ben söyledim ama gene aynı yapmış..şimdi diplerim gölgeli gibi alt taraf sarı bir tuhaf...
evet cnm yaaa bende aynı durumdayım ustler ayrı altlar ayrı bı renk tenk renk sacı ozeldım dogal dursun artık ne yapacağuk kabus gibi dahada röfle yaptırmam saclarım mahvoldu acları süpürge gıbı eskı dogla saclarım canlı parlak dogal ahhhh ahhhh