Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki renk cümbüşünü hangi renk kapatır?

dygist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
29
1
86
arkadaşlar,tam 1 yıldır boyatmadığım saçlarımı bi cesaret gidip kuaförde boyattım..Ben hep ışıkta parıltılı kızıl kullanıyordum,yani normalde bakınca siyah ışık altında kızıl ve çok memnundum...Her neyse anlattım boyadı,kurutunca bir de ne göreyim dipler kıpkırmızı altlar koyu kızıl,bilmem kaç renk tonu ile gökkuşağına dönmüş saçım(Sonra yıka geçer dedi kuaför,diplerinden dolayıdır dedi,yıkadım...sonuç:cık yok bi değişim...şimdi benim sorum tekrar kuaföre gidip yakasına mı yapışayım yoksa kendim mi boyayım..?bir de hangi renk kapatır saçımdaki bu renk cümbüşünü...(birde saçım çok uzun diye 150 tl verdim yani....( )

Aa bide yıka geçer demiş şuna bak.
Önceki boyamalarını kendin mi yapıodun?
Anlattığın kadarıyla rengini tutturabiliomuşsun keşke kuaföre gitmeseydin kendin boyasaydın yine.
Ayrıca o rengi siyahtan başka bişey kapatmaz siyah yapcaksın malesef
Ya da akıtçaksın

hadi yaa(esmerim zaten,bir de üüstüne siyah boğmaz mı ki(o rengi başka bir kuaföre yaptırıyordum ama 1 yıl oldu gidemedim eski kuaförüme o da yer yarılmış yerin içine girmiş sanki(şimdi tavsiye üzerine gittim sonuç bu(((

kızıl tonlarını başka renk kapatmaz malesef.
siyah istemiosan da akıtçaksın dediğim gibi,üstüne tekrar boyucaksın
Başka çare yok

cnm küllü kumralı dene benımde saclarım roflelı yarısı ustu ayrı bırenk resmen cumbus bende kullu kumral yapmayı dusnuyorum bakalım hayırlısı konu actım ılgılenen olmadı benle bende buraya yazım dedım

bencede:))acısını çıkarmalıyım...bir de nsıl gaz verdi bir görsen...sen ne istersen yaparım,istediğin renge çeviririm...daha neler neler...

Röfleliyse sen küllü kumral yapabilirsin tutabilir ama arkadaşın saçları kızıl.olmaz kesinlikle

Gıt tekrar boyasın cıla yapsın cok fazla almıs bır de ya,sac uzun kısa farketmez sacmalamıs,ayrıca yıka gecer nedemek

ama caınmcım benimki kızıl ya tutar mı ki,ne dersin??aslında düşünüyordum yazın sonuna doğru küllü kumral tarzı bir renk ama bu facia aklımın ucundan geçmiyordu o zaman tabi...:2:

Gıt tekrar boyasın cıla yapsın cok fazla almıs bır de ya,sac uzun kısa farketmez sacmalamıs,ayrıca yıka gecer nedemek

güya derisi boyanmış,ya dir red mi neyse öyle birşey yaptı canım bana, o da diplerini çok kızıl göstermiş ondan yıka geçer o görüntü dedi ama nafile...Fiyata gelince hiçbir fikrim yoktu uzun süredir gidemediğimden kuaföre,ondan aman iyi olsun da dedim veririm dedim...öyle işte((

bence kendin boyama o kadar para vermişsin git düzeltsin zaten düzeltmekte zorunda yapamıcaksa baştan söyleseydi senden ona göre davranırdın... bide 150 lira almış ben 25 e boyatıyorum...

Röfleliyse sen küllü kumral yapabilirsin tutabilir ama arkadaşın saçları kızıl.olmaz kesinlikle

cnm küllü kumralıda bı kaç kısı roflelerın oldugu yerden akar bırde yesıllık verır dedıler napsam bılemedım ama artık sac rengım dogal gorunsun ıstıyorum tek renk olsun ıstıyorum,baska bır fıkrın varsa sevınırım onerılerıne acıgım

ama caınmcım benimki kızıl ya tutar mı ki,ne dersin??aslında düşünüyordum yazın sonuna doğru küllü kumral tarzı bir renk ama bu facia aklımın ucundan geçmiyordu o zaman tabi...:2:

tatlım bende tam olarak bılmıyorum ama turunculugu ve kızıllıgı küllü renklerın aldıgını söyluyorlar ben denemeyı dusunuyorum bakalım

İlk boyamada tabiki olur,hemen tutmasını bekleme.bikaç boyamadan sonra oturur rengi diye düşünüorum

bence kendin boyama o kadar para vermişsin git düzeltsin zaten düzeltmekte zorunda yapamıcaksa baştan söyleseydi senden ona göre davranırdın... bide 150 lira almış ben 25 e boyatıyorum...

kazık kı ne kazık((aman Allahım yaa,ne safım..pazar günü de yıkarım sonra giderim yanına bak 2 yıkama sonucu bu diye...bi de ne hevesle gitmiştim var ya...uzun bir aradan sonra acayip değişime ihtiyacım vardı(((

tatlım bende tam olarak bılmıyorum ama turunculugu ve kızıllıgı küllü renklerın aldıgını söyluyorlar ben denemeyı dusunuyorum bakalım

Kızıl rengi almaz,boyandıktan sonra ara ara kızıl olmuş yerleri alır canım.
Arkadaş kızıla boyatmış.
Ve koyu renklerden başka bi renk kapatmaz...
Ama şöyle bişey de var,saç rengini koyulaştırdığında da dönmesi çok zor olur.
dygist'cim akıtma yapman daha mantıklı olur gibi.Koyu renk istemiosun çünkü
Git kuaföre göster halini az bi miktar da vermemişsin düzeltmek zorunda.
Kendin uğraşma saçınla

İlk boyamada tabiki olur,hemen tutmasını bekleme.bikaç boyamadan sonra oturur rengi diye düşünüorum

cnm ilgin için çok teşekkür ederim küllü kumralı ayda bıkere olmak sartıyla 2 kere boyuycam bakalım ne olucak onumuzde yaz cunku denıze gırerım renk cok da akar gıbı gelıyor ama bakalım boyayınca resmı yuklerım benım gıbı zor durumda kalanlara faydası olur belkı

evet cannım benim,çok haklısın,gideceğim yanına pazartesi yapsın ne yapacaksa...belkii kahve tonları fena olmaz üstüne diye düşünüyorum koyu kahve yani...çok sağol bu arada canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…