cnm küllü kumralı dene benımde saclarım roflelı yarısı ustu ayrı bırenk resmen cumbus bende kullu kumral yapmayı dusnuyorum bakalım hayırlısı konu actım ılgılenen olmadı benle bende buraya yazım dedım
cnm küllü kumralı dene benımde saclarım roflelı yarısı ustu ayrı bırenk resmen cumbus bende kullu kumral yapmayı dusnuyorum bakalım hayırlısı konu actım ılgılenen olmadı benle bende buraya yazım dedım
Gıt tekrar boyasın cıla yapsın cok fazla almıs bır de ya,sac uzun kısa farketmez sacmalamıs,ayrıca yıka gecer nedemek
Röfleliyse sen küllü kumral yapabilirsin tutabilir ama arkadaşın saçları kızıl.olmaz kesinlikle
ama caınmcım benimki kızıl ya tutar mı ki,ne dersin??aslında düşünüyordum yazın sonuna doğru küllü kumral tarzı bir renk ama bu facia aklımın ucundan geçmiyordu o zaman tabi...:2:
cnm küllü kumralıda bı kaç kısı roflelerın oldugu yerden akar bırde yesıllık verır dedıler napsam bılemedım ama artık sac rengım dogal gorunsun ıstıyorum tek renk olsun ıstıyorum,baska bır fıkrın varsa sevınırım onerılerıne acıgım
bence kendin boyama o kadar para vermişsin git düzeltsin zaten düzeltmekte zorunda yapamıcaksa baştan söyleseydi senden ona göre davranırdın... bide 150 lira almışben 25 e boyatıyorum...
tatlım bende tam olarak bılmıyorum ama turunculugu ve kızıllıgı küllü renklerın aldıgını söyluyorlar ben denemeyı dusunuyorum bakalım
İlk boyamada tabiki olur,hemen tutmasını bekleme.bikaç boyamadan sonra oturur rengi diye düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?