- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
ne güzel renkli bir kişiliksiniz :):)biri saçın ne renk diye sorunca, mor diyince dalga geçtiğimi sanıp kaile almıyor, gördüğünde şok oluyor, gelip kontrol ediyor kalıcı mı geçici mi diye :) Doğrusu artık beni normal gören şok oluyor daGerçekten enerji katıyor, aynaya bakınca her şeyi unutturuyor ya da bende öylüyor bilmiyorum, keza ailemde kavga anında falan beni görürse gülmeye başlayıp kavgayı unutuyor :))) ama mavi cidden içimde kaldı, cesaret edemiyorum şu an işlem gördüğü için saçlarım ama uzayınca da artık bırakmak istiyorum kendi haline, ne yapayım sizce, kuaföre paraya kıyayım mı napayım :)
Bende beyaz tenliyim kaşlar siyah ama keskin değil yani beni tanımayanlar yakıştırır muhtemelen ama beni tanıyanlar yani huyumu suyumu bilenler yaķıştırmaz beni mor saçla görseler ahanda bu ifadeben beyaz tenliyim o yüzden her şey gidiyor sanırım, kaşlar siyah kalıyor mecbur ama o yüzden diplerimi boyamıyorum sırıtmasın kaşlarım diye :) perukla falan deneyebilirsin aslında nasıl duracağını
saçlarım belimdeydi, omuzlarıma kadar kestirdim. şu an omuzdan 4 parmak daha uzun. Türbanın altında kısa saç rahatsız ediyor malesef toplanmıyor çünküne güzel renkli bir kişiliksiniz :):)
bence en güzeli bu ilerden sıkıldıysan,kuaförde tamamını açtırıp ,(tabi tamamını derken daha önce açılmış kısımlar hariç,kopar çünkü) tek renge boyatman. yok o kadar parar vermem diyorsan da en güzeli gidip kestirmek o pembe kısımları...
ya ben kısa saç da çok seviyorum da ,kestirmeyi çok severim.madem renklisin o zaman yeni renk yerine yeni saç modeli seçsen daha iyi değil mi
Bende beyaz tenliyim kaşlar siyah ama keskin değil yani beni tanımayanlar yakıştırır muhtemelen ama beni tanıyanlar yani huyumu suyumu bilenler yaķıştırmaz beni mor saçla görseler ahanda bu ifadegibi kalırlar
bu arada kuaför müsünüz?ne güzel renkli bir kişiliksiniz :):)
bence en güzeli bu ilerden sıkıldıysan,kuaförde tamamını açtırıp ,(tabi tamamını derken daha önce açılmış kısımlar hariç,kopar çünkü) tek renge boyatman. yok o kadar parar vermem diyorsan da en güzeli gidip kestirmek o pembe kısımları...
ya ben kısa saç da çok seviyorum da ,kestirmeyi çok severim.madem renklisin o zaman yeni renk yerine yeni saç modeli seçsen daha iyi değil mi
bu arada kuaför müsünüz?
saç dayanaklıysa demek ki :) ben ulaşamadım kuaföre açmadı teli.yok cnm olur mu hiç
sadece saçımla uğraşmayı yenilikleri denemeyi çok severim o kadar. her ay kuaföre giderim..hobi diyelim benimkine
aslında benim saçım da ince tellidir.ama kullanılan kimyasal düzgün olunca bir de bakım yağı falan kullanınca sorun olmuyor.saç dayanaklıysa demek ki :) ben ulaşamadım kuaföre açmadı teli.
bana bakım yağları yaramıyor ya :/aslında benim saçım da ince tellidir.ama kullanılan kimyasal düzgün olunca bir de bakım yağı falan kullanınca sorun olmuyor.
john frieda argan yağı harika birşey.duştan sonra sürüyorsun durulanmıyor.pamuk gibi oluyor.bir de ben aynı markanın işlem görmüş saçlar için şampuanını kullanıyorum..süper ..bana bakım yağları yaramıyor ya :/
saçım yağlı amajohn frieda argan yağı harika birşey.duştan sonra sürüyorsun durulanmıyor.pamuk gibi oluyor.bir de ben aynı markanın işlem görmüş saçlar için şampuanını kullanıyorum..süper ..
ben neden yeni konu açamıyorumjohn frieda argan yağı harika birşey.duştan sonra sürüyorsun durulanmıyor.pamuk gibi oluyor.bir de ben aynı markanın işlem görmüş saçlar için şampuanını kullanıyorum..süper ..