Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki mor renk aktıktan aylar sonra bakır yaptım ama pek tutmadı, tekrar yaparsam tutar mı?

eseran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
57
7
29
Merhaba, yeniyim bu sitede arkadaşlar :) Saçım mordu akalı baya oldu ama böyle gül kurusu gibi bir renk kaldı, diplerim doğal renginde tam siyah. Uçlarını kestirdim ama sadece dipleri siyah. Palette'nin kalıcı yoğun bakır rengini denedim yine diplere sürmeden ama olan rengi tazelemişim gibi oldu. Bakırla pek alakası yok. Sizce kızıl mı yapayım, bir kere daha bakır mı süreyim yoksa paraya kıyıp kuaföre gidip içimde kalan maviyi mi yaptırayım :) ne dersiniz? Bu son boyayışım olsun istiyorum çünkü, artık doğal haline bırakmak istiyorum.

Akmayan boya yok ki :/ daha bir hafta önce bakır yaptım, güya kalıcıydı ama havlularım şimdiden mahvoldu.

Ben farklı renge geçtim akma falan olmadı şimdiye kadar

siyah değil ki açıklama da yazdım mordu aktı gül kurusu gibi bir şey şu an saçım.
Evet sonradan gördüm o saça tarçın tutmaz yine de çünkü mor küllü renklere gider sen kızıllık barındıran renk denemişsin ben olsam hazır mordan dönmüşken küllü tonlar denerim

kuaföre gidip tamamını açtırın sonra da isted,ğiniz renge boyayın..zira son boyamam olsun diyorsanız tamamını açtırıp aynı renge eşitlemeden hangi rengi yapsanız güzel tutmaz..

kuaföre gidip tamamını açtırın sonra da isted,ğiniz renge boyayın..zira son boyamam olsun diyorsanız tamamını açtırıp aynı renge eşitlemeden hangi rengi yapsanız güzel tutmaz..
omzumdan 4 parmak aşağıda ince bir saçım var, sizce ne kadar tutar.

Evet sonradan gördüm o saça tarçın tutmaz yine de çünkü mor küllü renklere gider sen kızıllık barındıran renk denemişsin ben olsam hazır mordan dönmüşken küllü tonlar denerim
sarı tonlarını sevmiyorum canım ya, benim biraz zibidik işliyor beynim :) daha çok kırmızı, mavi, mor, yeşil falan..

omzumdan 4 parmak aşağıda ince bir saçım var, sizce ne kadar tutar.
o kısmı bilemem çünkü kullanılan malzemeye şehre kuaföre göre para değiişyor.ama iyi bir yer osun ki normal açıcıyla saçı yakarlar.1 seferlik paraya kıyın bence..tamamını açıp boyatmaya 200 den aşağı zor biraz..

o da şuan için zor görünüyor, en iyisi mora devam ya da bakırda zorlamak :)

o da şuan için zor görünüyor, en iyisi mora devam ya da bakırda zorlamak :)
o mor rengin alt zemini sarı değil mi zaten ? ben de bir ara pembe yapmıştım bir kısmını ,onun tutması için zeminin açılmış olması gerekli.eğer mor yerine bakır olsun istiyorsan o su bazlı renkli boyalarla boyayabilirsin.. yok saçın tamamı aynı renk olsun diyorsan dediğim gibi hepsini açtırıp tek tonda boyatırsın..
bu arada olaplex diye bir kimyasalla açılınca yıpranmaz kopmaz. :)

Aa nereden bulabilirim Onu?belki ihtiyacım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…