Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda bit buldum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
senağlamasenağlamasenağlama
erkek saçı gibi mi

gerçekten,ama saçım uzunken temizlemişlerdi başımı,birdaha bulaşmasın diye,okula gidiyordum ya,ama kesince saçları bir daha olmadı,ama sen kestirme sakın,temizlenir o,gaz yağını dene derim,birde çok sık dişli bir tarakla taramışlardı saçımı gaz yağını sürüp,sonrada kına yaktılar bana,kısa saçlı kırmizi kafalı bişey olmuştum o pislik hayvanlar yüzünden.

bu arada eve gidince yastık,yorgan ve çarşaflarınıda değiştir,saçında bişey kalmadığına emin olana kadar,hergün değiştir çarşafları,çünkü yatağada dökülebiliyor bu hayvanlar ,

Son düzenleme:
hala işteyimmmm
umarım kafamda ürememişlerdir bugün
offff eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmm senağlama
valla kızlar o kadar sinirim bozulduki bi gülüyorum bi ağlıcak gibi oluyorum
eve bi gidim geberticem onlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııklava:

İçerik nedeniyle konunuz “ Güzellik ve Sağlıklı Bakım Önerileri "Saç " “bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

Tedbiren, kafirun bulundurursanız bit gelmez.. Gaz, sirke ve bit şampuanı iyi de, mutlaka yatak çarşafları da 90 derecede yıkanmalı..

Sevgiler,

ya ne gaz yağı hangi devirdeyiz yapmayın git bitax al arkadaşım ben sınıf öğretmeniyim hersene gelir başıma evde şişe şişe anti bit var

kızlarr dün gittim eve,hemen yıkamadan,bit şampuanın içinde bi sık tarak var aldım onu bastan önce onla bi taradım,ayyyy pıt pıt düştüler senağlama iğrenler yaaa
valla yarım saatten gecik taradım 10-15arası düştü yaaaasenağlama
sonra girdim banyoya bit şampuanıyla yıkadım,üzerinde 3dk masaj yazıyodu ben 5dk yaptım bide havluya sardım bekledim
sonra cıkınca tekrar taradım düşmedi bişey,sonra tekrar taradım yine düşmedi
varya kafa derim acıyo öyle bi taradımki,öyle bi bastırdımki

karacicek son durum nedir, bit şampuanı yaptıktan sonra bir daha görüldü mü ufaklıklar, görüldüyse kaç günde kurtuldun?

tekrar geçmiş olsun

ıyyy bitlenmişş bitli şazo ayy kaçınnn

şaka yapıom kızlar haa işin dalgasıı sakın kızmayın bana

bnmde bitlenmiştii... ilaç aldım eczaneden... 1 hafta saçımı onla yıkadım. anında geçti... denemeni tavsiye ediyorum..

ne bit ilacı kullan ne bit şampuanına para ver nede saçlarını kestir...gazla geçer merak etme bikaç kez tekrarla ve tersten tara

boya yapıp sonra yıkayınca yine sirkeler beyaz beyaz gözükmez mi:uhm:

hayır canım sirkeler boya yaptırınca ölüyor zaten ama sirkelere bir tedbir almazsan onlarda patlayıp bit'e dönüşüyor

şap gibi bi madde vardı adını unuttm.nane gbi kokuodu.onla gecmısdı benım..bide gazla tabi cok yakıyo ama heps i ölüo.sıcaksuyla yıka kafanı.

arkadaslr ben evlı 19 yasında bır cocuk annesıyım ne yaptıysam kurtulamadım banada yardımcı olun lutfen

okuyunca kaşıntı bastı :))
bende ilkokulda bitlenmiştim ve saçlarımda çok uzundu kestirmekte istemiyodum annem eczaneden ilaç almıştı birde sürekli saçlarımı tarardı tarağa ip sarmıştı tararken bitler aralardan kaçmasın diye işe yaramıştı...

anam okur okumaz kaşıntı tuttu nasıl bi mahlukattır bu yaa benide hiçç bırakmadılar öğrencilik yıllarımdan beri nerdeyse o ince taraklarda iple sarılmış taraklarla annem kendine bulaşmasın diye eğ kafanı diye bağırtıları hala kulaklarımda patır patır düşerlerdi yaa resmen nasıl ne ara türüyorlarsa o kadar allah ım yaa yokk olmasın bi daha yaa en son geçen sene kapmıştım herhalde dolmuşla gittiğim okul yolunda köy kesiminde kalıyor binenler hep çoluk çoçuklu aileler köydede kapmamakk elde değil:mymeka:
sirkeye batırılmış ince taraktan taramak yumurtalarını arındırıyor saçtan yoksa gitmesi biraz zor gazyağı mağı işe yaramıyor en iyisi zalvor bu konuda master yaptım bensengözlerimebaksanab bide utanmadan övünüyorum yaa bide antibitte zaten artıkk piyasada değil diye biliyorum...CADIARZU

en iyi çözüm gaz yağı bencede saç diplerine pamuk yardımıyla sür ve sonra sık dişli bi tarakla tara sonrada saçını boyat boyalı saçta bit asla olmaz

ay bit denildimi kasinti basliyor bence en iyi cozum sirke bir zamanlar kizim bitlenmisti sacini sirke doktum biraz bekletim sonra bolsuyla yikadim allaha sukur bit mit kalmadi en iyi cozum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…