Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda bit buldum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canlarım hepinize çok tşk ederim
nolur dua edin belime kadar olan saçlarımı kestirmeden kurtalıyım şu pis hayvanlardannnnnn,ayy sinirlerim çok bozuldu yaaa
hemen bu akşam bi gazyağı,bit şampuanı gebersin hepsiiiiiiiiiiisenağlama

kız kovarlar beni kuafördennn,hangi kuaför bit ayıklar
eğer çok olduysa bulaşalı mahvoldummmm bu kadar saççç,ayıkla ayıkla bitermiiii
aman yaaaa 25yasında bitlennnnn,hay Allahım hay Allahımmm

sen halaaa burdamısın nan :mymeka: bitler şimdi çekirdek aile iken sülale olcaklar görcen gününü :mymeka:

sirkeyi saç boyası öldürür diye biliyorum.
herhalde biti de öldürür.
boya saçlarını, hemde değişiklik olmuş olur

ay allah seni iyi etsin nerden buldun biti hemen bi eczaneye koş derim...
sana kolay gelsin....

canımm önce gazyağını yap sonra bit şampuanını kullan yalnız saçlarını durulamadan önce annene söyle saçlarını aşağı doğru tarasın arada tararken sıcak sıcak su döksün hepsi tek tek iniyor aşağı.. yeğenime bulaşmıştı geçen ay anneannem taradı uzun uzun ama su sıcak olacakki bitler dökülsün. sonrada sirkeleri yok etmek için hemen git saçını ya boyat ya röfle yaptır biz yeğenime röfle yaptırdık bişeycik kalmadı

sen halaaa burdamısın nan :mymeka: bitler şimdi çekirdek aile iken sülale olcaklar görcen gününü :mymeka:

kızzzz napayımmm,işteyim
ne dicem ben bitlenmişimde gitmem lazım,ayy bi daha gelme derler temizlenene kadar
anaaa ürüyolarmıdır kafamda şimdi,şişşşşşt napıyonuz orda ayıp ya cuma saatiiii,ayrılın ayrılınnnnnn,sakın fazlalaşmayın hepinizi gebertcemmmmmm

çok tşk ederim canımm,valla sinir sistemim alt üst oldu yaa
dip boyamda gelmişti boyatayım barii
ya kızlar evde boyatıyom ben 3kutu boya zor yetiyo,düşünün o kadar çok sacım var,bu pissss asalaklar yüzünden sacımı kestirmek istemiyorummmm

Dur sakin ol dediklerimizi yap benim yeğeniminde saçları beline kadardı kaynar suyu döktük dayandı taradık taradık arındı bitlerden bide röfle tamamm geçti gitti nerden bulaşır pis hayvanlar bilmemki.. zaten temiz insanlara daha çabuk bulaşırmış

ay canım ya geçmiş olsun.benimde ilk okula giderken başıma gelmişti,annem gaz yağı sürmüştü,sanırım iyi gelmişti!sonra bir daha bulaşmasın diyede belimde olan saçlarımı erkek saçı gibi kısa kesmişlerdi,hiç unutamıyorum,o pis hayvanlar yüzünden ilk okul bitene kadar erkek gibi gezmiştim.birde kına yakmışlardı bana!

hemen saçlarını sirkeli suyla yıka .Sık bir tarak al hem suyu dök hem tara . Tek tek döküldüğünü göreceksin. Ondan sonrada eczanede antibit diye bir solüsyon var onu kullanma talimatına göre kullan. Hiçbirşey kalmaz saçında. Aksine saçların eskisinden daha hoş gözükür.

senağlamasenağlamasenağlama
erkek saçı gibi mi

eczanelerde bit ilacı satılıyor...
bence de burada oyalanmayın şimdi,
gidin alın ve yıkayın...
vakit kaybederseniz saçlarınız kökten gidebilir...
geçmiş olsun...

Kooooooooooooooooooooş
bit ilacı almaya yıka onunla incecik tarala tara dicem ama o saçlar da nasıl taranır
:)

eczaneden alacağın bit ilacıyla yıkadıktan sonra ince dişli tarakla saçını tara. geçmiş olsun. bahsi bile kaşındırıyor.... Ayyyyyyy .... delikafadulden

ben orta okuldayken başıma gelmişti nedense anneme söylemeye korkmuştum bende sirkeyi bi tabağa doldurup parmak uçlarımla masaj yapa 0yapa iyice sac diplerime dktüm sonra ince bi tarak güzel bi banyo ama sirkeden sonra 1 saat filan bekleyin derim

bu herkese olabilir benim sürekli önlem amaçlı yaptığım şeyi tavsiye edebilirim : bit olsa da olmasa da ANTİ-PİT şampuanıyla 15 günde bir falan yıkıyotum ne olur ne olmaz diye... ama bit varken gün aşırı 2 2 kez bu şapmpuan ile yıkayın ve sivri bir tarakla kafa derinize bastırarak tarayın ..10 gün sonra da 15 günlük periyoda göre kullanabilirsiniz... geçmiş olsun inşallah...

Bizde bitlenmiştik ilkokulda arkadaşalrla hemde bir kaç kişi .. kaydirigubbakcemile3o zaman bir teyzemiz saçlarımıza gaz yağı sürüp sıkı bir tarakla taramıştı..utanılacak bir şey değil ki bu..üzülmea.s.

ay ben de kaşınmaya başladım. ilkokulda bayaa uğraşmıştık bitlerle. saçlarını sık dişli bi tarakala öne doğru tara önce beyaz bi örtü üstüne. bak bakalım dökülüyolar mı. belki de sadece bi böcek gelmiştir. biz bayaa bi süre kwell şampuan kullanmıştık. sora annem gazyağı sürmüştü...

eczanelerde bit ilacı satılıyor onu alıp sık tarakla saçlarınınızı taramalısınız
geçmiş olsun hemen kurtulursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…