• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda bit buldum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

-bella-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
449
79
118
kızlar yaaa şimdi bu siteyi okurken kulağımın arkası kaşındı,kaşıdım bi baktım tırnağımda bit var evet bittttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!! inanamıyorummmmmmmmm
saçlarım belime kadar ve gürrr,hayır kestiremem!!!!!!!!
nası bulaşştı,nerden bulaştı Allhın cezası yaaaaa senağlama
z.yağıyla bakım yapmıştım ondanmı oldu acaba yaaaaa çok kötü oldummmm
bana bi ilkokulda bulaşmıştı o kadar

napıcam bennnnnnnn

Burada vakit kaybetmeyin isterseniz. Hemen en yakın eczaneye gidip bit ilacı alıp kullanın. Saçlarınızda uzunmuş inşallah işe yarar. Yoksa kestirmekten başka çareniz kalmaz gibi.

:D koşşş koşşş eczaneye antibit al ...zeytinyağından olmaz canım bende sürekli sürüyorum başka bir yerden bulaşmıştır o ..

yapılacak en dougru sey...bıt ılacı şamsuanları var canım..gecer teleslenma..ama ıyıden yayılmadam koş hemen uygula..

Hemen eczaneden bir ilaç alın.Kükürtlü sabununda iyi geldiğini duymuştum.ama çoğalmadan yok olmasını sağlamak için saçınızı kestirmeniz en doğrusu

hay Allahım yaaaa nerden bulaştı ne zaman bulaştı!!!!!!!!
pis,iğrenç hayvanlar bööööööööööööööööööööööögh
hemen alamamki,akşama kadar beklemek zorundayım,çalşıtığım yer merkeze uzak
,tarlalık etraf

senağlamasenağlama

yaaa nolur yeni bulaşmış olsun,şuan kafamın içi nası acabaaaa

bit ilacı al ve sacını bu ilaçla iyice yıka durulamadan öncede tarakla taraman daha faydalı olur gibi geliyor.

kardeşim bu sene ilkokula başladı bitler de bulaşmaya başladı (:
ne ilaç kullandıysak kar etmedi.
sonrasında yakın bi akrabamız da -kendisi kuaför- müşteriden bulaşan biti kızlarına yaymış ve ne yapsam ne yapsam derken ütülemiş kızların saçlarını :roflol:
ütüleye ütüleye hiçbişey kalmamış, sıcaktan dökülüyorlar dedi (:
ütü saç için iyi değil mahvediyor tamam ama, o belinde olan saçlarından olmak da istemez insan (:

bi kuaföre git konuş
1-2 saat içinde oturup hepsini kafandan ayıklıyolar
üzülme ya herkezin başına gelebilir

ayyyyyyyyyy kafam kaşındıdelikafadulden

kızlar yaaa şimdi bu siteyi okurken kulağımın arkası kaşındı,kaşıdım bi baktım tırnağımda bit var evet bittttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!! inanamıyorummmmmmmmm
saçlarım belime kadar ve gürrr,hayır kestiremem!!!!!!!!
nası bulaşştı,nerden bulaştı Allhın cezası yaaaaa senağlama
z.yağıyla bakım yapmıştım ondanmı oldu acaba yaaaaa çok kötü oldummmm
bana bi ilkokulda bulaşmıştı o kadar

napıcam bennnnnnnn

canım bit ilacıyla boşa uğraşma benimde düğünüme bir hafta kala nerden geldiyse geldi iğreç şey saçımı kestiremezdim çok ağladım delirecektim gaz yağı sür dediler denedim geçti bir pamuk yardımıyla saç diplerine değdirmeden sür başını sar biraz bekle ve yıka saçını kestirmeden kurtulursun

evet yaaaa kestirmek istemiyorummmmmmmmm

annemi aradım şimdi hemen bana bit ilacı al diye,böle böle dedim şok oldu kadın:1shok:

ama aklıma gelen basıma gelir,toplu tasıma araclarına biniyorum,kafamı değdirmemeye çalışıyorum son zamanlarda dedim bit falan bulaşmasın,herkes biniyoo senağlama
al işte şom ağızlı bennnn
bütün kafam kasınıyo şimdi,psikolojikmi neee

canım bit ilacıyla boşa uğraşma benimde düğünüme bir hafta kala nerden geldiyse geldi iğreç şey saçımı kestiremezdim çok ağladım delirecektim gaz yağı sür dediler denedim geçti bir pamuk yardımıyla saç diplerine değdirmeden sür başını sar biraz bekle ve yıka saçını kestirmeden kurtulursun

ayyy sağol canım hemen arim annemi alsın,yeterki gecsin gaz yağını komple boşaltırım kafama bile valla

banada ilkokulda bulaşmışdı
sanırım otobüsden geçmiş olabilir bi tanıdıgımın başına geçmişdi de o yüzden otobüsde insanlara oldukça mesafeli dururum :))

benimde saçlarım uzun ve kestirmeye asla kıyamam bişey olmasın diye çok pimpirikleniyoruz ondan oluyor ilaç dene ama geçmeyebilir benim geçmemişti gaz yağı kesin çözüm dikkatli sürülürse

bi kuaföre git konuş
1-2 saat içinde oturup hepsini kafandan ayıklıyolar
üzülme ya herkezin başına gelebilir

ayyyyyyyyyy kafam kaşındıdelikafadulden

kız kovarlar beni kuafördennn,hangi kuaför bit ayıklar
eğer çok olduysa bulaşalı mahvoldummmm bu kadar saççç,ayıkla ayıkla bitermiiii
aman yaaaa 25yasında bitlennnnn,hay Allahım hay Allahımmm

kız kovarlar beni kuafördennn,hangi kuaför bit ayıklar
eğer çok olduysa bulaşalı mahvoldummmm bu kadar saççç,ayıkla ayıkla bitermiiii
aman yaaaa 25yasında bitlennnnn,hay Allahım hay Allahımmm

parayı verince ayıklıyolar canım
bi arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum:roflol:

geçmiş olsun, kaşınmaya başladım bile okur okumaz delikafadulden allah göstermesin ama insanlık hali, gelişmeleri yazın lütfen, aklımızda bulunsun. çok doğru otobüslerde falan kafayı yaslamamak lazım aslında ama insan düşünemiyor her zaman bunu özellikle trafik sıkıştığında. artık baston yutmuş gibi otururum:1no2:

gaz yağının tamamen öldürdüğünü bende duymuştum arkadaşım.geçmiş olsun zor bir durum

Back