• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri saçıma zeytinyağı sürdüğüme pişman oldum

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198
merhaba kızlarr ben iki gün önce saçlarıma zeytinyağını ısıtıp sürdüm yaklaşık 2 saat bekledi ama yıkadıktan sonra ,tabi şampuanla, acayip yağlı durdular:84: ertesi gün tekrar şampuanladım biraz düzeldi ama tamamen değil. ne yapmalıyım bugünde şampuanlayamamki 3 gün üst üste fazla olur:26:

daha önceleride yapardm bu maskeyi hiç böyle olmazdı herzamankinden fazlada sürmedım halbuki:95:

Tatlım zeytinyağı maskesi yapıp saçını yıkayacağın zaman saçını hiç ıslatmadan direkt şampuanlarsan zeytinyağı saçlarından daha çabuk arıncaktır.bunu bende denedim saçıma ısıtılmış zeytinyağı sürüp yıkayacağım zaman ilk önce suya tutarsam saçım yağdan arınmıyordu ama artık önce şampuanlıyorum ve sorun kalmıyor :66:

Tatlım zeytinyağı maskesi yapıp saçını yıkayacağın zaman saçını hiç ıslatmadan direkt şampuanlarsan zeytinyağı saçlarından daha çabuk arıncaktır.bunu bende denedim saçıma ısıtılmış zeytinyağı sürüp yıkayacağım zaman ilk önce suya tutarsam saçım yağdan arınmıyordu ama artık önce şampuanlıyorum ve sorun kalmıyor :66:

cok tesekkur ederim canimm yarina kadar bu saclarla evden cikmayi dusunmuyorum. yarinda dedigin gibi direk islatmadan sampuanlayayim bari. cok igrenc bi goruntu bu yagli saclar yaa:25:

tekrar tesekkur ederim:71:

Back