Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçıma parlaklık vermek için önerilerinizi bekliyorum..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

RuIing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
20
6
Merhaba kızlar
Saçım çok mat ve ben bundan çok rahatsızım. Hiç parlamıyor. Bugüne kadar hiç boyatmadım fakat haftada bir maşa kullanıyorum mecburen. Ne yapmayalım bu durumda ?

Haftada bir herhangi bir markanın karışık bakım yağını uygulayıp, banyoda saçını çok sıcak suyla yıkama, mümkünse soğuğa yakın ılık olsun( üşütcek gibi soğuk değil ama..), birde son olarak durulanmayan bakım yağı uygulayabilirsin kurutmadan ve maşadan önce ( bende Loreal Extraordinary oil kullanıyorum ama diğer markalarda da benzer ürün var). Fazla sıcakla da kurutmassan sağlığı ve parlaklığı döner

Saçların kendini bildin bileli mat mıydı yoksa sonradan mı matlaştı? Ona göre öneride bulunacağım.

Ilık suyla yıkıyorum sirke kullanıyorum durulama suyuna. Maşa öncesi serum dediğin gibi.. Bakımda yaptırıyorum kuaförde fakat istediğim ışıltı yok. Kuaförüm saçının rengine boyatabilirsin parlar dedi ama korkuyorum yıpratır diye

Saçların kendini bildin bileli mat mıydı yoksa sonradan mı matlaştı? Ona göre öneride bulunacağım.
Kendimi bildim bileli çok parlak olduğu söylenemez ama bi ara çok sık fön, düzleştirici vs sık kullanınca hepten gitti.. Önerini merakla bekliyorum canım

Şampuanının içine bepanthene ampul kır 1 adet

Haftada bir veya iki defa kökten uca ılık zeytinyağı uygula en az 1 saat beklet

Duş sırasında ılık su kullan

Saçını şampuanladıktan sonra 1 litre suya yarım kahve fincanı elma sirkesi eklediğin suyu saçına komple dök bir kaç dakika sonra su ile durula.

Bunu ilk banyo gününde dene, eğer hala mat ise o halde matlık saçının cinsinden ve renginden kaynaklı diyebiliriz. Bunun ayrı bir çözümü var.

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Sirkeyi sürekli kullanıyorum diğerlerinide deneyeceğim yarın. Umarım düzelir :)

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Sirkeyi sürekli kullanıyorum diğerlerinide deneyeceğim yarın. Umarım düzelir :)
Ooooo sirkeye rağmen parlamıyorsa başka sorunlar var.

Şampuan olarak ne kullanıyorsun? Kepek şampuanı falan mı?

Ooooo sirkeye rağmen parlamıyorsa başka sorunlar var.

Şampuan olarak ne kullanıyorsun? Kepek şampuanı falan mı?
Önceden Elidor kullanıyordum şimdi urban diye bi markanın şampuan ve kremini aldım bakalım onun etkisi nasıl olucak. Ben 4 aydır cilt ilacı kullanıyorum zoretanin belki bilirsiniz onunda etkisi olabilir sanıyorum doktoruma danışmam lazım başka çare kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…