Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bi bakarmısnız bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
saçlarım bakır kızıl ama kızıllıgın gitmesini istiyorum.
küllü kumral yada kumralmı yapsam..sizce neyapayım..tabi resim ekleyebilirsem

foto ekleyemedim kıslar..varsa link nsl eklendigine dair buraya koyarmısınız size zahmet

yardım eden yokmu kıslarbaktımda forumda açılmıyo resim nsl eklenir kısmı

yardım eden yokmu kıslarbaktımda forumda açılmıyo resim nsl eklenir kısmı

www.imageshack.com burdan resmi gözattan ekle host it de sonra resim kayıt olunca forum1 deki adresi al buraya kopyala yapıştır de sonra cevapla...

kaldırdım kıslar yorum yapanlar için teşekkür ediyorum:)

Son düzenleme:
Nem, canım saçınla ilgili bir sorunun mu var ? Resim çıkmış ve resimde saçların gerek renk gerek kesim olarak çok hoş duruyor. Sıkıntı ne ? Anlayamadım da...Eğer yeni kuaförden çıktıysan ve saçlarını yeni yaptırdıysan çok güzel olmuş.hihoyyyt

sagol cnm nebilim can sıkıntısı işte kumrala boyasammı diye düşünüyorum ..sıkıldım bayadır o rengi kullanıyorumdaküllü kumrala boyasam koyulaşırmı acaba..iş bulamayınca saçla uraşıyo insan:)

Canım saçını küllü kumral yapınca rengi koyulaşmaz, açılır. Ancak renk geçişi için forumdaki tüm arkadaşlara söylediğim şeyi söyleyeceğim, kesinlikle geçişte bir kuaför kullan. O işin zor kısmını halletsin... Ardından istersen sen aynı rengi boyamaya devam edersin.Bence yakışır ve değişiklik iyi gelir.:lepi:

bencede rengi gayet güzel cnm bende bi ara senin saç rengini kullandım ama bana gitmedii eski haline döndürdüm sarı yaptımm

sglun kıslar..5 yıldır mavi siyah kullanıyordum..şimdi resimdeki gibi gözüme acaip geliyor bide esmerim..az daha durayımm ozaman yarın gidip boya alıp boyuycaktım..

Kızıl üstüne kumral boyarsan bakırımsı bir renk oluyor, sonra zamanla turuncuya dönüyor. Bizzat mağduruyum yani bunun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…