• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma bakar mısınız ne yapmam lazım?

palette koyu kumral veya fındık kabuğu boyarsanız güzel bi renk olur
Şu anki rengini beğendim canım önerin için tşk
mrb arkadaşlar saçlarım benim platinde ve saçlarımı koyu kahveye boyattım erkek arkadaşım yüzünden ve 2 yıkamadan sonra aktı ve uçları bir tuhaf oldu neyse sonra ben açık kumral neva color 8 numara alıp boyadım ve dipleri tuttu ancak uçları çok acık yine ne yapsamda tutmuyor geçen günde bal köpügü 8.33 ile 8 açık kumral yine neva color boyadım ve oksidanı %9 almıştım turunculuk kaldı dibimde yine uçları aynı renk zaten tutmadı şimdi bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim yine açık kumral boyasam 8 numaraya tutarmı aynı renk bu arada saçlarımdada beyazlar dipleri sevgilerle :((

Arkadaşlar bana yardımcı oldular, üzülme canım sana da yardımcı olabilecek birileri çıkar :16:

Bencede mnce bi kuaföre git. Boyamak zorunda deilsin yol gösterirler hangi renk olması gerektiğini söylerler sende gidip marketten alır boyarsın

açıcı ile rengi açılan saçlarda siyah dahi yapsanız sonrasında boyadığınız renk kalmıyor akıyor ve daha kötü bir sonuç oluyor. eger sarı istiyorsanız bence bir kuaföre gidin hazır siz bukadar açmışken onlar biraz ton değişikliği yaparlar. önemli olan saçın renginin ne kadar açık olduğu değil anladığım kadarıyla sizi rahatsız eden " çiğ sarı" diye tabir ettiğimiz o kızıllık, dorelik. onu da maalesef ne yaparsak yapalım evde kendimiz yok edemiyoruz. en doğrusu kuaför.

açıcı ile rengi açılan saçlarda siyah dahi yapsanız sonrasında boyadığınız renk kalmıyor akıyor ve daha kötü bir sonuç oluyor. eger sarı istiyorsanız bence bir kuaföre gidin hazır siz bukadar açmışken onlar biraz ton değişikliği yaparlar. önemli olan saçın renginin ne kadar açık olduğu değil anladığım kadarıyla sizi rahatsız eden " çiğ sarı" diye tabir ettiğimiz o kızıllık, dorelik. onu da maalesef ne yaparsak yapalım evde kendimiz yok edemiyoruz. en doğrusu kuaför.

Şu anki rengini ekledim ama görmediniz sanırım, beğendim ben bunu, yorum için teşekkür ederim:16:

Back