Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karamel olarak uzun süre kullandım biraz değişiklik olsun istiyorumValla güzel bi karamele boyayın beyaz tene de çok yakışır..çok severim..bu rengede güzel tutar...![]()
loreal preference çabuk akan bir boya renk değişikliklerinde krem boya her zaman için daha iyidir
Saçımı kızıla boyamamıştım, doğal saçım kızıl tonlarda bu yüzden zaten her röfle yaptırdığımda aşırı kopma ve yıpranma oluyor buna razı olduğum halde beyazımsı tonu yakalayamıyorlar balyajda.Dipler belli olana kadar bere takmak benimde aklıma geldi ama bahardayız yanimerhaba bende kizil boyali olan sacimi actim sizinkinin aynisi oldu...kis mevsimi oldugu icin bere takip kurtardim durumu desem...simdi sacimda koleston 9/3 altin sarisi var. eger güzel olursa tüm sacimmi bu boyayla boyucam...umarim size cözüm olur ama ben size sonucu yazarim yinede..eger 9/3 tutmazsa sacim acik kalirsa 8/3 aldim bide 9/0 aldim onlarida deniycem....insalla istediginiz rengi sizde elde edersiniz
Çok koyulmasını istemiyorsanız açık kumrala boyayın o kızıllığı falan alır
Ama daha canlı bir ton isterseniz Acık kumral ile açık karameli karıştırmanızı tavsiye ederim bal sarısı olur
zemin açık olduğu için zamanla açılır açık bir sarıya dönüşür ozaman istediğiniz sarıyı röfleyi v.s yaparsınız.
önce koyu renge boyayın. bir süre öyle kullanın. sonra istediğiniz rengi yaptırırsınız.
merhaba ne yaptınız bilmiyorum bende sizin gibi kararsızlıklar yaşıyorum.Ama Loreal prefence 8.1 çok güzel bir renk ben onu tavsiye ederim.Boyadan sonra gelişmeleri bugün yazarsan çok sevinirim.Çünkü senin deneyimlerine göre bende boyayacağım...
hadi hayırlısı..
bekliyorum şahsen...![]()
cnm yazımı oku.saçlarını ancak yazdığım gibi düzeltebilirsin.benim arkadaşımda aynen böyle olmuştu.ben bu dediğim işlemle saçlarını mis yaptım.hem hala sarı.hemde çok güzel.ve zamanlada oturacak emin olDeğil canım ten rengim beyaz, bu renkte beni ruh gibi gösterdi, bu kadar açabilmişken çok koyu olmasını da istemiyorum, şu kızılımsı sarı görüntü gitse yeterli, açık renk sevdasından da vazgecemiyorum, küllü tonları denemeyi düşünüyorum ama hangi tonu kullanmam gerektiğine emin olamıyorum, yorumlarınıza göre karar vereceğim![]()