• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma bakar mısınız ne yapmam lazım?

Valla güzel bi karamele boyayın beyaz tene de çok yakışır..çok severim..bu rengede güzel tutar...:16::16:

loreal preference çabuk akan bir boya renk değişikliklerinde krem boya her zaman için daha iyidir

merhaba bende kizil boyali olan sacimi actim sizinkinin aynisi oldu...kis mevsimi oldugu icin bere takip kurtardim durumu desem...simdi sacimda koleston 9/3 altin sarisi var. eger güzel olursa tüm sacimmi bu boyayla boyucam...umarim size cözüm olur ama ben size sonucu yazarim yinede..eger 9/3 tutmazsa sacim acik kalirsa 8/3 aldim bide 9/0 aldim onlarida deniycem....insalla istediginiz rengi sizde elde edersiniz

Çok koyulmasını istemiyorsanız açık kumrala boyayın o kızıllığı falan alır
Ama daha canlı bir ton isterseniz Acık kumral ile açık karameli karıştırmanızı tavsiye ederim bal sarısı olur
zemin açık olduğu için zamanla açılır açık bir sarıya dönüşür ozaman istediğiniz sarıyı röfleyi v.s yaparsınız.

önce koyu renge boyayın. bir süre öyle kullanın. sonra istediğiniz rengi yaptırırsınız.

merhaba ne yaptınız bilmiyorum bende sizin gibi kararsızlıklar yaşıyorum.Ama Loreal prefence 8.1 çok güzel bir renk ben onu tavsiye ederim.Boyadan sonra gelişmeleri bugün yazarsan çok sevinirim.Çünkü senin deneyimlerine göre bende boyayacağım...

Valla güzel bi karamele boyayın beyaz tene de çok yakışır..çok severim..bu rengede güzel tutar...:16::16:
Karamel olarak uzun süre kullandım biraz değişiklik olsun istiyorum
(karamel tonlarını kullandığım dönem; $102_1134.jpg
loreal preference çabuk akan bir boya renk değişikliklerinde krem boya her zaman için daha iyidir

merhaba bende kizil boyali olan sacimi actim sizinkinin aynisi oldu...kis mevsimi oldugu icin bere takip kurtardim durumu desem...simdi sacimda koleston 9/3 altin sarisi var. eger güzel olursa tüm sacimmi bu boyayla boyucam...umarim size cözüm olur ama ben size sonucu yazarim yinede..eger 9/3 tutmazsa sacim acik kalirsa 8/3 aldim bide 9/0 aldim onlarida deniycem....insalla istediginiz rengi sizde elde edersiniz
Saçımı kızıla boyamamıştım, doğal saçım kızıl tonlarda bu yüzden zaten her röfle yaptırdığımda aşırı kopma ve yıpranma oluyor buna razı olduğum halde beyazımsı tonu yakalayamıyorlar balyajda.Dipler belli olana kadar bere takmak benimde aklıma geldi ama bahardayız yani :ssz:
Çok koyulmasını istemiyorsanız açık kumrala boyayın o kızıllığı falan alır
Ama daha canlı bir ton isterseniz Acık kumral ile açık karameli karıştırmanızı tavsiye ederim bal sarısı olur
zemin açık olduğu için zamanla açılır açık bir sarıya dönüşür ozaman istediğiniz sarıyı röfleyi v.s yaparsınız.

önce koyu renge boyayın. bir süre öyle kullanın. sonra istediğiniz rengi yaptırırsınız.

merhaba ne yaptınız bilmiyorum bende sizin gibi kararsızlıklar yaşıyorum.Ama Loreal prefence 8.1 çok güzel bir renk ben onu tavsiye ederim.Boyadan sonra gelişmeleri bugün yazarsan çok sevinirim.Çünkü senin deneyimlerine göre bende boyayacağım...

Loreal excellence creme 8 (koyu sarı) aldım ama hala cesaret edemedim boyamaya, boyayınca resimleri eklerim bakar karar verirsiniz :21:

Son düzenleme:
ben dünen sacima koleston 9/3 altin sari 9% peroxitle bir tutami denedim ama olmadi.koyulanmadi :(

simdide sacima koleston sirf 9/0 9% peroxitle denedim.

ögleden sonrada 8/3 deniycem 9% peroxitle bakalim illaki bulucam kapatan boyayi birazcik olsun koyu sari dogal bi sari olsun istiyorummmmm yaaaaaa :(

cnm eğer saçlarını hala boyamadıysan ve saçınında sarı kalmasını istiyorsan önerim şudur.bir tane igora(boyanın markası)ultra açıcılı platin sarı boyasını alıyosun.görevli kız sana nasıl kullanacağını anlatır.yani normal boya gibi.aynı markanın küllü olmayan çook açık hatta en açık kahvesinden de alacaksın.kahverenginden ceviz kadar kullanacaz ama mecbur alacaksın.platin sarı boyayı komple kaba hazırla açıcıyla beraber,kahve boyadan ceviz kadar içine,bi de bildiğimiz saç kremi içine oda fındıktan az büyük saçına komple sür boyayı.aynanın karşısına geç.ve dibindeki kızılımsı kötü sarıları gözlemle.onlar tatlı bir renge dönüşecek.bekleme süren 15 dak.olabilir.daha fazla beklememelisin.bu cila işlemidir.aslında sen zor olan kısmı yapmışsın kolayı yapamıyorsun.zor olan yakmadan saçı açmışsın.cila kolay.bekleme süreni iyi ayarlamalısın.beklerken aynada dikkatlice bak.anlarsın zaten.birde saçını yıkarken direk önce kremle.ilk şampuan sürersen kızartır dipleri.önce krem sonra şampuan.yap bak.bana dua edersin..

Değil canım ten rengim beyaz, bu renkte beni ruh gibi gösterdi, bu kadar açabilmişken çok koyu olmasını da istemiyorum, şu kızılımsı sarı görüntü gitse yeterli, açık renk sevdasından da vazgecemiyorum, küllü tonları denemeyi düşünüyorum ama hangi tonu kullanmam gerektiğine emin olamıyorum, yorumlarınıza göre karar vereceğim :50:
cnm yazımı oku.saçlarını ancak yazdığım gibi düzeltebilirsin.benim arkadaşımda aynen böyle olmuştu.ben bu dediğim işlemle saçlarını mis yaptım.hem hala sarı.hemde çok güzel.ve zamanlada oturacak emin ol

simdi sacima yine kolestondan 8/3 sürdüm 9% peroxitle
birde baska tutam sacima 8/3 6% peroxit denedim bakim ikisinin farki ne :(

insalla istedigim gibi olur ya ayyy kizlar sacimin rengi koyulasiyor :) galiba olucak bu is eger bu sac tutamim istedigim gibi olursa komple boyucam sacimi ve resimde eklemeye calisicam :))))))) 9 numara zaten acikti bence simdi 8/3 yapiyorum galiba bu 8 numarasi istedigim gibi olucak ama 30 dakikami bekleticem 45 mi

45 dakika acik renk olmasi icinmis diye okudum ben 30 dakika bekletim diyorum sizce???

8.3 mü ?? :53: 8.3 doredir ve turunculuk yapar saçta. altın gibi parlar. dorelik istiyorsanız sorun yok da, çiğ sarı olmasını istemiyorsanız küllü açık sarı bir boyayla cila yapsaydınız daha iyi olurdu...

evetttt 8/3 kolestonu yaptim hic bir sekilde turunculukta yok....ayni resimdekinin aynisi oldu..sacimda platin yani okadar acik bi renk ve cok güzel oldu...simdi ama gözüm benim acik renge alisik oldugu icin baska bi test yapiyorum 9/3 ve 8/3 karistirip sacimin bi ufak yerine sürdüm...birde 9% peroxit olucakmis...6% yetersiz kaliyormus...ben yinede ikisini denedim bi fark göremedim.

simdide bu 9/3 ve 8/3 karistirip bekliycem 30 dakika bakalim :)

evet sonuc su kizlar

acik renk platin yani benimkisi 8/3 ve 9% peroxit iyi tuttu.bal rengi aldi yani 8/3 aynisi oldu diyim.

ama 8/3 ve 9/3 karistirip yaptimda sirf dibim güzel renk oldu platin yeri ayni kaldi..

ben haftaya artik tüm sacimi 8/3 9% peroxitle yapicam...benim tavsiyem budur....diger aldiklarim koleston boyalarinida bosa gitmesin diye diplerim ciktikca uygularim artik :))))

benden bu kadar bugünlükkkkkk...ama bayadir ugrasiyorum....insalla sizde istediginiz rengi elde edersiniz

Loreal excellence creme 8 e nihayet boyadım, aldığım sonucu beğendim, en azından yüzüme yakıştı :21: akşam üstü diğer makina ile çektiğim resimi eklerim orada saç tonum daha net belli bunu acele ile webcamdan çektim
$Image7.jpg
bir süre bu sekilde kullandıktan sonra kalın balyaj düşünüyorum herkese çoook tesekkürler :16:

mrb arkadaşlar saçlarım benim platinde ve saçlarımı koyu kahveye boyattım erkek arkadaşım yüzünden ve 2 yıkamadan sonra aktı ve uçları bir tuhaf oldu neyse sonra ben açık kumral neva color 8 numara alıp boyadım ve dipleri tuttu ancak uçları çok acık yine ne yapsamda tutmuyor geçen günde bal köpügü 8.33 ile 8 açık kumral yine neva color boyadım ve oksidanı %9 almıştım turunculuk kaldı dibimde yine uçları aynı renk zaten tutmadı şimdi bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim yine açık kumral boyasam 8 numaraya tutarmı aynı renk bu arada saçlarımdada beyazlar dipleri sevgilerle :((

Back