bir ton daha koyu küllü sarıyı deneyin(dikkat edin küllü renkler yeşil yansıma yapıyor boyayı iyi ayarlamak lazım) zaten boya açılmış saçta çabuk akıyor onun için renk çabuk akıcaktır renk istediğiniz renge gelene kadar boyamaya devam bu arada bol bol bakım yapın biraz sabırla istediğiniz renge kavuşursunuz bence açma işlemi ve ilk boyamaya göre gayet başarılı kuaförde olsa hemen bir kerede rengi elde edemiyor boya birkaç boyamada ancak oluyor oksidan krem kaçlık acaba birde ona dikkat edin % 6 olanı kullanın çünkü saç daha fazla açılıp kızıllık yapmasın ben saçımı açtığımda bu kızıllıklardan loreal 7 kumralla kurtuldum küllü değildi normal kumral ama boya küllü gibi oluyor bayada sarı zaten çabuk akıyor kızıllıklar bitince istediğiniz sarıya kademe kademe dönersiniz çünkü küllü boyalar saçta yeşillik yapıyor buseferde ondan kurtulunmuyor ama kumral çok çabuk açılıyor başka kumrallar gibi koyu değil bir inceleyin isterseniz ve sakın üzülmeyin saçınızı yakmadan yıpratmadan bu hale getirmişsiniz boyadan korkmayın bişey olmaz ama stres yaparsanız işte ozaman saçlarınız dökülür kolay gelsinSaçlarımı platin yapmaya çalışırken (ultra açıcı + röfle seti ile ) yer yer açtım yer yer koyu kaldı b,rdaha boyayayım dedim (küllü sarı) çoook açık sarının hoş olmayan tonunu yakaladım bir daha boyarsam saçlarım dökülecek diye korkuyorum ama böylede gezemem oğlum sabah uyandığında parmağıyla beni gösterip güldübu şekilde sokakta gezmem mümkün değil, göz rengim koyu kahve, ten rengim beyaz, saçlarım kalın telli, uçlarımda çok az röfle olduğu için 1ton flan daha açık oldu kötü sayılmaz ama diplerim ve saçımın çoğunluğu yani platinin aksine hafif kızılımsı civciv sarısı gibi bir renkte şuan bilgisayardan resim çekip ekliyorum, bu saça ne yapmam lazım lütfen akıl verin :18::18:
Eki Görüntüle 373867
2 sene önce röfle yaptırmıştım saçlarım çok sert olmuştu bu yüzden sürekli kopuyordu ve cansız duruyordu şu an tek tesellim saçlarımın ipek gibi yumuşak olması.bir ton daha koyu küllü sarıyı deneyin(dikkat edin küllü renkler yeşil yansıma yapıyor boyayı iyi ayarlamak lazım) zaten boya açılmış saçta çabuk akıyor onun için renk çabuk akıcaktır renk istediğiniz renge gelene kadar boyamaya devam bu arada bol bol bakım yapın biraz sabırla istediğiniz renge kavuşursunuz bence açma işlemi ve ilk boyamaya göre gayet başarılı kuaförde olsa hemen bir kerede rengi elde edemiyor boya birkaç boyamada ancak oluyor oksidan krem kaçlık acaba birde ona dikkat edin % 6 olanı kullanın çünkü saç daha fazla açılıp kızıllık yapmasın ben saçımı açtığımda bu kızıllıklardan loreal 7 kumralla kurtuldum küllü değildi normal kumral ama boya küllü gibi oluyor bayada sarı zaten çabuk akıyor kızıllıklar bitince istediğiniz sarıya kademe kademe dönersiniz çünkü küllü boyalar saçta yeşillik yapıyor buseferde ondan kurtulunmuyor ama kumral çok çabuk açılıyor başka kumrallar gibi koyu değil bir inceleyin isterseniz ve sakın üzülmeyin saçınızı yakmadan yıpratmadan bu hale getirmişsiniz boyadan korkmayın bişey olmaz ama stres yaparsanız işte ozaman saçlarınız dökülür kolay gelsin
Değil canım ten rengim beyaz, bu renkte beni ruh gibi gösterdi, bu kadar açabilmişken çok koyu olmasını da istemiyorum, şu kızılımsı sarı görüntü gitse yeterli, açık renk sevdasından da vazgecemiyorum, küllü tonları denemeyi düşünüyorum ama hangi tonu kullanmam gerektiğine emin olamıyorum, yorumlarınıza göre karar vereceğimCanım ten rengin buğday galiba, o yüzden küllü kumral tonlarını tercih edersen daha şık durabilir tabi senin zevkin neticede ama düğün var demişsin bir de, bakır tonlarına da çevirebilirsin sana gider bence
canımm saçlarınnn platin küllü sakınnn..!! yeşil olurr.. koyulaştırma evet ama nasıl bir ton istediğini gösterebilirsen ona göre yardımcı oluruz.o kızıllıklar nasıl gider o yerler tekrar açılarak gidr yada istediğin tonu bir kaç kez boyarsan gider yani yanlış bilgi vermek istemem ama sarı üstüne küllü kesinlikleee yeşillenme yapar benim öyle oldu çünkü..
Saçlarımı platin yapmaya çalışırken (ultra açıcı + röfle seti ile ) yer yer açtım yer yer koyu kaldı b,rdaha boyayayım dedim (küllü sarı) çoook açık sarının hoş olmayan tonunu yakaladım bir daha boyarsam saçlarım dökülecek diye korkuyorum ama böylede gezemem oğlum sabah uyandığında parmağıyla beni gösterip güldübu şekilde sokakta gezmem mümkün değil, göz rengim koyu kahve, ten rengim beyaz, saçlarım kalın telli, uçlarımda çok az röfle olduğu için 1ton flan daha açık oldu kötü sayılmaz ama diplerim ve saçımın çoğunluğu yani platinin aksine hafif kızılımsı civciv sarısı gibi bir renkte şuan bilgisayardan resim çekip ekliyorum, bu saça ne yapmam lazım lütfen akıl verin :18::18:
Eki Görüntüle 373867
bencede kuaföre git kendin yaparsan dahada kötü olur
o boyalara verdiğin paralarla kuaförde yaptırırdın. bence sen artık birşey yapma en kötu en ucuz kuaför bile daha iyiyisini yapar.
Önerileriniz için teşekkürler ama kuaföre gitmeyi düşünmüyorum, evde bir çözüm bulmam gerek
bu tonları evde uygulamak riskli.isin uzmanı degilse tabi.bence deneme yanılma yapma ,iyi bi kuaföre göster.yoksa saçlar lastık gıbi oluyor,kopuyor.o yuzden rısk alma,dıledıgın rengı kuafor yakalayacaktır cnm
saçlarınız çok yıpranmış duruyor ve açıkçası da kötü bi renk olmuş..kızmayın ama:18::18:
bence koyu bi renge boyatın ve bakım yapın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?