• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçım yüzünden depresyona girdim imdaatt!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dionne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
21
1
86
İstanbul
ya benim saçım hiçbir şekilde şekil almıyor toplasam toplanmıyor küçük küçük saçlar çıkıyor her yerinden açık bıraksam önü bir garip ne yapacağımı şaşırdım birde dalgalı desem dalgalı değil düz hiç değil kabarıyor hiçbir şeye benzemiyor senağlama dışarı çıkmıyorum resmen artık off off yardım edin ya senağlama

benim saçım da oldukça uzun ve dalgalı....üstelik çok sık saçlarım var....banyodan sonra inanılmaz kabarıyor..tabi eğer müdahale etmezsem...-tatlicadiarzu- banyodan sonra bir çok metot deniyorum...örneğin; çoğunlukla fönlü kullanıyorum..fön için kuaföre gidiyorum...kendi kendime hiç fön çekmedim çünkü....eğer fön için gidemediysem evde maşa yapıyorum..bunun için de bol vaktim olmalı...eğer zamanım kısıtlıysa da bazen jöle,bazen de 7/24 lerden kullanıyorm...benim yöntemlerim bunlar canım....saç her şekilde bizelere uyuyor...yani çok az bile uğraşsan seni memnun edecektir...bu kadar kafana takma canım....a.s.

ahh dert etme diyorsunuz ama aynaya bakamıyorum artık :1no2: maşayı hiç denemedim nasıl yapılıyor bilmiyorum fön hiç tutmuyor saçlarım ki zaten yakışmıyor açık bırakmasam da olur topladığımda da ufacık saçlar beliriyor yolasım geliyor

Son düzenleme:
7/24 lerden kullandın mı bitanem?...veya jöle falan....jöle saçlarını birbirine yapıştırdığından o minik saçların da çıkmazlar...fakat jöle ile yapış yapış bir saçtan ziyade ben 7/24 leri tercih etmeni isterim....

jöle azıcık bile kullansam inek yağlamış gibi yapıyor 7/24ler yağlandırmıyor mu saçı? her gün yıkadım bir ara çok kurudular böyle olmasının sebeplerinden biri bu aslında 7/24ü de o yüzden kullanmak istemiyorum her gün yıkamak zorunda kalmayayım...

canım..eğer saçların kuruysa ve bakımsız gibi duruyorsa KK da bir öneri vardı ...aklıma geldi sen böyle deyince...bir arkadaşımız saçlarına sıcak zeytinyağı kullanmıştı...ben de denedim ve gerçekten saçları parlatıyor..ilk denemede bile bunu farkettim..ümitsiz olduğum halde..sık sık denemeyi düşünyorum..istersen bir orada da bak tatlım....:1hug:

işte burada...

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/223999-sac-kiriklarina-super-formul.html

ara kesim yaptır
yağlarla saçına bakım yap
banyodan sonra saçlarına kaliteli köpüklerle şekil ver
yumuşak saç spreyleriyle şeklini sabitle zemuszemus

ama kestirdiğin yer belliki hiç iyi biyer değil bence düzgün bi kuaför seç çünkü ara kesimde saç boyuyla oynanmazki

saçının kısalığından yakınıyorsan saç uzatma yöntemleri başlıklarında sana uygun olanı yapabilrsin canım çünkü saçını topladığında çıkan küçük saçlardan yakınmışsın
çok kısa sürede kısacık saçı uzayan arkadaşlarımızın resimleri var tarih tarih yazmış
bakım için de çeşitli yağ karışımları kullanılıyor ama en basitinden ılık zeytinyağı kullanabilirsin
bu forumda çok şey yazıyo canım burada zaman geçirmek bile senin vaktini alacaktır emin ol kafanı oyalayıp saçlarından nefret etmemeni sağlıcaktır
saç bakımı ile ilgili bölümdeki basit formülleri evde kendin uygulayıp olumlu sonuçlarını gördükçe daha mutlu olacaksın
umarım kendinle,saçınla barışırsın sorun etme sakına.s.

saçının kısalığından yakınıyorsan saç uzatma yöntemleri başlıklarında sana uygun olanı yapabilrsin canım çünkü saçını topladığında çıkan küçük saçlardan yakınmışsın
çok kısa sürede kısacık saçı uzayan arkadaşlarımızın resimleri var tarih tarih yazmış
bakım için de çeşitli yağ karışımları kullanılıyor ama en basitinden ılık zeytinyağı kullanabilirsin
bu forumda çok şey yazıyo canım burada zaman geçirmek bile senin vaktini alacaktır emin ol kafanı oyalayıp saçlarından nefret etmemeni sağlıcaktır
saç bakımı ile ilgili bölümdeki basit formülleri evde kendin uygulayıp olumlu sonuçlarını gördükçe daha mutlu olacaksın
umarım kendinle,saçınla barışırsın sorun etme sakına.s.

ne şeker cevap vermişsin.. bence de dediklerine katılıyorum.. sıcak z.yagı çok etkili..

Back