Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım yıprandı !!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
98
Ankara
Ya kızlar ben bi hata yaptım bi şekilde saç kurutma makinesini saçıma çok yakın tuttum galiba ondan oldu saçımın arka kısmı yandı aslında kesilmesi lazım ama kestirirsem çok kötü gözükecek belki 3 numara bile yapmam gerekebilir. Bana önerebileceğiniz evde yapılabilecek bakım kürleri yada başka bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim bide bundan sonra saçım çok yavaş uzamaya başladı tek iyi yanı oldu saçım kıvırcıktı kıvırcıkları güzelleşti bianda niye anlamadım :) bildiğiniz bi şey varsa paylaşabilirmisiniz?

daha önce bana da olmuştu ama benim saçlarım çok fazla yanmamıştı :) saçlarını uçlarından kestir biraz uzadıktan sonra tekrar kestir. bu süre içinde badem yağı kullanabilrsin :))

bende boyayla mahvettim saçlarımı uçları çalı süpürgesi gibi kestirmek istemiyorum büssürü şey kullandım ama hiçbiri fayda etmedi son çare kestirmek sanırım :43:

Kızlar saçların uçları çok kırıldığı zaman ne yaparsanız yapın hiç bi şekilde geçmiyor...
Saçlarım nerdeyse belime kadar ama gelin görün ki abartısız 2 karış boyunca kırıklar var saçımda.
Bakımda yapsam o kırıklar toplanmıyor ve saçlarım uzasada hiç anlamıyorum çünkü saçlarım uçlarından yada saçlarımın ortasından direk kopuyorlar.
Ve resmen mısır püskülümü desem çalı süpürgesimi desem bilemiyorum o şekilde çirkin bi hal aldılar.
Uzun saçı çok severim ama sırf uzun kalsın diyede böyle çirkin durmalarını istmiyorum çünkü artık hiç bir şekilde şekil almıyor düzleştiriyorum düzleştirmiş gibi durmuyor dalga yapıyorum bi garip hal içindeler o yüzden kestirmeye karar verdim.
Sağlıklı bi şekilde uzatabilirsem seneye kadar aynı boyda olur diye düşünüyorum :) Tabi bakımlar ve besin takviyeleri ile..

ne kadar bakım yaparsan yap yıpranmış saç eski haline gelmez
birden kestirirsen çok üzülürsün
en iyisi yavaş yavaş kestirmek ve bakım yapmak
hindistan cevizi yağını öneriyorum ben bunun için
saçım yavaş uzuyor demişsin
sinameki kürünü uygulayabilirsin :34:

bak tatlım sana bir maske tarifi vereyim her banyoda saçların düzelsin

bepantene ampul bemiks ampul evigen ampul al eczaneden birtanede büyük boy sampuan al ben hoby almıştım ampulleri kır şampuana kat çalkala her banyoda saçını bu karışımlı şampuanla yıka saçların gür bakımlı yani ısıl ısıl parlayacak çabuk uzayacak hadi dene bakalım bana teşekkür ediceksin eminim

Kızlar saçların uçları çok kırıldığı zaman ne yaparsanız yapın hiç bi şekilde geçmiyor...
Saçlarım nerdeyse belime kadar ama gelin görün ki abartısız 2 karış boyunca kırıklar var saçımda.
Bakımda yapsam o kırıklar toplanmıyor ve saçlarım uzasada hiç anlamıyorum çünkü saçlarım uçlarından yada saçlarımın ortasından direk kopuyorlar.
Ve resmen mısır püskülümü desem çalı süpürgesimi desem bilemiyorum o şekilde çirkin bi hal aldılar.
Uzun saçı çok severim ama sırf uzun kalsın diyede böyle çirkin durmalarını istmiyorum çünkü artık hiç bir şekilde şekil almıyor düzleştiriyorum düzleştirmiş gibi durmuyor dalga yapıyorum bi garip hal içindeler o yüzden kestirmeye karar verdim.
Sağlıklı bi şekilde uzatabilirsem seneye kadar aynı boyda olur diye düşünüyorum :) Tabi bakımlar ve besin takviyeleri ile..

bepanten bemiks evigen ampul karıstır şampuanına kat süper saçlara kavuş tatlım

En güzel çözüm saçı orta boyda kestirip yanıklar gidene kadar kestirmeye devam etmek, ama kestirmek istemiyorsan mutlaka argan yağı sürmeyi dene, bir hafta içinde işe yaradığını göreceksin:)

Back