Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım yıprandı ama bu renk ren saçlada durulmaz ki :(((

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Saçlarımın yapısı gür ve kalın telliyken kuaför mafetti açıcıyla ortada renkte yok boyayamıyorumda ama napacam bilmiyorum böylede kimi açık renk kii koyu renk saçımın en az zara veren boya yapsammı ya çikolata kahve sürsem zaten açık renk isterken bu oldu koyu renk duracaktım saçımdan niye oldum e şimdi ne renk hangi marka boya olacak hata yapma şansımda yok bi kere sürebilirsem anca ( çok çaresiz kaldım

canım foto koysan rengi görelim.benim de başıma buna benzer olay geldi bi kaç kere en azından ne yaptığımı anlatırım sana

canım bende öyle diorum zaten güzel bi kahve yap natural boyalarla sonra güüzelde bi küt kestir pırıl pırıl kullan uzat kafayı yicen.bakımsız yanmış uzun sarı saçların hiç bi manası yokkki.bi resim koysan arkadaşlar hep yardımcı olcak.

Resim sayfamda var pek belli olmuyor haklısında zaten kestirmeme dayanamadım bide kısa kestirsem zaten bu durum dipten uca kadar kötü ne kadar kestirsemde boş zaten sarı saçta yok ortada kimi açık kimi koyu renk iyide koyuda yapamıyom koyu duracaktım niye saçımdan oldum diye mücadele veriyorum işte çok zor bir durum asıl saçlarım çok doğaldı uğraşmaya kaldım halen inanamıyorum ya

baktım profilindeki saçına hiçte kötü gelmedi?saçın biraz kıvırcık gibi sanki bilmiorum ben kötü bişi görmedim canım.

Belli olmuyor dedim ya keşke öyle olsa yok saçlarım düz teller incelincenmi yanıncamı ne kıvrım olması ondan duştan çıkınca daha çok öyle oluyor çok inceldi teller açıp kullanamıyorum bakımsız belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…