A arzunur Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 3 0 86 Zonguldak 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi arzunur #1 ya platin sarısı istiyorum napıcaam yaaaaaa kafam turuncu sarı kestane rengi var tabi açıcı vurduktan sonra nasıl yapim yarddım imdat ya
ya platin sarısı istiyorum napıcaam yaaaaaa kafam turuncu sarı kestane rengi var tabi açıcı vurduktan sonra nasıl yapim yarddım imdat ya
VaniL Seni kendime sakladim.... Kayıtlı Üye 14 Şubat 2012 427 8 68 - Yurtdışı 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi arzunur #2 platin yapmak için tekrar açman gerekir kii o da saçını baya yıpratıcak. en iyisi koyu kumrala boya kapasın. 2-3 ay saçların dinlensin tekrar açarsın.
platin yapmak için tekrar açman gerekir kii o da saçını baya yıpratıcak. en iyisi koyu kumrala boya kapasın. 2-3 ay saçların dinlensin tekrar açarsın.
A arzunur Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 3 0 86 Zonguldak 13 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi arzunur #3 açıcıyla 3 kez açtım civciv sarısı oldum kaşlar koyu oldu hastalıklı gibi oldum bugday tenliyim bu renge karemel rengi vursam yakışırmıkı veya açık küllü kumralla koyu kumralla karıştırıp boyasam nasıl olur
açıcıyla 3 kez açtım civciv sarısı oldum kaşlar koyu oldu hastalıklı gibi oldum bugday tenliyim bu renge karemel rengi vursam yakışırmıkı veya açık küllü kumralla koyu kumralla karıştırıp boyasam nasıl olur