Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saç teli genetiktir ne yaparsan yap değişmez
ama belki boya yaparsan bikaç kez üst üste kalınlaşır ama biraz yani çok değişiklik olmaz
saçlarını gür göstermek için çıt çıt saç tak
Mutlaka genetik ama bazı bakımların faydası oluyor. Eski haline göre çok şey değişiyor. Ben deneyerek öğrendim.
Saçlarımı taradığımda dökülenleri kolay kolay göremiyordum. Ciddi anlamda canlandı ve güçlendi. Resmen lavoboda saç tellerimi görebilmek bana keyfi vermeye başlamışı. Her hafta yaptım. Bazen sıkılıp uzun aralar verdim. Sonrasında yine başladım. Dağınık olarak 2 3 yıllık bir süreci oldu.
Benim saçlarım da ince telli yani o kadar da ince değil ama seyrek işte brz sıklaşmasını istiyorum bunun için de ıhlamur çayının iyi geldiğini duydum 1 2 haftadır kullanıyorum ıçıne karanfil de atıorum henüz bi sonuç alamadım bakalım devam edicem böle olmadı şu ampülleri denemeyi düşünüorum ama ıhlamuru 1 ay deniyim de bi sonuç alamazsam ona geçerim:) olumlu sonuç alınca paylaşalım lütfen kızlarkaydirigubbakcemile5