- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- Konu Sahibi Strangerthings0
Kızlar saçta kalıcı güzel kokan bildiğiniz şampuan saç kremi vs varsa yazarmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kokmuyor ya. Annem duştan çıkınca bebek gibi kokar. Vücudu, saçları. Bende bana mı gelmiyor koku yoksa cidden kokmuyor mu bilmiyorumKızlar saçta kalıcı güzel kokan bildiğiniz şampuan saç kremi vs varsa yazarmısınız
merak ettim acaba nekullanıyorBenimde kokmuyor ya. Annem duştan çıkınca bebek gibi kokar. Vücudu, saçları. Bende bana mı gelmiyor koku yoksa cidden kokmuyor mu bilmiyorum
çok teşekkür ederim :) pantene kullandım kokusu bile kalıcı değil vallahiMarket şampuanlarından Elseve'inkiler çok yoğun kokar, özellikle 6 mucizevi yağ oldukça yoğun. Bir de banyodan çıkıp saçınızı kuruttuktan sonra birkaç saat toplu, topuzlu tutarsanız açtıktan sonra kokuyu çok net hissedersiniz.
Rica ederim :) Ya kokusundan da bağımsız olarak milllet Pantene diye ağaca çıkarken çok denedim kullanmayı, Pantene bana hiçbir anlamda iyi gelmemiş bir şampuan.çok teşekkür ederim :) pantene kullandım kokusu bile kalıcı değil vallahi
pantene kokusu kalmıyor ama 7 24 hiç denemedim :)banyo sonrasinda sekillendirici krem kullaniyorum. buram buram kokuyor.
elidor 7/24 ya da pantene’in bakim kremini kullanabilirsiniz.
bunlar disinda sac yaglari var, onlardan da kullaniyorum. mis gibi kokuyorlar.
bendede vanilya var :))Ne kadar yararlı zararlı bilmiyorum ama ben yağ kullanıyorum. Yasemin yağını kullanıyorum son zamanlarda ilk başta kokusu hacı yağı gibi kokuyor ama bence bekledikçe geçiyor. Ha kimseden ne güzel kokuyorsun iltifatı almadım belki hala hacı yağıdır ama ben seviyorum
Bimden golden rose' nin arganlı şampuanını deneme amaçlı aldım. Oda güzel kokuyor. Ama bu markanın geçmişte 1 milyoncu reyonlarında boy göstermiş olması her duşta içimi karartıyorKızlar saçta kalıcı güzel kokan bildiğiniz şampuan saç kremi vs varsa yazarmısınız
Vanilya yasemin lavanta zambak gül var bende de. Hepsi aynı gibi geliyor niye bilmem ağır olduğu için herhaldebendede vanilya var :))
Ovex saç kremi e kerastase ın saç serumları muhteşemKızlar saçta kalıcı güzel kokan bildiğiniz şampuan saç kremi vs varsa yazarmısınız
ben davines ve liqiud kullandım liqiud maliyet olarak daha fazla olsa da kullandıktan sonra saçlarım bebek gibi kokmaya başladıııııı ay alınKızlar saçta kalıcı güzel kokan bildiğiniz şampuan saç kremi vs varsa yazarmısınız