How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım Dolandı Lütfen Yardım!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

misafir45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
11
1
36
Manisa
Merhaba..
Kuaför fobim olduğu için uzun zamandır saçımı kestirmedim.Zaten sürekli topuz yapıyorum diye gerek duymuyorum..Ama 1 hafta önce saçımda yumruk kadar düğüm oluştu.Açmaya çalıştım ama açılmıyo,banyoda köpüklüyken bile açmaya çalıştım yine açılmadı.Kuaföre gitmeden evde kendim açabilir miyim bu düğümü ? Lütfen yardım edin :1ninca:a.s.

böyle durumlarda bebe yağı çok işe yarıyor..saça da bir zararı yok..

Bebe yağı mı ? :ecrin_bebek: Bitlenmeyeyim bide :kedi:guclubacismile

canım gliss"in sıvı saç kremleri var ondan al ve bol miktarda sık umarım açılır.kolay gelsin.

Bunu deniycem teşekkürler a.s.

aa, geçmiş olsun şaşırdım valla. bu arada kuaför fobini yenmek için bir bahane olur belki bu durumm, bi denesen?

Sanmıyorum bilmiyorumkismile

Canım kuaföre gitmelisin, neden korkuyorsun anlamadım ama sana yakışacak modelleri yapabilen bir kuaför bulduğun zaman zaten korkunu yenmiş olacaksın..Düğümü açmanın başka bir yolu yok malesef :a015:

canım aynı sorun bendede vardı bikaç ay hiç kestirmemiştim saçlarımı ama benim saçlarım çok çabuk uzar yani son kestirdiğimden beri 2 katı uzamıştı ve boya da yapıyordum 2 3 ayda 1..ve sonunda saçlarımın arka kısımlarında düğümler oldu açmak için saçlarımı yolar oldum:s baktım olcak gibi değil gittim kuaföre kestirmeye zaten kuaförde saçlarımı açmak için çok çaba sarfetti ve yarısı elinde kaldıı :'( çok yıpranmış kurumuş dedi seninde öyle olabilir canım bi an önce kuaföre git ve ölmüş saçlarından kurtul çünkü bu dolaşmanın sebebi yıpranmış saçlar ve birde doğal bi şampuan kullan derimm...opuyorumnanaktan

nasıl açılmaz ya?
enteresan
ben olsam saçlarımı şampuanladıktan sonra bol bol saç kremi sürerdim o karışan yerlere baya bekletir öyle yıkardım
sonra da çok karıştırmadan kuruturken glisle açardım
saçını açarken tepeden tarama
elinle azcık o tiftik yeri açtırt yani top halinden çıkarttır
sonra da saç uçlarından başla taramaya hafif hafif aça aça yukarı çık
sakin sakin yaparsan çok saçını dökmez

bende perma yaptırdıgımda ensemde top gibi bir düğümle gezmiştim neler sürdüm acılmadı uzadı kestirdimde kurtuldum ama benimki permadan kaynaklıydı arkadasların dediklerini uygularsan acılır diye düşünüyorum birde dişli değil de iğneli tarak kullan

Back