Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım Çok Dökülüyor Yardım Edin Lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
Yıllardır süregelen bir saç dökülmem var ara ara azalıp tekrar çoğalıyor. Kaç doktora gittim kimi polikistik kimi genetik dedi kimi bir şey yok stres yapıyorsun dedi ama saçım her gecen gün azaldı.Son çare nette gördüğüm miracle losyonu kullandım azaldı baya baya hemde lavanta kürüyle mükemmel bir sonuc elde ettim. Sonrasın da minoksili de ekleyeyim saçta çıksın çoğalsın dedim yağmur gibi sac dökülmesi elde ettim bir türlü toparlayamıyorum. Düğünüm çok yakın ne olur arkadaşlar benim durumumda olupta sac dökülmesini azaltan yeni sac çıkaran var mı ?

Artık bittim tükendim sürekli aglamaktan bir hal oldum yakında düğünüm var ve saçlarım gene dökülüyor ne yapacam ben böyle :/

Canım çok üzüldüm neler yaşadığını tahmin edebiliyorum aynı sıkıntıları ben de çektim moralim çok bozuluyordu sabah yataktan kalkar kalkmaz elim saçıma gidiyor 2-3 tel bile görsem ağlama kirzine gidiyordum, annemin ısrarları sonucu beraber doktor Jale Şenyurt'a gittik ve o gün bu işin şampuanla olmayacağını boşu boşuna tonlarca bakkal şampuanlarına para harcadığımı anladım, kürler mürler öfff tedavi oldum Jale hanım adım adım anlatıyor zaten herşeyi sonra küçük bir saç operasyonu dünyaya dönüş. Üzülme birtanem herşeyin çaresi var en ötü bak en kötü gider saç ektirirsin.

Canım çok üzüldüm neler yaşadığını tahmin edebiliyorum aynı sıkıntıları ben de çektim moralim çok bozuluyordu sabah yataktan kalkar kalkmaz elim saçıma gidiyor 2-3 tel bile görsem ağlama kirzine gidiyordum, annemin ısrarları sonucu beraber doktor Jale Şenyurt'a gittik ve o gün bu işin şampuanla olmayacağını boşu boşuna tonlarca bakkal şampuanlarına para harcadığımı anladım, kürler mürler öfff tedavi oldum Jale hanım adım adım anlatıyor zaten herşeyi sonra küçük bir saç operasyonu dünyaya dönüş. Üzülme birtanem herşeyin çaresi var en ötü bak en kötü gider saç ektirirsin.

Hormonal bir problemin olabilir. Tiroid yada cinsiyet hormonlarıyla alakalı. Kan değerlerin düşük olabilir. Vitamin eksikliği olabilir. Yada hiçbirşeyin yoktur, stressten olabilir.

Benimde bir dönem çok fazla dökülmem vardı. Saçlarım yarı yarıya azalmıştı. O dönem ne kadar kafaya takıp üstüne gittiysem o kadar çoğalmıştı dökülmem. Yağ bakımları, sinemaki kürü birsürü şey denedim. Yağlar herkese iyi gelmiyor. Benim saçlarımı zayıflattı. Dökülmeyi hızlandırdı.

Herhangi bir sağlık problemim yoktu. Tamamen stressten dolayı. Ne zaman kısacık kestirip, artık kürlerden vs vazgeçtim. Kafama takmamaya başladım, dökülmem neredeyse durdu. Şimdilerde banyoda birkaç telden başka hiç dökülmüyor. Şampuanımı değiştirdim birde. Sls içermeyen şampuan kullanıyorum. Onun dışında bir bakım uygulamıyorum şuanda. Zaten kısalar ama eski gürlüğüne ve canlılığına döndü saçlarım. Isıyla şekillendirme de yapmıyorum. Çok yakıyor saçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…