• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım boya tutmuyor :(

beyazgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
26
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ;
Benim saçım kahverengiydi röfle setiyle açtım malum turuncu oldum sonra 1 ay içinde toplam 3 kez neva color pilatine boyatım yalnız şöyle bir sorun var boyuyorum ilk 2 gün güzel istediğim renk ama sonrasında sarı renk akıyor ve turuncular kalıyor ne yapabilirim boyadığım renk akmasın istiyorum bi fikriniz varmı ??:14:

Merhaba arkadaşlar ;
Benim saçım kahverengiydi röfle setiyle açtım malum turuncu oldum sonra 1 ay içinde toplam 3 kez neva color pilatine boyatım yalnız şöyle bir sorun var boyuyorum ilk 2 gün güzel istediğim renk ama sonrasında sarı renk akıyor ve turuncular kalıyor ne yapabilirim boyadığım renk akmasın istiyorum bi fikriniz varmı ??:14:

zaten saçını açtıysan eger, akması normal..kuaför bıle actıktan 15 ıcınde gel tekrar boya atalım dıyor..normal bişi yani..senın yapman gereken..açtıktan sonra her gün saçını yıka..hatta beyaz sabunla yıka, akması daha kolay olur..sonra ıstedıgın bı rengı al ve boya..

şimdi saçı açtım turuncu olduya ben daha açılsın diye üstüne 3 kez pilatine boyadım önce sapsarı oluyor ama sonrasında akıveriyor akmaması için ne yapabilirim sarı renk akıyor turuncular çıkıyor onu istemiyorum işte .

cnm zaten platını cok zor yaparsın sen, ancak kuaför yapar..karamel ve acık kumral tarzı yapabılırsın..belkı platın tutturursun tek bişi var, sacını actıgın zaman tamamen sarı olmasını beklemen..ve acıcı olarak kuaförün açtıgı tozdan kullanmak..

çok teşekkür ederim Evanescence87 anlaşılan bu şekilde sarı olamıycam :14:

ben saçlarıma nelerı denerım bıl bılsen :=) ama şuan ıstedıgım her rengı yapabılıyorum..kendım denemedım hıc plan sarısı falan..ama dedıgım gıbı, aradan bıraz zaman gecsın toz açıcılar var onlardan alıp tamamen sarı olana kadar bekletırsen'' 45 dakıka'' falan tamamen sapsarı oldugu zaman yıkayıp, ardından sectıgın rengı atarsan belkı..

ben saçlarıma nelerı denerım bıl bılsen :=) ama şuan ıstedıgım her rengı yapabılıyorum..kendım denemedım hıc plan sarısı falan..ama dedıgım gıbı, aradan bıraz zaman gecsın toz açıcılar var onlardan alıp tamamen sarı olana kadar bekletırsen'' 45 dakıka'' falan tamamen sapsarı oldugu zaman yıkayıp, ardından sectıgın rengı atarsan belkı..

senelerdir bir sarı olamadım gitti turuncu tonlarda kalıyorum hep :) biraz dinlensin senin dediğin gibi yapıyım umarım bu defa tutar :)

pazar günü gölge yaptırdım saçıma kuaföre bir bayan geldi sacları kısa ve turuncuya yakın bir renkti
o da defalarca boyattım düğünüm var akıyor sürekli diye şikayet ediyordu
kuaför sacınız boya tutmuyor,sık sık boyatmalısınız baska caresi yok dedi, bilgin olsun canım:34
:

pazar günü gölge yaptırdım saçıma kuaföre bir bayan geldi sacları kısa ve turuncuya yakın bir renkti
o da defalarca boyattım düğünüm var akıyor sürekli diye şikayet ediyordu
kuaför sacınız boya tutmuyor,sık sık boyatmalısınız baska caresi yok dedi, bilgin olsun canım:34
:

Çok teşekkür ederim canım :)

Hangi markayı tavsiye edersin francesca?

Ben senelerdir renk acma vs. İslemleri yapiyorum

Su an favorim koleston. Boya sonrasi yumusacik yapiyor saci hem de diger boyalardan cok daha iyi tutuyor ki benim beyazlarim var bir ton. Onlari bile cok guzel kapatiyor. Kutudaki renkle boya da ayni renk cikiyor. Tavsiye ederim.

Ben senelerdir renk acma vs. İslemleri yapiyorum

Su an favorim koleston. Boya sonrasi yumusacik yapiyor saci hem de diger boyalardan cok daha iyi tutuyor ki benim beyazlarim var bir ton. Onlari bile cok guzel kapatiyor. Kutudaki renkle boya da ayni renk cikiyor. Tavsiye ederim.

Önerini dikkate alıcam teşekkürler :) Birde forumda pigmentasyon diye bişey okudum boya sonrasında ondan yapsam nasıl olur acaba daha kalıcı olurmu??

Bunun sebebi boya markasından ya da sık sık boyanması gerektiğinden değil
Açıcı uygulanmış saçta boyanın tutunabilmesi için boyadan önce pigmentasyon yapılması gerekiyor
Bu işlemi bu konuda ayrıntılı açıkladım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html
Saçı açtıktan sonra verdiğim linkte anlattığım pigmentasyon işlemi yapılmazsa saçta boya tutmaz

Bunun sebebi boya markasından ya da sık sık boyanması gerektiğinden değil
Açıcı uygulanmış saçta boyanın tutunabilmesi için boyadan önce pigmentasyon yapılması gerekiyor
Bu işlemi bu konuda ayrıntılı açıkladım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html
Saçı açtıktan sonra verdiğim linkte anlattığım pigmentasyon işlemi yapılmazsa saçta boya tutmaz

çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun :)

Back