Hafif sari yansimali kumral istiyorsaniz acmaniz gerekKızlar selam ilk saçımı siyahtan açtığımda bakır tonlarında açıldı. Birdaha açmam gerekiyormuş bilemedim üstüne boyadım ama 1 senedir o bakırlık gitmedi. Genelde 7.1 ile boyadım hep 3-4 defa boyamışımdır.
En son geçen ay 10.1 ile 7.1 karıştırdım tuhaf bi renk oldu. Ben hafif sarı yansıyan turuncusuz bakırsız kumral tonu istiyorum.
Şimdi 8.1 aldım. Ama boyamadan önce saçlarımı temiz açmayı düşünüyorum. Sanırım başka türlü bu çiğ bakır görüntüsü gitmeyecek. Akmış bakır-turuncu gibi çok sinirim bozuluyor. Açmadan yapabileceğim bir şey var mı sizce? Hiç uğraşmadan direk açayım mı
Açmak zorundasınKızlar selam ilk saçımı siyahtan açtığımda bakır tonlarında açıldı. Birdaha açmam gerekiyormuş bilemedim üstüne boyadım ama 1 senedir o bakırlık gitmedi. Genelde 7.1 ile boyadım hep 3-4 defa boyamışımdır.
En son geçen ay 10.1 ile 7.1 karıştırdım tuhaf bi renk oldu. Ben hafif sarı yansıyan turuncusuz bakırsız kumral tonu istiyorum.
Şimdi 8.1 aldım. Ama boyamadan önce saçlarımı temiz açmayı düşünüyorum. Sanırım başka türlü bu çiğ bakır görüntüsü gitmeyecek. Akmış bakır-turuncu gibi çok sinirim bozuluyor. Açmadan yapabileceğim bir şey var mı sizce? Hiç uğraşmadan direk açayım mı
Çok teşekkür ederim 8.1 öyle olur değil miHafif sari yansimali kumral istiyorsaniz acmaniz gerek
Baya tecrübeliyim açma konusundaAçmak zorundasın
Evde nasıl açacaksın ay
Kuaföre gitsen ya ?
Beyaz var mi sacinizda?Çok teşekkür ederim 8.1 öyle olur değil mi
Beyazim hic yok, kendi sacim da koyu kestane gibi, şuan resimdeki renk ama ışıktan farklı da çıkabiliyor biraz,Beyaz var mi sacinizda?
Bunun en az 3-4 ton acilmasi lazim 8.1 rengi icinBeyazim hic yok, kendi sacim da koyu kestane gibi, şuan resimdeki renk ama ışıktan farklı da çıkabiliyor biraz,çabucak açılır sanırım çok koyu değil çünkü, şu akmış bakır kızıl gibi olan kısımları yok etsem cok sevinicem ya ama daha 1 ay oldu son boyamamın üstüne
Dipler geldiğinde de gene açtıktan sonra mı boyamam gerekir acaba dipleriBunun en az 3-4 ton acilmasi lazim 8.1 rengi icin
Evet aynenDipler geldiğinde de gene açtıktan sonra mı boyamam gerekir acaba dipleri
Mecbur açmanız lazım ki istediğiniz renk ancak öyle çıkarKızlar selam ilk saçımı siyahtan açtığımda bakır tonlarında açıldı. Birdaha açmam gerekiyormuş bilemedim üstüne boyadım ama 1 senedir o bakırlık gitmedi. Genelde 7.1 ile boyadım hep 3-4 defa boyamışımdır.