• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sacı Sık Kestirmek Saci Cabuk Uzatir Mi??

match23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2007
3
0
86
41
Samsun
kızlar ben sıze bişey danısacagım.sacı sıkkestirmek sacın daha cabuk uzamasını saglarmı? ben saclarımı uzatmaya calısıyorum ve 6 aydır sacları kestirmiyorum.cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum:emir_bebek:

ewet sanırım sık kestirildiğinde uzamıyor ama kuaförler uzaması için sık sık kestirin diyo para tuzağı bence yerimseniben
uzatmak istiosan eğer böyle devam et altı ayda bir uçlarından azıcık kestir :1hug:

evet ayda bir uçlarından 1 yada 2 cm kestirdiğinde uzuyor canım saçına özen göstermezsen ondan cevap alamazsın öyle değilmi:dance:

ya kızlar ben saçımı uzatmak istiyorum ama sık sık kestiremem zaten çok zor uzuyo :( başka yolu yokmuuuuuuuuu bununnnnn

aslında en iyisi 3 ayda bi 1 cm kadar kestirmek. hiç kestirmeyincede sac uclarından hava alamıyor

canım valla benim bunda iki ay öncesine kadar belime kadardı benim bir şansım çok çabuk uzaması. ama çok sık kestirmek gerekmiyor arada kırklarını bir kaç santim aldırmak yeterli olacaktır.

saç uzatmak için neler yapıyoruz neler saolsun kuaför arkadaşlar ucundan azıcık dediğin halde bir bakıyorsun sacının yarısı yok...bencede iyice uzasın ondan sonra ucundan azıcık aldır..sevgiler

bakın ben hemsirelik ogrencisiyim bilgilerime gore sacın ucu yıpranınca protğgınler sac uclarındakı kırıklara nufuz ediyor we sac uzaması gerektigi kadar uzayamıyor o yuzden saclar yıpranık olunca daha zor uzuyor ara ara kestirmek gerekiyor

Bende saçların kırıklarını aldırmaktan yanayım.Bende uzun sac sevdam yüzünden aylarca kırıklarını aldırmayınca inanın uçları çok yıprandı yıprandıgı da bır yana cok kötü bir görüntüsü oldu.Ama 9gün önce kırıklarını aldırdım.Birazcık kısaldı ama emin olun ki daha sağlıklı oldu.Şimdi eski boyuna gelmesi için bakım uyguluyorum.Ve inanın 9günde diplerden çıkmaya başladı bile...

saç dipten uzar,bence kestirmekle alakası yok uzamanın..uzayacak saç kırıkla da uzar kırıksızda,önemli olan dipten beslenmesidir,ama çok kırık artk ölü gibi olmuş bi saçı da sırf saç uzun olucak die tutmanın da bi anlamı yok ben senede 2 kere falan kestiriorum saçlarım baya uzun omzumla belim arasında.

saçmalamayın ya saç dipten uzar uçlarından değill.GÜNEŞ VURAN BİR YERE GEÇİN ALIN ELİNİZE KÜÇÜK MAKAS . SAÇ TELLERİNDE GÖRDÜĞÜNÜZ KIRIKLARI KIRPIN.( SAÇI DEĞİL SAÇ TELLERİNİ :) ) BÖYLECE SAÇ KÖKLERİ GÜCÜNÜ KENDİNİ YENİLEMEYE DEĞİL UZAMAYA HARCIYOR ;) :nazar: :49:

kızlar ben sıze bişey danısacagım.sacı sıkkestirmek sacın daha cabuk uzamasını saglarmı? ben saclarımı uzatmaya calısıyorum ve 6 aydır sacları kestirmiyorum.cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum:emir_bebek:

canım benim tabıkı sacını en az ayda bir kestirerek onların sağlıklı ve cabuk uzamasına sebep olursun bende eskıden kestirmekten korkuyordum sadece uclarından aldırmanın ne sana nede saclarına zararı olur emın ol hatta çok ta ıyı olur ben duzenlı olarak her ay kestırıyorum saclarım omuzlarımdayken su anda bellerımde bir sene ıcınde oldu tum bunlar birde sana bır tavsıyem olucak saf zeytınyagı sur sac dıplerıne ve uclarına peygamber efendımızde böyle yaparmış onun yaptıgı herseyde bır hayır vardır öle değil mi:)))) kendıne ıyı bak ınsallah hersey istediğin gibı olur.

Back