Prennses Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2010 264 2 46 Ankara 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Prennses #1 Saçı parlak yapması için ne tavsiye edersiniz ! Saçlarım mat gibi , yeterince parlak değil , tabiki saçı yoran 1 şey olmamalı ama parlak saçlılar nasıl başarıyor ?
Saçı parlak yapması için ne tavsiye edersiniz ! Saçlarım mat gibi , yeterince parlak değil , tabiki saçı yoran 1 şey olmamalı ama parlak saçlılar nasıl başarıyor ?
27yasemin Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 3.259 162 373 22 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Prennses #2 kesinlikle saç serumu tavsiye ederim manyak bişey
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.402 455 163 22 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Prennses #3 27yasemin .!.: kesinlikle saç serumu tavsiye ederim manyak bişey Genişletmek için tıkla... Peki tavsiye ettiğiniz belli bi ürün var mı ?
27yasemin .!.: kesinlikle saç serumu tavsiye ederim manyak bişey Genişletmek için tıkla... Peki tavsiye ettiğiniz belli bi ürün var mı ?
New_Day Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2010 188 2 118 İzmir 24 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Prennses #4 kesinlikle serum kullanmalısın.duştan çıkıp saçlarım nemliyken sürüyorum.yumuşacık oluyor, çok kolay taranıyor. canım marka tavsiyesinde bulunamıyorum.çünkü ürünü kuaförümden aldım.üzerinde cranoss yazıyo.netten araştırdığımda hiçbişey çıkmıyo. benimki bitince bende internetten alıcam.
kesinlikle serum kullanmalısın.duştan çıkıp saçlarım nemliyken sürüyorum.yumuşacık oluyor, çok kolay taranıyor. canım marka tavsiyesinde bulunamıyorum.çünkü ürünü kuaförümden aldım.üzerinde cranoss yazıyo.netten araştırdığımda hiçbişey çıkmıyo. benimki bitince bende internetten alıcam.
ereliminuquiri Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2008 64 0 86 Ankara 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Prennses #5 aktarlarda "saç bakım yağı" diye satılan yağ karışımları var. haftada 1 kere falan banyo yapmadan bir saat önce sürüp bekletip sonra banyo yapıyorsun. bende işe yaradı. =)
aktarlarda "saç bakım yağı" diye satılan yağ karışımları var. haftada 1 kere falan banyo yapmadan bir saat önce sürüp bekletip sonra banyo yapıyorsun. bende işe yaradı. =)