Saç Kesim Şekilleri sacı kıvırcık yokmuu :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Yarın bunu deniycem ozamaan :)

Ayy aynı benim sacım gibii ve ben haftada 2kez falan valla nasıl üsenmeden yıkyosun kii o kadar

aynen aynen. hergün yıkayan arkadaslarımda var vallaa kutluyorum onları. ben haftada 2.yi yıkamaya üseniyorum

Benim de saçlarım aşırı kıvırcıktı, koyun kafası gibiydim, lise yıllarında saçlarımla tanınırdım. sonra devamlı boya ve haftada 4 kere fön şeklinde, şimdi dümdüz saçlarım var. ama kıvırcık saçın verdiği o elektriklenme gitmedi pek, fön çektirmeden kullanamıyorum. yazları deniz havuz olduğundan fön çektiremiyorum, o zaman elidor yeşil seri ve 7 /24 ü kullanıyorum ıslakken, buklelerime şekil verip elimle mıncıklıyorum. kurutunca gayet güzel oluyor, 7 / 24 'ler kabartmıyor saçı. tavsiye ederim. sadece çok yağlı

bu elidorun yeşil serisi sertleştirmiyor dimi?

benim de kıvırcık ve sertleştirmeden şekil veren iyi bişey arıyorum :97:

tesekkr ederim tavsiyelerin iciin :) bende aldm bugn elidorun yesil serisinii insallah saclarım biseye benzeer :) ya aslnda hrkez cok begeniyor ama ben herseyden önce kendim begenmem kendime güzel görünmem lazm :)

tesadüfen okudum yorumunuzu ve iyikide okumuşum, ben yaptığınız işlemi yanlış anlayıp yanlış uygulamama rağmen çok menun kaldım.
saçlarımı arkadan ikiye ayırdım, sonra ayırdığım saçları arkaya doğru sıkıca kıvırdım uçlara kadar sonra kelebek tokalarla uçlarından tepede topladım . Sonuç harika, çok uzun yıllardan sonra gene saçlarımı açık kullanıyorum. SİZE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM...
boya olarakta artık garneer kullanıyorum, saçlarımı yumuşacık yaptı.

arkadaşlar benimde saçlarım kıvırcık daha dogrusu bukle bukle ben saçları sertleştiri sekillendiricilerden hoşlanmadıgım için yıllardır akat gardinin yeşil renkli köpüğünü kullanıyorum ve çok memnunum hatta çevremde ki insanlar sürekli ne kullandıgımı soruyor ve alıp deniyorlar dogal durmasını istiyorsanız eger denemenizi tavsiye ederim

köpük kullandım daha önce ama dediğn markayı hiç kullanmadım, ama ben köpükten hiç memnun kalmadım. bu saçları kıvırıp bekletme işi çok işime yaradı youtoob'ta videoları da var nasıl yapıldığını gösteriyor, çok memnun kaldım...

valla canım bende bir çok yöntem denedim jöle diger marka köpükler falan ama bu köpükten çok memnun kaldım cidden yıllardırda bunu kullanırım ''akad gardi conditioning'' olarak geçiyor fiyatıda kozmetikçilerde 4-5 tl falan denemeye deger diye düşünüyorum

meraba arkadaşlar benim saclarımda kıvırcık.fakat benım sorunum kabarmaması.çokda sönük değil ama ben kabarık olmasını istiyorum.sadece saclarımı yıkadıgım gün bir kabarıklık var ertesi güne bundan eser kalmıyor.bu konuda bana yardımcı olabilecek bildiğiniz bir ürün var mı ?

Canımm aylaaar sonra gördüm bu yazını. Köpüğü saçına nasıl uyguluyorsun biraz bildilendirirmisin benii

aynen beni tarif etmişsin. bende sabah kalktığımda çok seviyodum ama öğlene doğru bukleleri bozuluyo ve kabarıyo. sana önerim yıkayıp üstüne yatma. gündüz yıka ve bırak kendi kendine kurusun. kabarmasını önlemek için haftada bi kere zeytinyağı yada argan yağı falan kullanabilirsin. onun dışında ben 7/24 kremler kullanıyorum ve memnunum. seçtiğin ürünler ya nemlendirici yada kıvırcık saçlar için olursa daha uygun olur

bukle belirginleştiriken hacim veren köpük var. avonda. ben sipariş ettim yeni. 6.50 tl ye daha gelmedi. o tür ürünleri dene istersen

Ben durulanmayan kremlerden hiç memnun kalmadım 4 numaralı köpük sürüyorum saçlarıma ama dikkat etmek gereken şey nemliyken değil ıslakken suyunu hafif alıp sürüyorum sonrada vigo ile kurutuyorum

Canımm aylaaar sonra gördüm bu yazını. Köpüğü saçına nasıl uyguluyorsun biraz bildilendirirmisin benii

canım kusura bakma çok uzun zamandır foruma girmediğim için yazını yeni gördüm. köpüğü duştan çıktıktan havluyla saçımın ıslaklığını alıp tarayıp sürüyorum ekstra bişi yapmıyorum açıkcası. bazıları elleri ile bukleleri belirgenleştirme geregi duyar ama ben onu bile yapmıyorum köpügü elime alıp parmaklarımı perma tarağı gibi kullanarak sürüyorum saçlarıma. saçlarımı kurutmazsam çok daha güzel bir halde kalıyor elektriklenme olmuyor bukleler tamamen kendi halinde kuruyor ama kurutmak zorunda kalırsam da parça parça kurutuyorum çünkü tek seferde kurumuyor saç diplerim nemleniyor hemen. yani ilk başta biraz kurutuyorum arada dolanıyorum 5-10 dk sonra tekrar kurutuyorum ama şunu söyleyeyim benim saçlarım bildigin bukle bukle tabiri caizse merinos gibi degilim ben bu şekilde kullanıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…