- Konu Sahibi esrayilmaaz
-
:)) brezilya fönü yaptır canım hem bakım yapor hemde 6 ay düz kalıo :)
Yarın bunu deniycem ozamaan :)canım benim de saçlarım yoğun dalgalı kabardığı için yıllarca düzleştirici kullandım, bu yaklaşık bir 5 yıl oluyor sanırım ta ki kuaförüm kel kalıcaksın diyene kadar
yaklaşık 3 aydır saçıma düzleştirici değmedi ve herkes saçıma hayran :) Yaptığım işlemse basit :) mutlaka saçlarını yıkadıktan sonra saç kremi kullan ve açık bırak biraz kurusunlar nemli kaldığında saçlarını yanlardan ikiye ayır.bu ayırdığın tutumları ikiye ayır ve birbirlerine sar uçlara kadar ucunu tel tokayla arkada topla. aynı işlemi diğer tarafa da yap. yatana kdar bu şekilde beklet. Yatmadan önce açtığın zaman dalgalarının düzgünlüğünü kabarık olmadığını göreceksin. Sabah kalktığında da parmağınla şekil ver. inan çok güzel oluyor :)
Kıvırcık ve uzun saçlarım.
Asla düzleştirmem
Hem seviyorum, bana yakıştığını düşünüyorum hem de bana özgü yapay yollardan elde edilemeyecek bir özelliğim olarak görüyorum
Saçlarım kuru ve gür. Yıkadıktan sonra bol kremle tarayabilirim. Sonrasında havluyla kurulayıp durulanmayan nem maskeleri.. Biraz kendi haline bırakıp sonrasında jöleliyorum . Biraz daha kurutuyorum.. Sabaha bukle bukle...
Şükür ki yağlı değil.. Hafta da 3 kereden fazla yıkamam gerekmiyor. Zaten yıkayamam da.. Tülerir kontrol edemem.
Ama haftada 3 akşamımı saçlarımla uğraşarak geçiriyorum..
Olsun değer..
Benim saçlarım kıvırcık değil ama dalgalı. Ben de uzun süredir düzleştiriyordum ama saçlarım çok yıprandı artık düzleştirmek istemiyorum.
Bugün saç maskesi yaptım biraz kendine geldi saçlarım. Ben kıvırcık kullanırsam diğer gün saçım bozuluyor hergün yıkamak zorunda kalıyorum. Yazın zaten hergün duş alınca sorun olmuyor ama kışın çok üşeniyorum hergün saç yıkamaya.:44:
Benim de saçlarım aşırı kıvırcıktı, koyun kafası gibiydim, lise yıllarında saçlarımla tanınırdım. sonra devamlı boya ve haftada 4 kere fön şeklinde, şimdi dümdüz saçlarım var. ama kıvırcık saçın verdiği o elektriklenme gitmedi pek, fön çektirmeden kullanamıyorum. yazları deniz havuz olduğundan fön çektiremiyorum, o zaman elidor yeşil seri ve 7 /24 ü kullanıyorum ıslakken, buklelerime şekil verip elimle mıncıklıyorum. kurutunca gayet güzel oluyor, 7 / 24 'ler kabartmıyor saçı. tavsiye ederim. sadece çok yağlı
bu elidorun yeşil serisi sertleştirmiyor dimi?
benim de kıvırcık ve sertleştirmeden şekil veren iyi bişey arıyorum :97:
canım benim de saçlarım yoğun dalgalı kabardığı için yıllarca düzleştirici kullandım, bu yaklaşık bir 5 yıl oluyor sanırım ta ki kuaförüm kel kalıcaksın diyene kadar
yaklaşık 3 aydır saçıma düzleştirici değmedi ve herkes saçıma hayran :) Yaptığım işlemse basit :) mutlaka saçlarını yıkadıktan sonra saç kremi kullan ve açık bırak biraz kurusunlar nemli kaldığında saçlarını yanlardan ikiye ayır.bu ayırdığın tutumları ikiye ayır ve birbirlerine sar uçlara kadar ucunu tel tokayla arkada topla. aynı işlemi diğer tarafa da yap. yatana kdar bu şekilde beklet. Yatmadan önce açtığın zaman dalgalarının düzgünlüğünü kabarık olmadığını göreceksin. Sabah kalktığında da parmağınla şekil ver. inan çok güzel oluyor :)
arkadaşlar benimde saçlarım kıvırcık daha dogrusu bukle bukle ben saçları sertleştiri sekillendiricilerden hoşlanmadıgım için yıllardır akat gardinin yeşil renkli köpüğünü kullanıyorum ve çok memnunum hatta çevremde ki insanlar sürekli ne kullandıgımı soruyor ve alıp deniyorlar dogal durmasını istiyorsanız eger denemenizi tavsiye ederim
köpük kullandım daha önce ama dediğn markayı hiç kullanmadım, ama ben köpükten hiç memnun kalmadım. bu saçları kıvırıp bekletme işi çok işime yaradı youtoob'ta videoları da var nasıl yapıldığını gösteriyor, çok memnun kaldım...
valla canım bende bir çok yöntem denedim jöle diger marka köpükler falan ama bu köpükten çok memnun kaldım cidden yıllardırda bunu kullanırım ''akad gardi conditioning'' olarak geçiyor fiyatıda kozmetikçilerde 4-5 tl falan denemeye deger diye düşünüyorum
Selam kızlaar. benim saçlarım kıvırcık ve bu zamana kadar heep düzlestirdm ama bakdım olmuyor saclarım cok zarar görüyoor artık kıvırck kullancam ama mesela aksam banyo yapıyorum baglayıp ıslakken yatyorum sabah acıyorum kurumus oluuyor ve cok gzel bir sekli oluyor fakat öglene dogru iyiice kabarıyor sekli falan bozuluyor sabahki gibi olmuyor. siz neler yapıyosunuz bu sac nasıl adam olur noolur yardım ediiin
meraba arkadaşlar benim saclarımda kıvırcık.fakat benım sorunum kabarmaması.çokda sönük değil ama ben kabarık olmasını istiyorum.sadece saclarımı yıkadıgım gün bir kabarıklık var ertesi güne bundan eser kalmıyor.bu konuda bana yardımcı olabilecek bildiğiniz bir ürün var mı ?
bukle belirginleştiriken hacim veren köpük var. avonda. ben sipariş ettim yeni. 6.50 tl ye daha gelmedi. o tür ürünleri dene istersen
Canım acaba sipariş ettiğin ürünün tam ismini söyleyebilirsin bende bir araştırayım :)
Canımm aylaaar sonra gördüm bu yazını. Köpüğü saçına nasıl uyguluyorsun biraz bildilendirirmisin benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?