Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de saçlar dalgalı kıvırcık arası bir yapıda. ben bundan 2 yıl önce şu ürünü aldım. gerçi marka aynı değil ama bu aparata sahip tüm makinalar bu işi görür.
saçlarımı kıvırcık yapmak için önce şu jöleyi sürüyorum.
gerçi bu az biraz sert yapıyo. onun için beyaz ambalajlısını da kullanabilirsin.
sana tavsiyelerim bu kadar. bi de 7\24 falan kullanma. saçları yağlandırıp daha bi şekilsiz yapıyo. makinayı şidilik alamasan bile jöleyi denemeni tavsiye ederim. zaten fiyatı çok uygun. özellikle beyaz ambalajlısını. onun resmini maalesef bulamadım..:1rolleyes:
canım ya o kurutma makinasını aparatı varya bendede var ama nasıl kullanılacagını bilmiyorum ayrımcı olurmusunuz?fisfisfis
canım badem sütü yağlandırmıyormu saçlarını
canım fön makinesinin küçük ucunu çıkarıp geniş ucu takıcaksın. sonra saçın ıslakken saçının uçlarından dibine doğru o aparatın içine koycaksın. yani mesela bir tutamı alcaksın. kendi halinde kıvrılarak içinde kalcak bir süre öyle tutacaksın. kıvrık olarak kurucak bölelikle.
bu arada benimde saçım dalgalı ve elektriklenme problemi var. bunun bazı çözümleri var. öncelikle saçınızı periyodik olarak kestirmelisiniz çünkü kırık saç elektrklenmeyi artırır. ayrıca kuaförünüze bu şikayetinizden bahsederseniz ara makas ve katlarla saçın kabarmasını azaltır. bunun dışında jöle veya düzleştirici kullanmak günü kurtarır. ama genel olarak saçın daha çok kuruyup yıpranmasına sebep olur. onun yerine biraz paraya kıymanız gerek. kuaförünüzden haftada bir uygulanan bakım kremlerinden alın ben aldım 2 sene oldu hala bitmedi kavanoz. pahalıya gelmez fazla. bir de saçınızın nemini havluyla aldıktan sonra 7-24 yerine john friedanın serumlarından kullanın derim ben. frizz ease serisi. unlar saçı hem besler hem ısıya karşı korur hemde elektriklenmesini azaltır. üstelik yağlandırmaz da. umarım yardımcı olmuşumdur
Hayatım benimkini kesinlikle yağlandırmadı, nemlendiriyor bilakis.
Ama bunda saçlarımın kuru olmasının ne denli etkisi var bilmiyorum.
Ama kesinlikle saçlarına dokunduğunda yağlıymış gibi bir his oluşmuyor, yumuşacık oluyorlar.
Bir defa dene istersen, hoşuna giderse yaparsın.
selam kızlarr.bende kıvırcık saclıyım ve uzun savlarım(eskisi kadar olmasada...)herneyse.yıllardır kıvırcık olmama ragmen tabiri yerindeyse adam gibi bir yöntem bulamadım...haaaa bi ara çok süper bir yöntem buldum bulmasınaa ama sonucunda boyun fıtıgı oldum:mymeka:merak edenler olursa anlatayım neden oldugunu;yıllar önce yaaani 5 yıl önce falan 7/24 ler vazgeçilmezimdi turuncusu tabii kıvırcık saclar için olanı...banyodan sonra onu diplerime degdirmeden bir güzel sacıma yedirip serbest bırakıp öyle uyuyordum.sabah kalktıgımda da sonuç mükemmel ötesi oluyordu kendiliginden kurumus dogal dalgalı uzuuuun mu uzun saçlar...gel gelelim bir sabah uyandıgımda neye ugradıgımı şaşaırdım.hiçbiryerimi oynatamıyordum.boynumla birlikte sırtım,kollarım belim heryerim tutulmuştu.doktora gittim ve durumu da anlattım,saçlarını kurutmadan asla yatmamamı söyledi.o gün bu gündür kurutmadan asla uyumam..saclarım ugruna kendime bir boyun fıtıgı miraz bıraktım yani...çok uzun oldu kusura bakmayın ama bilgilendirmek istedim...
pekii şimdi nasıl mı bakıyorum saclarıma.bakabildigim kadar bakmaya calısıyorum ama eskiden sacımda boya yoktu ve saclarım süperdi.yani ne jöle ne birşey hiçbirşey sürmeden o kadar güzeldi ki...boya mahvediyor unutmayın..
benimkilerde kıvırcık joleden başka hiçbirşekilde yola girmiyor.-tatlicadiarzu-ama son günlerde kremsiz şampuan kullanmaya abaşladım.fisfisfisevet sert oluyo ama en azından kullandığım jole miktarı da azaldı.kremli şampuan saçımı çok elektriklendiriyo ve güçsüzleştiriyo.sizlerinki de öyle oluyo mu bilmiyorum