Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Selam kızlaar. benim saçlarım kıvırcık ve bu zamana kadar heep düzlestirdm ama bakdım olmuyor saclarım cok zarar görüyoor artık kıvırck kullancam ama mesela aksam banyo yapıyorum baglayıp ıslakken yatyorum sabah acıyorum kurumus oluuyor ve cok gzel bir sekli oluyor fakat öglene dogru iyiice kabarıyor sekli falan bozuluyor sabahki gibi olmuyor. siz neler yapıyosunuz bu sac nasıl adam olur noolur yardım ediiin
ikizler yolda :))
Kayıtlı Üye
Selam kızlaar. benim saçlarım kıvırcık ve bu zamana kadar heep düzlestirdm ama bakdım olmuyor saclarım cok zarar görüyoor artık kıvırck kullancam ama mesela aksam banyo yapıyorum baglayıp ıslakken yatyorum sabah acıyorum kurumus oluuyor ve cok gzel bir sekli oluyor fakat öglene dogru iyiice kabarıyor sekli falan bozuluyor sabahki gibi olmuyor. siz neler yapıyosunuz bu sac nasıl adam olur noolur yardım ediiin
konu sanki yanlış yere mi açıldı bilemedim ama ben hafif köpükleyip vigo ile kurutuyorum ..gayet güzel oluyor ve buklelerim çıkıyor ortaya:)))
ya da 7/24 ler var mükemmel bukleler..onlarında işe yarayanları var.tavsiye ederim
canım benim saçım kıvırcık değil ama dalgalı. Sana önerim 7/24 kremleri kullanman. Banyodan çıktıktan ve saçını taradıktan sonra ıslak saçına sürebilirsin. kıvırcıklarına yedire yedire kremi sür, ama fazla sürme :) bi de saçın kuruyken tarama, o da saçı kabartıyor.
:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
bnmde keşke kıvırcık olsa
konu sanki yanlış yere mi açıldı bilemedim ama ben hafif köpükleyip vigo ile kurutuyorum ..gayet güzel oluyor ve buklelerim çıkıyor ortaya:)))
ya da 7/24 ler var mükemmel bukleler..onlarında işe yarayanları var.tavsiye ederim
ben burda yeniyim canım ya bide mobil olarak takip ediyorum zamanla cözcem sanrm . benim vigom yok ama köpükleyip bikac kez kendilignden kurumaya bırakdm ama sert oldu güzelim saclarıım
canım benim saçım kıvırcık değil ama dalgalı. Sana önerim 7/24 kremleri kullanman. Banyodan çıktıktan ve saçını taradıktan sonra ıslak saçına sürebilirsin. kıvırcıklarına yedire yedire kremi sür, ama fazla sürme :) bi de saçın kuruyken tarama, o da saçı kabartıyor.
uzun zamandr kıvırck kullanmadgm icin kremlerinden falanda haberim yok benim
bnmde keşke kıvırcık olsa
Bende hep düz saclarım olsun istedim ama belki arkadasların önerilerini yapınca birseye benzer :)
Kıvırcık saçlıyım, kıyamıyorum düzleştirmeye.
Saçlarımla tanınıyorum diyebilirim.:) Beline yaklaşan upuzun kıvırcık saç gibisi var mı. Genelde herkes uzun yıllar düzleştiriyor sonra binpişman oluyor.
Eski havası kalmıyor, dalgaları bukleleri değişiyor.. Benim de bir dönem boyamaktan olmuştu. Sarı saçlarım lisede koyulaştı, tabi bende boyayla değişimi durdurdum.
Extra bakım yapıyorum ve elidorun yeşil şekillendiricisini kullanıyorum. Benim dipten başlıyor kıvırcıklarım. O nedenle kurumadan sürüyorum sabah kalkınca suyla bozulan yerleri duzeltiyorum hiç sorun yaşamadım.
Islakken kullanın. Olumlu sonuç alacağınıza eminim.
:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
Bende hep düz saclarım olsun istedim ama belki arkadasların önerilerini yapınca birseye benzer :)
:)) brezilya fönü yaptır canım hem bakım yapor hemde 6 ay düz kalıo :)
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Saçlarımla tanınıyorum diyebilirim.:) Beline yaklaşan upuzun kıvırcık saç gibisi var mı. Genelde herkes uzun yıllar düzleştiriyor sonra binpişman oluyor.
Eski havası kalmıyor, dalgaları bukleleri değişiyor.. Benim de bir dönem boyamaktan olmuştu. Sarı saçlarım lisede koyulaştı, tabi bende boyayla değişimi durdurdum.
Extra bakım yapıyorum ve elidorun yeşil şekillendiricisini kullanıyorum. Benim dipten başlıyor kıvırcıklarım. O nedenle kurumadan sürüyorum sabah kalkınca suyla bozulan yerleri duzeltiyorum hiç sorun yaşamadım.
Resmen kıskandım Şaka bi' yana nazar değmesin Çok özeniyorum ben de hele bi'arkadaşımın saçları var sarışın bi'de bukle bukle maşallah
Benim liseye kadar bukleydi sonra malum zararlı şeyleri yapınca bukleler abuk birer dalgaya dönüştü yeni toparlıyorum ama eski doğal kıvrıklığı kalmadı
Arkadaşım krem veya köpük sonrası vigoyla kurutuyor
benim saçımda iri dalgalı köpük yada krem sürdürdükten sonra vigoyla kurutuyorum. bu şekilde kabarmıyor.bazen de jöle sürdüğüm oluyor.
Resmen kıskandım Şaka bi' yana nazar değmesin Çok özeniyorum ben de hele bi'arkadaşımın saçları var sarışın bi'de bukle bukle maşallah
Benim liseye kadar bukleydi sonra malum zararlı şeyleri yapınca bukleler abuk birer dalgaya dönüştü yeni toparlıyorum ama eski doğal kıvrıklığı kalmadı
Arkadaşım krem veya köpük sonrası vigoyla kurutuyor
Canım çok teşekkür ederim.:)
Bende 1-2 yıl çok sıkılmıştım. Eski haliyle alakası kalmamıştı saçlarımın. Kıvırcık saçlı olupta, saç sonradan değişince insan bir tuhaf oluyor. Çok iyi anlıyorum.:)
Kendimi kıvırcık saçlı avına çıkmış gibi hissediyordum. Şansıma hep harika kıvırcıklara sahip insanlar çıkıyordu
Çok şükür kurtuldum bu tavırlarımdan. Kurutma makinesi dahi kullanmıyorum. İnce telli saçlarım kırılır diye korkularım var.
Sen nasıl düzeltmeye calıştın? Azar azar keserek mi, kozmetik bakımla mı yoksa yağlarla mı ?
Sana emanetiz Allah'ım.
Kayıtlı Üye
benimde saclarim kivircik bi ara surekli duzlestiriyodum ve uclari hep kirik olmustu ondan sonra biraktim duzlestirmeyi simdi her ay uclarindan 3er cm kesiyorum nerdeyse belime kadar uzadi islakken jole suruyorum dipleri haric harika duruyo ama bazen yine duzlestiriyrm farklilik olsun diye
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Benim saçım da kıvırcık. Yıllardır düzleştiriyorum. Düzleştirmediğim zamanlarda da doğal bırakıyorum. Herhangi bir sorun olmuyor görüntü olarak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Canım çok teşekkür ederim.:)
Bende 1-2 yıl çok sıkılmıştım. Eski haliyle alakası kalmamıştı saçlarımın. Kıvırcık saçlı olupta, saç sonradan değişince insan bir tuhaf oluyor. Çok iyi anlıyorum.:)
Kendimi kıvırcık saçlı avına çıkmış gibi hissediyordum. Şansıma hep harika kıvırcıklara sahip insanlar çıkıyordu
Çok şükür kurtuldum bu tavırlarımdan. Kurutma makinesi dahi kullanmıyorum. İnce telli saçlarım kırılır diye korkularım var.
Sen nasıl düzeltmeye calıştın? Azar azar keserek mi, kozmetik bakımla mı yoksa yağlarla mı ?
Rica ederim
Ben önce uçlardan kestire kestire yıpranmış görüntüyü yok ettim biraz. Sonra düzleştiriciden uzak durdum çünkü kuaförüme sorduğumda bile balon bile şişirilip bırakılınca eskisi gibi kalmıyo saçın nasıl kalsın demişti
Ben kimyasal olarak bi'glissin saç spreyini kullanıyorum banyodan sonra iki fısfıs hem kurutma aşamasındaki yıpranmayı önlüyo hem kurutmuyo hem de kolay açılıyo saç. Onun dışında paso yağ karışımları yapıyorum. Bi'de yatarken saçımı toplar bi'yana çevirir öyle yatarım hep (saçlarımı bağlamadan uyuyamıyorum zaten) sabah daha güzel dalgalı oluyo. Sağolsunlar çabuk şekil alıyolar zaten bi'tel toka taksam anında toka izi
canım benim de saçlarım yoğun dalgalı kabardığı için yıllarca düzleştirici kullandım, bu yaklaşık bir 5 yıl oluyor sanırım ta ki kuaförüm kel kalıcaksın diyene kadar
yaklaşık 3 aydır saçıma düzleştirici değmedi ve herkes saçıma hayran :) Yaptığım işlemse basit :) mutlaka saçlarını yıkadıktan sonra saç kremi kullan ve açık bırak biraz kurusunlar nemli kaldığında saçlarını yanlardan ikiye ayır.bu ayırdığın tutumları ikiye ayır ve birbirlerine sar uçlara kadar ucunu tel tokayla arkada topla. aynı işlemi diğer tarafa da yap. yatana kdar bu şekilde beklet. Yatmadan önce açtığın zaman dalgalarının düzgünlüğünü kabarık olmadığını göreceksin. Sabah kalktığında da parmağınla şekil ver. inan çok güzel oluyor :)
Kıvırcık ve uzun saçlarım.
Asla düzleştirmem
Hem seviyorum, bana yakıştığını düşünüyorum hem de bana özgü yapay yollardan elde edilemeyecek bir özelliğim olarak görüyorum
Saçlarım kuru ve gür. Yıkadıktan sonra bol kremle tarayabilirim. Sonrasında havluyla kurulayıp durulanmayan nem maskeleri.. Biraz kendi haline bırakıp sonrasında jöleliyorum . Biraz daha kurutuyorum.. Sabaha bukle bukle...
Şükür ki yağlı değil.. Hafta da 3 kereden fazla yıkamam gerekmiyor. Zaten yıkayamam da.. Tülerir kontrol edemem.
Ama haftada 3 akşamımı saçlarımla uğraşarak geçiriyorum..
Olsun değer..
.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Benim saçlarım kıvırcık değil ama dalgalı. Ben de uzun süredir düzleştiriyordum ama saçlarım çok yıprandı artık düzleştirmek istemiyorum.
Bugün saç maskesi yaptım biraz kendine geldi saçlarım. Ben kıvırcık kullanırsam diğer gün saçım bozuluyor hergün yıkamak zorunda kalıyorum. Yazın zaten hergün duş alınca sorun olmuyor ama kışın çok üşeniyorum hergün saç yıkamaya.:44:
huzurlubirhayatistiyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
saç nezlesi olunuyormuş öyle...
tamda elimde elidorun yesil serisi vardı markette ama önce bi siteye.bakyım yeni öneriler varmì dedim senin yazını okudum düsünmeden aldm :) nasıl uygularsam daha etkili olurki canm? bide Allah nazarlardan.saklasn saclarnı :)