Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gene de fazla soğuk olmasın, daha fena hasta olursun allah korusun.
şöyle ılıktan soğuğa yakın bir sıcaklıkta olsun bari ;-)
ayağını sıcak tut başını serin demişler ama o kdar da değil,baş ağrısına yakalanma,çok kötü bişey
işe yarıyorr diye biliyordum bndesoğuk su sadece hasta eder başkada bişi olmaz canımm
soguk su kan dolasimini hizlandirdigi icin uzatir diyorlar ama ayni sekilde biberiye yagida kan dolasimina iyi gelir yani yeterki kan dolasimi yapsin masaj bile kan dolasimi sagliyor
aynen öyle ben o yüzden soguk suyla yıkayıp geceleri de uyuyana kadar kendi kendime saç diplerime masaj yapıyorum :)
Helal sana ben masaj yapmaya cok üsendigim icin bnlik bi görev degil böyle saca masaj yapan bi aletim var onunla 4-5 ayda bir masaj yaparim okadar sen devam et iyi yapion
Ben saçımı her gün yıkıyorum pek de bir etkisini görmedim açıkçası. Sinameki kürünü tavsiye ederim onun yerine. Bir de niye soğuk su :)) Benim bildiğim su uzatır saçı ama uzun süre suda tutmak uzatıyor. Yani yazın denize gidince denizde uzun süre ıslak kalıyor saçlar o zamanlar saçlarım uzuyor gerçekten.