• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülüp hemde Kansız olanlara Çözüüüm !!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gzzmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
126
1
46
Samsun
Kızlaar benim çok uzun zamandır saçım dökülüyordu ve kansız olduğumu biliyordum. Doktor bana bir kan hapı verdi kullandığımdan beri artık saçım nerdeyse hiç denilecek kadar az dökülüyor o da normali zaten :) İsteyene adını verebilirimm .. Bioder anti stress effect bunu da kullanmaya başlamıştım tavsiye ederiiim :)

bende kan hapı kullanıyorum..
sizin hapa başlama dönrminizle dökülmenin durması ne kadar zamanda oldu..
yani hapa başladıkdan ne kadar zaman sonra dökülme durdu?

Kızlaar benim çok uzun zamandır saçım dökülüyordu ve kansız olduğumu biliyordum. Doktor bana bir kan hapı verdi kullandığımdan beri artık saçım nerdeyse hiç denilecek kadar az dökülüyor o da normali zaten :) İsteyene adını verebilirimm .. Bioder anti stress effect bunu da kullanmaya başlamıştım tavsiye ederiiim :)

bence bu hapın adını kimseye verme kan hapı öyle kafaya göre içilecek birşey değil yazını okuyan saçı dökülenler doktora gitmeden ne sorunu var bilmeden bu hapı kullanmaya kalkacak belki onun saçı kansızlık yüzünden dökülmüyor ne olacak o zaman kan hapı öyle biotin vb. gibi basit birşey değil ki:20:

bence bu hapın adını kimseye verme kan hapı öyle kafaya göre içilecek birşey değil yazını okuyan saçı dökülenler doktora gitmeden ne sorunu var bilmeden bu hapı kullanmaya kalkacak belki onun saçı kansızlık yüzünden dökülmüyor ne olacak o zaman kan hapı öyle biotin vb. gibi basit birşey değil ki:20:

Doktorlarına söylemeden kullanmalarını bende tavsiye etmiyorum zaten .. Özellikle kansız olanlar için dedim çünkü saç dökülmesinin nedenleri arasında ve kansız olan herkeze aynı ilacı veriyorlar zaten

Back