- 5 Nisan 2015
- 6
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi Ninadobrev
Market şampuanlarından vazgeç, bir tane iyi şampuan + maske al onunla devam et...
Forumda gliserinlü su tarifi vardı, onu da uygularsan iyi olur.
Bu arada 17 yaşında olmandan yola çıkarak koyu sarı saçlarının doğal rengi olduğunu varsayıyorum.
Evet doğal rengim boya sürmedin hiç bir zamanMarket şampuanlarından vazgeç, bir tane iyi şampuan + maske al onunla devam et...
Forumda gliserinlü su tarifi vardı, onu da uygularsan iyi olur.
Bu arada 17 yaşında olmandan yola çıkarak koyu sarı saçlarının doğal rengi olduğunu varsayıyorum.
Yumuşacık yapan bir çok ürünüm var evde fakat asıl isteğim dediğim sağlıklı ve nemli görünmesi saçın sürekli tesekküler yinede söylediklerinize göz atacağımmorfose un beyaz renkli silk serumu var banyodan sonra kullanılanlardan ben de yeni keşfettim bunu bir dene saçı yumuşacık ve parlak yapıyor.. h.cevizi yağı alıp banyo önce dip uç sürerek kullan..
Yumuşacık yapan bir çok ürünüm var evde fakat asıl isteğim dediğim sağlıklı ve nemli görünmesi saçın sürekli tesekküler yinede söylediklerinize göz atacağım
Evet dogru fotograf atamayabilirim kısa zamanda fakat dediğim gibi en başta o nem ve yumuşaklığın saçımı yıkadıktan sonrası gibi kalması yani banyodan sonra saçımı kurutuyorum havluyka ıslaklığı alıyorum o ilk iki saat felançook güzel oluyor sonra kuruyor kabarma desen var matlık desen varanladım canım ama nem dediğin yumuşaklıktır zaten, senin farklı bir ihtiyacın olmasın? istersen saçının kurumuş halinin fotosunu at daha iyi yardımcı olabilelim biz de..
Evet dogru fotograf atamayabilirim kısa zamanda fakat dediğim gibi en başta o nem ve yumuşaklığın saçımı yıkadıktan sonrası gibi kalması yani banyodan sonra saçımı kurutuyorum havluyka ıslaklığı alıyorum o ilk iki saat felançook güzel oluyor sonra kuruyor kabarma desen var matlık desen var
Nereden temin edebilirim o serumu peki bildiğiniz bir site felan var mı veya kozmetikcicanım o serumu bir dene bakalım ya da lorealin extraordinary oili var bilirsin ona daha kolay ulaşabilirsin ilk onu dene istersen.. bu tarz serumlar kuruduktan sonra da istediğin gibi kalmasına yardımcı olur saçının..
extrayı gratis watsonslarda falan bulabilirsin.. morfose u da istanbuldaysan eminönünde zazahan var kuaför malzemeleri satıyor oradan ucuza alabilirsin yada internet sitelerinden alabilirsin canım..Nereden temin edebilirim o serumu peki bildiğiniz bir site felan var mı veya kozmetikci
Kullandığın şampuan,krem maske vs. aynı markanın aynı serisinin olsun.Diğer türlü sürekli içinde farklı bileşenler bulunan ürünler kullanmak saçını yıpratır.Organix'in coconut milk şampuan ve kremini önerebilirim,üstelik sülfat da içermiyor bu marka.*Sülfat saça zararlı ve kanserojen.Bir de evde doğal bir yöntem olan soğanı kaynatıp suyunu saç derine masaj yaparak yedirip,1 saat bekledikten sonra yıkayabilirsin.Koku yapmıyor.Üstelik saçlar parlak ve yumuşacık oluyor.Merhaba öncelikle ben henüz 17 yaşındayım saç uzunluğum kısa Saç rengim açık yani koyu sarı denebilir heraldr benim sorunum şu iki yıldır gerçekten bilinçsiz bir şekilde saçıma onlarca şampuanla onlarca kremler sürdüm saçlarım şuan kuru ve mat. Saçlarımı banyıda yıkadıktan sonra nemli kalan saçım gerçekten muhteşem oluyor sağlıklı parlak istediğim renkte fakat bu sadece bir kaç saat sürüyor en fazla yani sabah yıkarsam saçı öğleye mat ve gerçekten kötü bir hal alıyor . Benim tek isteğim saçlarım o nemli ve güzel halinde sürekli kalsın buna nasıl ulaşırım lütfen yardım edin nashi argan yağı aldım o da pek fayda etmedi veya ben beceremedim şampuana ampul de attım yine aynı lütfen detaylı yardımcı olun ...
Merhaba öncelikle ben henüz 17 yaşındayım saç uzunluğum kısa Saç rengim açık yani koyu sarı denebilir heraldr benim sorunum şu iki yıldır gerçekten bilinçsiz bir şekilde saçıma onlarca şampuanla onlarca kremler sürdüm saçlarım şuan kuru ve mat. Saçlarımı banyıda yıkadıktan sonra nemli kalan saçım gerçekten muhteşem oluyor sağlıklı parlak istediğim renkte fakat bu sadece bir kaç saat sürüyor en fazla yani sabah yıkarsam saçı öğleye mat ve gerçekten kötü bir hal alıyor . Benim tek isteğim saçlarım o nemli ve güzel halinde sürekli kalsın buna nasıl ulaşırım lütfen yardım edin nashi argan yağı aldım o da pek fayda etmedi veya ben beceremedim şampuana ampul de attım yine aynı lütfen detaylı yardımcı olun ...
FARMASİ'nin yumurtalı şampuan ve saç maskesini al,kullan.Bir de 1 tatlı kaşığı badem yağı,bir tatlı kaşığı susam yağı,bir tatlı kaşığı hint yağı ve bir çay kaşığı b5 vitaminini karıştır ve her banyodan önce saçlarının dibine iki parmak uzunluğunda dibine sür.10 dakika bekle ve iyice durula.Bu karışımı önceden çok yapıp bekletme kullanmadan önce yap her defasında.Sonra saçlarını iki kere FARMASİ yumurtalı şampuanla yıka ve de saç maskesini bir kere uygula.Bu yağ karışımı saçlarını hem yumuşacık ve parlak yapar,hem de çabuk uzatır.Ben de kullanıyorum.Merhaba öncelikle ben henüz 17 yaşındayım saç uzunluğum kısa Saç rengim açık yani koyu sarı denebilir heraldr benim sorunum şu iki yıldır gerçekten bilinçsiz bir şekilde saçıma onlarca şampuanla onlarca kremler sürdüm saçlarım şuan kuru ve mat. Saçlarımı banyıda yıkadıktan sonra nemli kalan saçım gerçekten muhteşem oluyor sağlıklı parlak istediğim renkte fakat bu sadece bir kaç saat sürüyor en fazla yani sabah yıkarsam saçı öğleye mat ve gerçekten kötü bir hal alıyor . Benim tek isteğim saçlarım o nemli ve güzel halinde sürekli kalsın buna nasıl ulaşırım lütfen yardım edin nashi argan yağı aldım o da pek fayda etmedi veya ben beceremedim şampuana ampul de attım yine aynı lütfen detaylı yardımcı olun ...
Aktada bulabilir miyiz bu maskeyi.FARMASİ'nin yumurtalı şampuan ve saç maskesini al,kullan.Bir de 1 tatlı kaşığı badem yağı,bir tatlı kaşığı susam yağı,bir tatlı kaşığı hint yağı ve bir çay kaşığı b5 vitaminini karıştır ve her banyodan önce saçlarının dibine iki parmak uzunluğunda dibine sür.10 dakika bekle ve iyice durula.Bu karışımı önceden çok yapıp bekletme kullanmadan önce yap her defasında.Sonra saçlarını iki kere FARMASİ yumurtalı şampuanla yıka ve de saç maskesini bir kere uygula.Bu yağ karışımı saçlarını hem yumuşacık ve parlak yapar,hem de çabuk uzatır.Ben de kullanıyorum.